• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Kızlar dun doktora gittik muayene olduk kızımın sırtında biraz kuruluk vardı nemlendirici krem verdi dişimiz içinde sıvı birşey verdi diş etine suruluyor artık köfte patates mercimek tarhana dolmanın içini ne yersen artık ona veriyorsun dedi bir dahaki ayda balık yiyecekmiş bende hiç sevmem babası yedirir artık 100 gram almışız bu ay herhalde oda dişten yemedigini söyledim kusuyor dedim. Ertesi gün tekrar dene diyor sen ısrar edeceksin diyor
bundan sonra 150 gr alırlar dedi dr

Canım mantıklı söylüyorsun ama zaten benim göğüslerim bayadır dolu dolu değil :KK43: sağdıkça gelir mi ki
İnş gelir canım geldiği kadar sağ bence günlük bi biberon versen bile iyidir yani direk mamaya geçmektense benimkide dolu dolu değil iyce büyüdü tosunlar süt yapıcı seylerden bi dene istersen tabi olan sana olacak hem içindeki minik hem dışardaki tosun sömürecekler seni:)anne olmak bambaşka diyerek mesajıma son veriyorum:)

İnş gelir canım geldiği kadar sağ bence günlük bi biberon versen bile iyidir yani direk mamaya geçmektense benimkide dolu dolu değil iyce büyüdü tosunlar süt yapıcı seylerden bi dene istersen tabi olan sana olacak hem içindeki minik hem dışardaki tosun sömürecekler seni:)anne olmak bambaşka diyerek mesajıma son veriyorum:)
süt artıran ne var

Nehircim bi de benim 40 kilo olduğumu düşün canım. Bi gözünde canlandır bakalım durumun vehametini daha iyi anlayacaksın :(
balım sen tekrar hamile mi kaldın
hayırlı olsun inşallah
Evet canım korktuğum başıma geldi :(

Nehircim bi de benim 40 kilo olduğumu düşün canım. Bi gözünde canlandır bakalım durumun vehametini daha iyi anlayacaksın :(

Evet canım korktuğum başıma geldi :(
Kiyamam yaa ne kadar zayifmissin.. Sen bol bol ye iç yoksa iki cocuk seni yer bitirir hadi benim depolarım var 3 ay yemesem dokunmaz o derece:) ama sen dikkat etmelisin bitkin dusersin ya allah korusun..

Kiyamam yaa ne kadar zayifmissin.. Sen bol bol ye iç yoksa iki cocuk seni yer bitirir hadi benim depolarım var 3 ay yemesem dokunmaz o derece:) ama sen dikkat etmelisin bitkin dusersin ya allah korusun..
Canım zaten bitkinlikten anladım hamile olduğumu o kadar halsizim ki. Kayınvalidem çok üzüldü keşke biraz kilo alsaydın da öyle hamile kalsaydın diye daha da yeni diyetisyene gitmiştim

Kız bi ara piskopata bağlamıştıkya süt attıran şeyleri araştırıp duruyoduk dere otu mesela başka ne vardı hatırlayamadım
Aynen bende :D maden suyuda çok iyi tahin helvası malt içecekler var herkes beğeniyor ama denemedim ama maden suyu gerçekten baya arttırıyor hurmada var

Kızlar süt arttıran sabah ögle akşam üçer tane ac karna hurma yıyın üzerıne guzelce bı su için
Maltana içiyorum ben normal asıtlı içecek gıbı çok güzel tadı. Tahin helvası
Tohum rezene

Canımmm buralardayım yani çok takılmıyorum arada bakıyorum çıldırıyorum bu ara çok gerginim uyumuyo sürekli mızmız diş çıkartıyo üstlerini ama gece uykusu yok kırk kere uyanıyo beni krize sokuyo tekrar ayağımda sallıyorum tam uyuyo yarım saate tekrar uyanıyo tabi ben bunalımdayım isyan etmiyorum ama her çocuk mu böyle diye kendimi bitiriyorum hamileliğim çok zor geçti bebek büyütmek daha da fenaymış :KK43:
canım arayı çok açma, bebişten vakit buldukça yaz :)) haöileliği öp de başına koy diyosun ya ni haklısın valla.bebek büyütmek ciddi bi iş.benimkide bu ara yanyana yatmamıza ragmen, birden güya nasıl ağlamaya başlıyo,memeyi bulunxa hemen nam nam nam diye söylenerek uykuya devam.uykuda birden aglamalar normal de.sürekli olmaz inşallah.bu arada annem geldi bana 2gndr bizde.bebişime huysuzlaşmış diyo.sadece brz değiştirrken çok yatmak istemediği için yani:) bide heryeri kurcaladgı için.yarın da bursaya gidiyoruz beraber, yüksek lisans basvurusu yapıcam.ay bana dua edin kızlar

Back