- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 33
Senin minik iyiymiş benimki her saat başı uyanıp emiyo maşallah seninkineBen gece hiç emzirmiyorum öyle yatıyor yoksa uykusu kaçıyor zor uyuyor buda uyku düzenini bozuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin minik iyiymiş benimki her saat başı uyanıp emiyo maşallah seninkineBen gece hiç emzirmiyorum öyle yatıyor yoksa uykusu kaçıyor zor uyuyor buda uyku düzenini bozuyor
Canımmm buralardayım yani çok takılmıyorum arada bakıyorum çıldırıyorum bu ara çok gerginim uyumuyo sürekli mızmız diş çıkartıyo üstlerini ama gece uykusu yok kırk kere uyanıyo beni krize sokuyo tekrar ayağımda sallıyorum tam uyuyo yarım saate tekrar uyanıyo tabi ben bunalımdayım isyan etmiyorum ama her çocuk mu böyle diye kendimi bitiriyorum hamileliğim çok zor geçti bebek büyütmek daha da fenaymışay kızlaarrr, 2015 aralık anneleri şimdiden bizimki kadr sayfaları var maşallah.ay sanırım bizim topiğimizin sonu kapanış olcak( sahi @nehir_derin nerelerdesin aklımda sürekli unutyorum
Emerek uyumaya alıştırmak istemiyorum gece uyanınca su içiyor sallarken susuyor zaten senin bebişin nasıl ortalarda yoksunSenin minik iyiymiş benimki her saat başı uyanıp emiyo maşallah seninkine
Ah canım benim bizde öyle ilk dişlerimiz çıkıyor gündüzleri pek değil ama geceleri çok mızmız 10 kere uyanıyor benim hamileliğim rahattı ne güzel uyuyordum hep özlüyorum valla o günleriCanımmm buralardayım yani çok takılmıyorum arada bakıyorum çıldırıyorum bu ara çok gerginim uyumuyo sürekli mızmız diş çıkartıyo üstlerini ama gece uykusu yok kırk kere uyanıyo beni krize sokuyo tekrar ayağımda sallıyorum tam uyuyo yarım saate tekrar uyanıyo tabi ben bunalımdayım isyan etmiyorum ama her çocuk mu böyle diye kendimi bitiriyorum hamileliğim çok zor geçti bebek büyütmek daha da fenaymış![]()
Ya benim durum içler acısı:) ek gıdayı beceremiyoruz tatsız yemiyo bende artık arada kendi yediklerimden veriyorUm hiç yememesinden iyi diyeEmerek uyumaya alıştırmak istemiyorum gece uyanınca su içiyor sallarken susuyor zaten senin bebişin nasıl ortalarda yoksun
Ben doğuma girdiğim günün gecesi bulantı kusmayla gittim hastaneye 9 ayda hastanelerde yattım yattım çıktım ama ona rağmen ben bile özlüyorum şuan bunalım takılıyorum bi insanın herşeyimi zor olur hamilelik desen berbat doğum desen aklım çıkıyo sen biliyosun çok kötüydü bari bebek büyütmede sıkıntı çekmeseydim diyorumAh canım benim bizde öyle ilk dişlerimiz çıkıyor gündüzleri pek değil ama geceleri çok mızmız 10 kere uyanıyor benim hamileliğim rahattı ne güzel uyuyordum hep özlüyorum valla o günleri
Ben öyle dedi. Doktora bizimki de sebze yemiyor edepsizlik yapıyor o o ağlayacak sen vereceksin ağlayarak istediğini yaptırdıgını anladıgında hep o yöntemi kullanacak ertesi gun tekrar vereceksin dediYa benim durum içler acısı:) ek gıdayı beceremiyoruz tatsız yemiyo bende artık arada kendi yediklerimden veriyorUm hiç yememesinden iyi diye
Kolay değil anne olmak benimde sinirlerim bozuluyor uykusuzluktan bazen annem nasıl kızıyor bana anneler sinirlenmez öyle diyor yaşına girince rahatlarız inşallahBen doğuma girdiğim günün gecesi bulantı kusmayla gittim hastaneye 9 ayda hastanelerde yattım yattım çıktım ama ona rağmen ben bile özlüyorum şuan bunalım takılıyorum bi insanın herşeyimi zor olur hamilelik desen berbat doğum desen aklım çıkıyo sen biliyosun çok kötüydü bari bebek büyütmede sıkıntı çekmeseydim diyorum
Doktorlarda ne acımasız :) nasıl ağlatıyım kusuyo yutmuyo ki ne fenalar ben öyle bi zorladım sonra mosmor oldu nefes alamadı aldım salladım kendine zor geldi bidahada zorlamadım aklım çıkıyo yemezse de canı sağolsunBen öyle dedi. Doktora bizimki de sebze yemiyor edepsizlik yapıyor o o ağlayacak sen vereceksin ağlayarak istediğini yaptırdıgını anladıgında hep o yöntemi kullanacak ertesi gun tekrar vereceksin dedi
Benimki gunduz 2 sefer yatıyor birer saat uyuyorKızlar gündüz kesintisiz ne kadar uyuyolar benimki bi saat uyumuyo![]()
Ah ah hiç değilmiş annem ilk bikaç yıl yapma dediğinde aman anne sacmalıyosun sen bakarsın ne var diyodum hiç öyle değilmişKolay değil anne olmak benimde sinirlerim bozuluyor uykusuzluktan bazen annem nasıl kızıyor bana anneler sinirlenmez öyle diyor yaşına girince rahatlarız inşallah
Kız benimkide öyle oğuruyor hep alışacak diyor yemesi lazım diyorDoktorlarda ne acımasız :) nasıl ağlatıyım kusuyo yutmuyo ki ne fenalar ben öyle bi zorladım sonra mosmor oldu nefes alamadı aldım salladım kendine zor geldi bidahada zorlamadım aklım çıkıyo yemezse de canı sağolsun
Hayırdır canım ne oldu neden moralin bozuk
Sağolun kızlar şimdi biraz daha iyi gibiyim. Yeni bi bebek haberi de bendenHayrdır cnm neoldu. Anlatmak istersen yardmcı olmaya calışırız
Yoğurt bile yediremiyorum yani çıldırmayımda ne yapıyım ben:)Kız benimkide öyle oğuruyor hep alışacak diyor yemesi lazım diyor
Canımmm hayırlı olsun belkide çok büyük konuştukSağolun kızlar şimdi biraz daha iyi gibiyim. Yeni bi bebek haberi de bendençok kötüyüm ya ne yapacağımı bilmiyorum. Bugün doktora gittim 6 haftalık ama hala daha kalp atışı yok. 10 gün sonra falan gideceğim tekrar. Aldırmak benim için son çare asla istemiyorum ama çok da korkuyorum. Lütfen biraz içimi rahatlatacak şeyler söyler misiniz birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var
Allah kimseye çekemeyeceği yükü yüklemez diye teselli ediyorum kendimi. 2 gündür psikolojim çökmüş durumda. Kıyamam ki zaten. Kızlar bi de gerçekten önlemimizi alıyorduk nasıl oldu bende anlamadım yaaa. Eşim dalga geçiyor üstüne ceket atsam hamile kalıyorsun diyeCanımmm hayırlı olsun belkide çok büyük konuştukilk başta da ikimiz bende kendimden şüpheleniyorum inş değilimdir ama olursada yapacak bişey yok bakarsın aldırma kıyamam senle beklediğimiz günleri hatırla tabiki zor olacak ama Allahtan daha iyi mi bilcez dua edelim
Bende korkuyorum neden bilmiyorum ama daha adet olamadım gecen haftalarda olur gibi oldu lekelenme şekline dönüştü falan ben bunalımdayım test yapmaya da cesaretim yok iyce bunalım oldum karnımda kıpırtı bile hissediyorum düşün:) sen nasıl anladınAllah kimseye çekemeyeceği yükü yüklemez diye teselli ediyorum kendimi. 2 gündür psikolojim çökmüş durumda. Kıyamam ki zaten. Kızlar bi de gerçekten önlemimizi alıyorduk nasıl oldu bende anlamadım yaaa. Eşim dalga geçiyor üstüne ceket atsam hamile kalıyorsun diye2 si birlikte büyür gider diyorum ama bi yandan da bu korku beni yiyip bitirecek sanki. Ağlamaktan gözlerim şişti artık
Canım benim korkma vardır bunda da bir hayır yuce rabbim verir kolaylığını sakin ol sakın duşunme aldırmayı o daha kötü çok gunah inşallah hayırlısı olur canım eşin ne diyor sizde korunmuyor muydunuzSağolun kızlar şimdi biraz daha iyi gibiyim. Yeni bi bebek haberi de bendençok kötüyüm ya ne yapacağımı bilmiyorum. Bugün doktora gittim 6 haftalık ama hala daha kalp atışı yok. 10 gün sonra falan gideceğim tekrar. Aldırmak benim için son çare asla istemiyorum ama çok da korkuyorum. Lütfen biraz içimi rahatlatacak şeyler söyler misiniz birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var