evet bizde her şeyi saklıcaz, hatıra herşey hemm
bazı insanlar iki çocuk arasında uzun zaman bırakıyo ve unutuyo o yüzdende çok iyi bence :) tecrübe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bizde her şeyi saklıcaz, hatıra herşey hemm
bazı insanlar iki çocuk arasında uzun zaman bırakıyo ve unutuyo o yüzdende çok iyi bence :) tecrübe
Hadı hayrlısı ınsallah benimde aralık 7 cıktı ilkinde sonra 11 i şimdi bakalım doktr surekli değiştrcekmi anlamadm🙈
bozmuyorum rabbim hayırlısını versin akşam eşimde namaz kılıp dua etti mübarek akşam inşallah kabul olur. hepimiz için hayırlısı. nasıl kalp atışı
ekran çok dönüktü ben göremedim. Ama doktor söyledi. O bile yetti :)
evet evet resmen herşeyi yeniden yaşıo uzun zaman geçince
Smear testi temiz çıktı allaha şükür
kalp atışınıda duydum biri daha ufak kalpte hareketlilik var ama sesini duyamıyoruz daha dedi haftaya cuma tekrar gidicem
Canim ultrasona girdim bebekler çok küçük dedi 7+4 olması gerekirken 5 haftalik gorunumundeymis...kalp atislari duyulmadi daha bi 10 gün beklenenlazim dedi
gözünaydın canım :)
canim ultrasona girdim bebekler çok küçük dedi 7+4 olması gerekirken 5 haftalik gorunumundeymis...kalp atislari duyulmadi daha bi 10 gün beklenenlazim dedi
günaydın herkese bende yeni öğrendim hamile olduğumu 5. haftasındayım ama keseyi göremedik.Benim kasıklarında belimde agrı oluyo dün akşam sancı girdi birden bire ve çok üşüyorum elim ayağım buz kesiyo ilk hamileliğim olduğu için korkuyorum ve düşük riski olur dış gebelik olmasın falan diye yorumlar alınca hepten endişeleniyorum. Benimle aynı sıkıntıları yaşıyan var mı normal mi.
CANIM DOGUM TARIHIMIZ AYNI SENLE BEN DAHA dr a gıtmedım bıle 7 haftası dolsun ole gıtmeyı dusunuyorum ılkınde 2 ay once gelısımı durdugu ıcın kurtaj oldum oyuzden stres yapmadan beklemeye calısıorum cunku gordukden sonra daha tedırgın oluosun ınsalllah saglıklı bır sekılde gelısırler canm benımde kasıklarımda agrı var bıde bacagımın ıcıne vuruyor ama dr kasık agrısı normal demıstı .. ben sana bısey sorcam senın goguslerde hassasıyet oldumu benım bu seferkınde hıc bısey yok da merak ettım
canım benim burda 31 aralık diyo ama sat tarihine göre geç döllenme benim kişi buyuk ihtimal belli olucak inşallah görücez keseyi.Benim göğüslerim şisti duyarlılık var az arada da uçları acıyo ama bi süre somra daha da acımaya başlar 6.haftadan sonra diye okudum bı yerde tabi herkeze göre değişiklik gösteriyo bazısının hiç lmuyo hayırlısı allah kolay geçirmemizi nasip etsin inşallah.
anladım canım benım sat 26 mart daha dr gıtmedıgımıcın hesaplayıcıya guvenıom hayırlısıyla kalp atıslarını duyarız ınsallah
bi gitseydin keşke tabi sen bilirsin tam zamnında döllenmişse belki duyulur kalp atışı benimde 25 martti sat ama doktor göremedi keseyi hayırlısı görücez inşallah yakın zamanda :)
Bende de aynı şekilde oluyor. Bazen de gaz sancısı gibi karnıma da bi bıçak saplanır gibi hissediyorum. vajinama da oluyo böyle ara ara..Ama ilk doğumum normaldi.
Akıntım sanki koyulaştı ben de ondan tereddütteyim. Normal mi ben de bilemiyorum doğrusu.
Iyi degelim iyi olalim canim bende masaallah diyeyim Üç dòrt gündür kendimi iyi hissediyorum iştahim acildi ama uzun zamandir dr'a gitmiyorum. En son 3 hafta once gitmistim, sen naptin gittinmi yakin zamanda dr'a?