- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha hiç adet olmadıysan hamile kalabilir misin canım yaa kalınmaz heraldeKader yoldaşı oldunız sizden korktum adet re olmuyorum hamile olsam anlamam diye test yaptım kendime aldımda korkudan
Ben dün gittim doktora kalp atışını duyamadık7 temmuz:)
Ben bir kere mayısta bir kerede temmuzda oldum. Nasıl olsa 2 ayda bir oluyorum diye aklımın ucundan bile geçmemişti hamilelik. Bulantılardan anladımOy oy bebişlerı dogurduk bırde kardeşleri olucak olanlarda var inşallah. Kızlarr rabbım saglıklı hayırlı yavrularınızı sizlere kavuştursun inşallah. Buarada hamıle olanlar regl olmayanlardanmı onu merak ettm.
Ya aslında Dr dan doktora değişiyor ben de geçen salı gittim 6 haftalık bebek falan gorunmuyo dedi başka Dr ama haftaya gorunur inş seninki deBen dün gittim doktora kalp atışını duyamadıkgeç döllenme olmuş sanırım dedi 1 hafta sonra gidicem tekrar
Yok canım ben kırkım çıktı 47. Gün regl oldum sonra da hiç sasmadi gunumOy oy bebişlerı dogurduk bırde kardeşleri olucak olanlarda var inşallah. Kızlarr rabbım saglıklı hayırlı yavrularınızı sizlere kavuştursun inşallah. Buarada hamıle olanlar regl olmayanlardanmı onu merak ettm.
Korktum işte napayımAhaha hiç adet olmadıysan hamile kalabilir misin canım yaa kalınmaz heralde
Bende embriyo görünüyor ama kalp atışı yok canım bende bi sonraki salı gideceğim hayırlısı bakalımYa aslında Dr dan doktora değişiyor ben de geçen salı gittim 6 haftalık bebek falan gorunmuyo dedi başka Dr ama haftaya gorunur inş seninki de
Hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyorum:)Bende embriyo görünüyor ama kalp atışı yok canım bende bi sonraki salı gideceğim hayırlısı bakalım
Hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyorum:)
Emzirm işini ne yapacaksınızBende embriyo görünüyor ama kalp atışı yok canım bende bi sonraki salı gideceğim hayırlısı bakalım
Doktor bana devam et dedi. Doğum yapana kadar emziren hastalarım bile var, bebeğin emdiği sürece emzir hiç bi zararı olmaz dediEmzirm işini ne yapacaksınız
Sevindim o zaman mahrum kalmasın bebişlerDoktor bana devam et dedi. Doğum yapana kadar emziren hastalarım bile var, bebeğin emdiği sürece emzir hiç bi zararı olmaz dedi
Bende şüpheleniyorum ya hiç olmadım gecen ay kahverengi bi akıntım oldu bikaçgün sizdede mi öyle olduKader yoldaşı oldunız sizden korktum adet re olmuyorum hamile olsam anlamam diye test yaptım kendime aldımda korkudan
Yok canım ben normal olmaya başlamıştım 1 hafta sürüyorduBende şüpheleniyorum ya hiç olmadım gecen ay kahverengi bi akıntım oldu bikaçgün sizdede mi öyle oldu
Ben ondan sonra hiç adet olmadım test yaptım bişeyde çıkmadıBende şüpheleniyorum ya hiç olmadım gecen ay kahverengi bi akıntım oldu bikaçgün sizdede mi öyle oldu
İki doktora gittim ikisi dedevam et emzirmeye dedi.. Uç aydan sonra tadı değişiyormuş sütun bebek bırakana kadar kesme dedi biri hatta.. Şimdilik problem yok inşallah hiç bırakmaz kiyamiyorum ya en çok bırakırsa uzulurum sanırımEmzirm işini ne yapacaksınız
İnşallah canım emer bir sorun olmazİki doktora gittim ikisi dedevam et emzirmeye dedi.. Uç aydan sonra tadı değişiyormuş sütun bebek bırakana kadar kesme dedi biri hatta.. Şimdilik problem yok inşallah hiç bırakmaz kiyamiyorum ya en çok bırakırsa uzulurum sanırım![]()
Bırakmazlar inşallah canım ama 1.5 ay daha emseler aşağı yukarı 10 aylık olurlar. Bunada şükürİki doktora gittim ikisi dedevam et emzirmeye dedi.. Uç aydan sonra tadı değişiyormuş sütun bebek bırakana kadar kesme dedi biri hatta.. Şimdilik problem yok inşallah hiç bırakmaz kiyamiyorum ya en çok bırakırsa uzulurum sanırım![]()
Öyle canım ilk altı ay aldılar ya en önemlisi oydu.. ne diyelim kismetlerinde ne kadar varsa o kadar alırlar.Bırakmazlar inşallah canım ama 1.5 ay daha emseler aşağı yukarı 10 aylık olurlar. Bunada şükür
Kızlar bianda aklıma geldi şimdiden sağıp dolaba atsanız en azından bi süre daha idare etmez miÖyle canım ilk altı ay aldılar ya en önemlisi oydu.. ne diyelim kismetlerinde ne kadar varsa o kadar alırlar.