- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyleydi valla hiç kalkasım yoktu kızımla babasını gonderdik tekrar yattık uyuduk 10 a kadargünaydın kızlar.ay yataktan hic kalkasım yok.hepimize hayırlıı cumalar olsun.bugun saglık ocagına gitmem lazım ama muhtarlığa gtmem sart.nasıl olcak bilmiyorum.ay çok iş varr
Gece hiç uyumadık sabaha karşı bi daldı ve en geç 7 de uyandık:)Sana da günaydın canım erkencisin
Bizim uyku saatlerimi hep aynı ama ben en başta hep aynı saatte uyuttum belli bir saatten sonra hiç uyutmuyorum zaten saati geldiği zaman hemen mayışıyor kendiGece hiç uyumadık sabaha karşı bi daldı ve en geç 7 de uyandık:)
Ayakta sallamak fena ya bir kere salladım ben sonra dedim devamlı yapmayayım alışır falan diye korktum yat dinlen hem çocuk hem hamilesinBu gece çok uykusuz kaldım. Gece 4.30dan sabah 7ye kadar oğlum hep ayağımda yattı beşiğine koyduğum an uyandı. Ve ben hangi akla hizmetse bugün bayram temizliğine başladım
Oğluşumla babasını parka şutladım koltukları falan çekip arkasını sildim eşim duysa eve gelince döver beni. Biz ilk evlendiğimizde 130 m2 bir evde oturduk. Sonra ben 7 aylık hamileyken 80 m2 bir eve taşundık evimiz o kadar küçük ki hiç bişey sığmıyor temizlik yapsan derlesen toplasan bile hep dağınık sürekli ortalıkta bişeyler var. Zat3n eşyalarımızın yarısını kaldırmak zorunda kaldık. Birde bu eve 4.üye geliyor Allah yardımcım olsun ne diyeyimAyakta sallamak fena ya bir kere salladım ben sonra dedim devamlı yapmayayım alışır falan diye korktum yat dinlen hem çocuk hem hamilesin
Bende büyük evi temizleyemiyorum bizimde öyle ortada çarşaf oyuncaklar yerde dağınık hep bide dun temizledim benimde eşim şimdi aradı fıstığımı özledim diyor kızımı öp. Benim yerime akşam olsun oynayacam ben onunla diyor azıcık da bana söyle güzel şeyler dedim eşimde 9 gun evde oh bakar oOğluşumla babasını parka şutladım koltukları falan çekip arkasını sildim eşim duysa eve gelince döver beni. Biz ilk evlendiğimizde 130 m2 bir evde oturduk. Sonra ben 7 aylık hamileyken 80 m2 bir eve taşundık evimiz o kadar küçük ki hiç bişey sığmıyor temizlik yapsan derlesen toplasan bile hep dağınık sürekli ortalıkta bişeyler var. Zat3n eşyalarımızın yarısını kaldırmak zorunda kaldık. Birde bu eve 4.üye geliyor Allah yardımcım olsun ne diyeyim
Büyük ev nimet nimet valla :) ayy 9 gün mü ne güzelmiş benim eşim sadece 3 gün izinli ondada kısa bir tur yapmayı düşünüyoruz azıcık kafa dağıtalım :)Bende büyük evi temizleyemiyorum bizimde öyle ortada çarşaf oyuncaklar yerde dağınık hep bide dun temizledim benimde eşim şimdi aradı fıstığımı özledim diyor kızımı öp. Benim yerime akşam olsun oynayacam ben onunla diyor azıcık da bana söyle güzel şeyler dedim eşimde 9 gun evde oh bakar o
İyi gelir size zaten eşin yurtdışına gidip geliyormuş bari birbirinizle ilgileninBüyük ev nimet nimet valla :) ayy 9 gün mü ne güzelmiş benim eşim sadece 3 gün izinli ondada kısa bir tur yapmayı düşünüyoruz azıcık kafa dağıtalım :)
canım erken başlamışın yaa sanki.bayrama kadr yine pislenir.çok derine inme bari bizim evde boş inanırmısın.küçükten büyüğe geçtik.altkatta 1 oda , üst kpmple boş hahaa.gelde gıcık olma.saçma sapan bi evde oturuyoz.ay fenalar bastı yine bende muhtarlığa gittim ay uzakmış da dolana dolana bittim.bide dayanamayıp bi mağazaya daldım.hayatımda ilk kez 10 düşünmeden etek gömlek aldımve şimdi yer yer ya gömlekten ya etekten pişman oluyorumnerelere vursam kendimiay neyseki ucuzduBu gece çok uykusuz kaldım. Gece 4.30dan sabah 7ye kadar oğlum hep ayağımda yattı beşiğine koyduğum an uyandı. Ve ben hangi akla hizmetse bugün bayram temizliğine başladım
9 gün izin miiiiohh süpermiş valla canım.ththt de 3 gün.kız bizde hiç izin yokk.aaa ama canım kocacım buraaya götürcek beni inşallah.gittiğim için bayrama bidaha gitmeyiz diye düşünüyodum benİyi gelir size zaten eşin yurtdışına gidip geliyormuş bari birbirinizle ilgilenin
Canım bayramda yokuz zaten evde. Eşimin bayrama kadar haftalık izni bile yok. Annemde gidiyor. Bebişle temizlik yapamam bi daha bugün fırsatı değerlendiriyim dedim benim eşiminde hiç bi bayramda izni olmazdı. Bu bayram tesadüf olducanım erken başlamışın yaa sanki.bayrama kadr yine pislenir.çok derine inme bari bizim evde boş inanırmısın.küçükten büyüğe geçtik.altkatta 1 oda , üst kpmple boş hahaa.gelde gıcık olma.saçma sapan bi evde oturuyoz.ay fenalar bastı yine bende muhtarlığa gittim ay uzakmış da dolana dolana bittim.bide dayanamayıp bi mağazaya daldım.hayatımda ilk kez 10 düşünmeden etek gömlek aldımve şimdi yer yer ya gömlekten ya etekten pişman oluyorumnerelere vursam kendimiay neyseki ucuzdu
Evet canım 9 gun valla bende çok sevindim çünkü gece bile kalkıp bakıyor geç saate kadar oturuyoruz iş olmadığı için iyi olur yani9 gün izin miiiiohh süpermiş valla canım.ththt de 3 gün.kız bizde hiç izin yokk.aaa ama canım kocacım buraaya götürcek beni inşallah.gittiğim için bayrama bidaha gitmeyiz diye düşünüyodum ben
Ay canım benimde başım çok ağrıyo dün kurutmadım saçımı yattım sabah başım çatlıyo yakızlar napıyonuzzz.benşm başım ağrıyoo.ay bu sıpada akşam akşam iyi oynattı beni.gözümün içine bakıyo gülerek, ki geldim geldim yapıyım.resmen yerlerde emekliyorum onla beraber.ayy annem olsaydı şimdi sen çocukmusun kızım derdi kesin
Benim eşimde 9 gün evde bakalım ne yapacaz bayram ziyareti muhabbeti vardıya benim patavatsız babam köye giderken arkada ayağında salla uyut çocuğu gider demesin mi eşimde yüz buldu uyuz etti babam beni :)Evet canım 9 gun valla bende çok sevindim çünkü gece bile kalkıp bakıyor geç saate kadar oturuyoruz iş olmadığı için iyi olur yani
canım yaa, bende senin gibi saçımı kurutmassam fena çarpılıyorum,bazıları hiç kurutmaz.düğüne ben 1 kez gitmiştim.bidaha gitmem dedim tamamen keyfi ama durmadıgından değil.hehehe.çocukla uzun gezmeleri sevmiyorum.he bidw e kesin laf olur zaten, atıyoeum e şuraya gittide bueaya gelemiyomu gibi.kız cidden bak şimdi aklıma geldi, düğünde çocuk oyalanoyoda köyde oyalanmıyomu demeseinler.yada yolda işte.babacıgına da teessüf ettim şimdi.bide görmüştü o bebişin halini.canımcım ne diiym.Allah kolaylık versin.bu arada bizimkinin üstünü iyce örttümm sıcacık oldu ay anında bi kaka yaptı sormaAy canım benimde başım çok ağrıyo dün kurutmadım saçımı yattım sabah başım çatlıyo ya
Biz her gün oynuyoruz canım babası geldim geldim yapıyor nasıl heyecanlanıyor kıkır kıkır gülerek sarılıyor bana babası oyun yapmıyor daha babasına bakıyor gülerek bana sarılıyor yapacak zannediyor herhalde onunla oynayınca nereye yattıgımı bilmiyorum artıkkızlar napıyonuzzz.benşm başım ağrıyoo.ay bu sıpada akşam akşam iyi oynattı beni.gözümün içine bakıyo gülerek, ki geldim geldim yapıyım.resmen yerlerde emekliyorum onla beraber.ayy annem olsaydı şimdi sen çocukmusun kızım derdi kesin