kızlar ya 10 haftalık olup da karnı çıkan var mı. benim resmen çıktı. 1 kilo almama rağmen sadece bir pantolonum oluyo. diğerleri nerdeyse kapanmıyor.
kızlar elocandan haber varmı?
canm ben eskileri giyiyorum karnım çıkmadı. 9+1im bugun. kilo ne aldım hiç bilmiyorum. tartımı oğlum simitçilik oynarken kafasında taşıyor sağolsun. bozuldu. her çıkışta farklı tartıyor. mekanik baskül alıcam eski usül:)
kızlar ya 10 haftalık olup da karnı çıkan var mı. benim resmen çıktı. 1 kilo almama rağmen sadece bir pantolonum oluyo. diğerleri nerdeyse kapanmıyor.
aynen cnm 1 kilo aldım ve pantolonlar kapanmıyor:))
karnım çok şiş çok garip..
kabızlığa filan bağlıyorum ben gaz olmasını ümit ediyorum:))
ama kasıklar sert şekilde şiş bende. sende farkediyormusun o kesenin şişliğiymiş.
daha cok erken canm benım ıkı ay once bır deneyımım oldugu ıcın tecrubelendım oyuzden beklıyorum sonra streslı oluo yok kese gorunmedı kalbı duyulmadı bebek gorunmuyor derken gereksız bır strese gırıo zaten bısey olucaksa oluo omru varsa zaten gelısır hayırlısıyla oyuzden beklıyorum stres yapmıyım dıye stress zararlı malum :)
Bi şişkinlik durumum var da gazdır diyorum ben. Pantolonlarımın bel kısmı hep bol old için beni baya idare ediyo. Oğlumda 5aydan sonra hamile pantolonu almıştım. Bunda da öyle olur herhalde.
evet canım ya evet aynen. hatta sabahları çok hafif oluyo akşama kadar şiştikçe şişiyorum. kasıklarda da bi gerginlik hissediyorum dediğin gibi.
ama 1 kilo almakla kıyafetler sorun olmaz. şişlik o şişlik :)
bana sağolsun bi iki akadş yazdddddddı bende sanna yazıyım caım cvp alamamak kötü bi duygu
Aynen öyle bi kac kisiden baska her kes kendi dunyasinda yasiyo ayip ya ne diyim. Neyse bos ver sen bunlari daha yeni galiba ufaklik degil mi canim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm ben eskileri giyiyorum karnım çıkmadı. 9+1im bugun. kilo ne aldım hiç bilmiyorum. tartımı oğlum simitçilik oynarken kafasında taşıyor sağolsun. bozuldu. her çıkışta farklı tartıyor. mekanik baskül alıcam eski usül:)
Aynen öyle bi kac kisiden baska her kes kendi dunyasinda yasiyo ayip ya ne diyim. Neyse bos ver sen bunlari daha yeni galiba ufaklik degil mi canim :)
valla neguzel sızlere ımrenıorum neguzel yemek yıyebılıp kılo alabılıosunuz ben hıcbısey yıyemıorum hatta gerı gıttım bıledaha cok moralım bozuluor ya hıc ıstahım yok hıcbıseyın tadı tuzu yok neler yıyonuz sız ya ben bısey bulamıorum valla
Smear testi temiz çıktı allaha şükür
kalp atışınıda duydum biri daha ufak kalpte hareketlilik var ama sesini duyamıyoruz daha dedi haftaya cuma tekrar gidicem
KIZLAR BENİ MERAK ETMİSSİNİZ TEK TEK CEVAP YAZAMADIMkızlar elocandan haber varmı?
arkadaşlar merhaba ben 2012 aralık annesiyim dünyalar tatlısı bir kızım var 16 aylık ve bugün ikinci bebeğiminde benimle olduğunu öğrendim tahminime göre o da bir aralık bebeği olacak 2014 aralık bebişi:) 6 senelik evliyim ilk bebeğim aşılama ile oldu ve çok uğraştık ama bu sefer hiç düşünmeden plansız oldu rabbim aratmasın hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin biz 2012 aralık anneleri çok güzel grup olduk umarım burda da aynı enerji yakalanır hepinizi öpüyorum.[/
Hayırlı olsun bebişin valla inşallah yakalarız herkez bişeyler paylaşıp hislerini yaşadıklarını meral ettiklerini yazdıkça ve cvp vermek isteyeler oldukça burada annişlerle güzel bi dostluk olur. inşanın kndisiyle aynı durum da olan bi başka byandan tavsiye bilgi destek alması kadar güzel bişey yok çünkü bizii en iyi biz anne adayları anlrız :)
canım bende smear testimi almaya gitmiştim bugün çok şükür temiz çıktı hadi bide ultrasondan bakalım dedi ikizim olacakmış birinin kalp atışını duyduk diğeri ufak dedi kalplerini ultrasonda gördüm yanıp yanıp sönüyorlardı birinin sesini duyamadık haftaya tekrar gidecem
rabbim yar ve yardımcımız olsum rabbimin emanetlerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?