Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşambayı bekleme pazartesi gitmelisin bence zaten betahcg tsh ın biraz düşmesine neden oluyor sende şimdiden böyleyse ilaç alman şart ben 2 yıldır tiroid ilacı kullanıyorum normalde 50 lik kullanıyordum endokrincim gebe olduğumu öğrenince tedbir amaçlı 75 e çıkardı ilacımı şuan 1.85 bu değer iyi olduğu halde 2 ayda bir kan vermem gerektiğini söyledi ilacını içesrn hiç bir problem yok ihmale gelmez
2.göz ağrım geliyor beklemiyorduk ama hayırlısı allahtan gelene şükürler olsun...(kazaya kurban gittik :) )
kızlar yeni hastaneden geldim, kalp atışlarını bugün duyduk kayda bile aldık harika birşey inşallah hepiniz tez zamanda duyarsınız.
aranıza yeni katıldım bende bir aksilik olmazsa (allahım korusun) aralıkta bebişimi kucağıma alıcam. Allahım herkesin bebişini korusun sağlıklı bir şekilde yüzünü görmeyi nasip etsin.
Kızlar slm bende yenı katıldım aranıza ve Allah kısmet ederse aralık annesıyım😉dun ılk defa doktora gıttım kese olusmus hersey yolunda sukur .. Seker ve guatr testlerı yapıldı .. Maalesef troıd bezım yavas calısıyormus. Buda hamılelıkte onemlıymıs . İlaca baslıcam.bu konuda bılgısı olan varmı. Pzt gıdıcem bakalım ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlaaaar biz geldik
bebegimi gördük, önce kalp atışını gördük.
pır pır pır acayip atıyordu.
doktor çok küçük henüz duyulmaz kalp atışı dedi.
hocam denesek bi dedim. o zaman nefesini tut dedi.
bir tuttum vee kalbini duyduk
Allahım nasıl bir mucizedir bu anlatamam.
Rabbim herkese yaşatsın.
Lakin biraz geriden geliyor bebek sata göre.
7+3 günlük görünüyor ama geç döllenme benimki o yüzden içim rahat.
gayet sağlıklı bir gebelik, her şey yolunda dedi doktorum
canım benim de tsh 2.51 çıktı.
sınır 2.50 imiş.
doktorum dahiliye ile görüşmeni tavsiye ederim dedi.
çok yüksek değil ama sınırı 0,01 geçmişim.
ne gıcığım yaa
ya hepten geç ya da düşük çık, tam sınırda çıkmış
sence nasıl bu değer?
bir de mart ayının başında yapılmıştı tsh testi 1.54 çıkmıştı. gebelikle artar mı bu hormon?
Oceann nerdesin merak ettim seni Dr ne dedi
Tatlım geçmiş olsun endokrincim ilk üç ay betahcg nin yüksekliği tsh değerinin çok fırlamasına izin vermez demişti en son benimde 1.85 di pazartesi yeni sonucumu alacağım bende bir buçuk ayda inşallah çıkmamıştır 2.5 üstüne. Sana gelince bence ilaç yetmiyor çünkü betahcg düşdükçe tsh boşa çıkıyor yani onu tutan bişey olmadığı için tekrar takip ve doz ayarlaması gerekiyor olabilir ben 50 lik ilaç kullanıyordum dr önlem olarak gebeliğimin hemen başında 75 e çıkardı öyle kaldı tahminim üç ayım bittiği için yani beta düştüğü için tekrar kan istedi sendede yavaş yavaş çıkmaya başlamış bir hafta sonra bence sağlık ocağında tekrar ölçtür yükselmişse endokrine gidersin
hımm o kadar güzel anlatmışsın ki canım çok iyi anladım
geciktirmeden pztsi günü doktorla bi görüşeyim, ona göre hareket edeyim.
bu tsh yüksekliği bebeğin beyin gelişimine engelmiş.
dikkat etmek lazım.
çok sağol canımm
geldim canım yukarda yazdım, haberler iyi gibi.
pko olduğum için şeker yüklemesini erken yapacaklar.
pztsi gidicem onun için.
bir de tsh 0,01 yüksek çıktı, onun için de dahiliyeci ile bir görüşücem ne diycek bakalım?
arkadaşlar 13 yıldır bebegım olmuyor tefrıcıye okuyorum yardın edermısınız
kızlaaaar biz geldik
bebegimi gördük, önce kalp atışını gördük.
pır pır pır acayip atıyordu.
doktor çok küçük henüz duyulmaz kalp atışı dedi.
hocam denesek bi dedim. o zaman nefesini tut dedi.
bir tuttum vee kalbini duyduk
Allahım nasıl bir mucizedir bu anlatamam.
Rabbim herkese yaşatsın.
Lakin biraz geriden geliyor bebek sata göre.
7+3 günlük görünüyor ama geç döllenme benimki o yüzden içim rahat.
gayet sağlıklı bir gebelik, her şey yolunda dedi doktorum
Oh oh ne güzel haberler her birinizden.. Çok sevindim her birinize..
Kızlar Esim yanıma geliyor 36 gündür ayrıydık bebeklerimize ilk defa dokunacak mutluluğumuzu simdi daha güzel paylascaz inşallah
Gozunaydin canim darisi basimiza inşallah....pcolu olunca erkenmi yükleme oluyomus kalp atislarini duyayimda bi soyliyeyim bende doktoruma
Çok yuksek değil inşallah hemen düşer düzene girer
Bizde bugün duyduk. Kaç haftalıktı sizinki ?
6+6 benimki. Seninki kaç haftalık ?
6+6 benimki. Seninki kaç haftalık ?
Kizlar birde hamile pantolonu alan varmi benim bedenim 38 di ama artik sanki biraz dar geliyo simdi hamile pantolonu almak icin erkenmi yada bulabilirmiyim bilmiyorum.birde simdi alsam 40 beden ilerleyen aylarda giyebilecekmiyim o pantolonu