Haklisin tatlim.ama benim sitemim kimsenin sahsina degil tabikide.ben uzun zamandir biseyler yaziyorum ama bi turlu donus alamiyorum.illaki sorunlarimizimi yazicaz buraya sonucta paylasimda bulunmaya calisiyoruz hepimiz iyi yada kotu.bir cogumuzun ilk hamileligi o yuzden bilgisiziz ve bazilarina sacma gelen sorular soruyo olabiliriz..Evet haklısın ama ben cok fazla giremiyorum girdikcede cvp yazmaya calisiyorum.ama butopikte girmedigin zaman kimse merak edip yazmiyor.halbuki hamile kalmak istedigim de bir topikteydjm ve orda yazmasan ozel msj bile atip soruyirlardi
Daha henüz cok yeniyiz yeni tanıyrz birbirimizi kızlar bence biraz anlayıslı olmamız gerek 9ay beraberz sonucta güzel haberlermizi kucagımıza ılk aldıgımız anlarıda yazıcaz inşallah bence henüz yeni alısıyrz diğer topiklerdede hep bu şekilde oluyodu zaten benim acımdan en azından..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
meryem süresını okudum 41 gün bıttı şimdide tefrıcıye okuyacagım ..mutlaka demıyecegım bunlarıda rabbım kucagına hayırlısıyla almayı nasıp etsın...banada dua et arkadaşım ...hamılelerın duaları kabul olurmuş allaha emanet ol inşşş......
Haklisin tatlim.ama benim sitemim kimsenin sahsina degil tabikide.ben uzun zamandir biseyler yaziyorum ama bi turlu donus alamiyorum.illaki sorunlarimizimi yazicaz buraya sonucta paylasimda bulunmaya calisiyoruz hepimiz iyi yada kotu.bir cogumuzun ilk hamileligi o yuzden bilgisiziz ve bazilarina sacma gelen sorular soruyo olabiliriz..
Ben daha once bu tarz paylasimlarda bulunmadim hic o yuzden yukarda dedigim gibi sacma olsada cevap almak istiyo insan..
Kesinlikle o yuzden serzeniste bulundum zaten :)
Daha henüz cok yeniyiz yeni tanıyrz birbirimizi kızlar bence biraz anlayıslı olmamız gerek 9ay beraberz sonucta güzel haberlermizi kucagımıza ılk aldıgımız anlarıda yazıcaz inşallah bence henüz yeni alısıyrz diğer topiklerdede hep bu şekilde oluyodu zaten benim acımdan en azından..
Seni cok iyi anlıyrm ama mesela bana sadece alıntı yapıldıgında mesaj bildrm geliyo tlfndan takip edyrm oyuzden cok göremyrm yoksa herzaman destek olalım birbirimize bende en cok bunu istyrm.. Midesi geceleri daha cok bulanan bi anne adayıgım ben😩ve bu durum cok etkiliyo beni tüm düzenim kactı senin nasıl geciyo kac haftalık canım?
Benim 8+4 haftalik canim.bende telefondan giriyorum ayni sekilde bildirim geliyo.vede gectigimiz hafta tasinma telasim vardi o yuzden yazamadim ama doktorumdan ogrendigim her seyi paylasmaya calisiyorum.bende bulanti fazla degil ama kokulara asiri duyarliyim ve mide yanmam var surekli o gecmiyo
Aclik sekerime bakildi canim sonuclarin iyi dedi...ama benimde insulin direncim var ama ilaç vermemişti doktorum...söylerim canim bende
kızlaaaaaarrrr ben her gün yarım saat yürüyorum siz spor olarak neler yapıyorsunuzbir de bende şişkinlik çok oluyor gün içinde sanki 5 aylık hamile gibi göbiş çıkıyor eğer biraz da yürümesem toto alıp başını gidecek 166 cm boy 58 kiloyum
Gunaydin hanimlar... biz bugun 7+2 olduk.. cuma gunu minik pitpit atan kalbimizi gorduk cok sukur .. bu heyecani ikinci kez yasamama ragmen sanki ilk kez yasiyor gibiyim..
benim de mide bulantim cok fazla.. genelde sabah uyaninca ve aksam yemegi vaktinde oluyor..bir aya kadar gecer diye dusunuyorum
yaa evet bnmde ikinci ama ilki kadar heycanlıyım....bide ömürü daha yeni 10 aylık olacak :S
kuzu senle ayni degil miydik? Ben 7+0oldum. bak sana tavsiyem google play store dan bebeğim programını indir cok iyi en azindan gunlerin belli orda
Ay ben nerde yazıyo ultrason kagıdında bulamadmkihangisi size:2.0 mm yazıyo ama cok fazla hangisine bakıyrz bılemedm 😊
kuzu senle ayni degil miydik? Ben 7+0oldum. bak sana tavsiyem google play store dan bebeğim programını indir cok iyi en azindan gunlerin belli orda
bebeğin kac haftalıktı canım senin. 2 mm küçük o değildir bende m1 yazıyo iyice bak .
Benim de mide yanmalarım çok bulantım yok gibi bir şey
Ya Settar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?