• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Oy oy bebişlerı dogurduk bırde kardeşleri olucak olanlarda var inşallah. Kızlarr rabbım saglıklı hayırlı yavrularınızı sizlere kavuştursun inşallah. Buarada hamıle olanlar regl olmayanlardanmı onu merak ettm.

Oy oy bebişlerı dogurduk bırde kardeşleri olucak olanlarda var inşallah. Kızlarr rabbım saglıklı hayırlı yavrularınızı sizlere kavuştursun inşallah. Buarada hamıle olanlar regl olmayanlardanmı onu merak ettm.
Ben bir kere mayısta bir kerede temmuzda oldum. Nasıl olsa 2 ayda bir oluyorum diye aklımın ucundan bile geçmemişti hamilelik. Bulantılardan anladım

Ben dün gittim doktora kalp atışını duyamadık :( geç döllenme olmuş sanırım dedi 1 hafta sonra gidicem tekrar
Ya aslında Dr dan doktora değişiyor ben de geçen salı gittim 6 haftalık bebek falan gorunmuyo dedi başka Dr ama haftaya gorunur inş seninki de

Yok canım ben kırkım çıktı 47. Gün regl oldum sonra da hiç sasmadi gunum

Ya aslında Dr dan doktora değişiyor ben de geçen salı gittim 6 haftalık bebek falan gorunmuyo dedi başka Dr ama haftaya gorunur inş seninki de
Bende embriyo görünüyor ama kalp atışı yok canım bende bi sonraki salı gideceğim hayırlısı bakalım

İki doktora gittim ikisi dedevam et emzirmeye dedi.. Uç aydan sonra tadı değişiyormuş sütun bebek bırakana kadar kesme dedi biri hatta.. Şimdilik problem yok inşallah hiç bırakmaz kiyamiyorum ya en çok bırakırsa uzulurum sanırım:(
İnşallah canım emer bir sorun olmaz

İki doktora gittim ikisi dedevam et emzirmeye dedi.. Uç aydan sonra tadı değişiyormuş sütun bebek bırakana kadar kesme dedi biri hatta.. Şimdilik problem yok inşallah hiç bırakmaz kiyamiyorum ya en çok bırakırsa uzulurum sanırım:KK43:
Bırakmazlar inşallah canım ama 1.5 ay daha emseler aşağı yukarı 10 aylık olurlar. Bunada şükür

Back