Kızlar merhaba, ben de bugün tekrar kontrole gittim. Geçen hafta 7 mm olan kese 17 mm olmuş. Yolk kesesini de gördü. Doktor büyüme güzel dedi. Kalp atışları için erken alttan baksak görülür ama acele etmeyelim bir dahaki gelişinde duyulur dedi. Büyüme normal gittiği için bence zaten her şey yolunda gidiyor, kalple ilgili bir sorun olsaydı büyümezdi dedi. Ben de zaten bugün için hazırlamamıştım kendimi. Minişimin keseciğinin büyümesi moral oldu. Ama başka bişey bozdu moralimi. Geçen hafta kan idrar vermiştim tahlil için. İdrarda enfeksiyon oluşmuş maalesef  antibiyotik yazmam gerek yoksa enfeksiyon düşüğe neden olabilir dedi  idrarımda yanma olması gerekirmiş ama bende hiç öyle yanma falan olmadı. Öyle olunca bir daha tahlil yapalım hemen antibiyotik yazmayayım dedi. Belki vücut kendiliğinden atmıştır dedi. Yine idrar verdim pazartesi tekrar gidicem sonuç için. Burada hiç kimseden idrar enfeksiyonu ile ilgili bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. Bilen duyan var mı bu kadar tehdit oluşturur mu kızlar yaaa  inşallah vücudum atmıştır da ne antibiyotiğe gerek kalır ne de öyle bir tehlike olur bebişim için  aklınızda bulunsun az sıvı tüketmek sebep olabiliyormuş buna. Bol bol su için. Bir de c vitamini iyi gelirmiş. Portakal suyu ve yaban mersini önerdi.