- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
gunaydin kizlar yoldayim hastaneye gidiyorum kalbim her zamankinden daha cok carpiyo inşallah hayitli haber veririm sizlere
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım rabbim yar ve yardımcımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin kizlar yoldayim hastaneye gidiyorum kalbim her zamankinden daha cok carpiyo inşallah hayitli haber veririm sizlere
canım öncelikle hoşgeldiiiin.benimde sat 20 mart o yüzden çok sevindim kendimle bir giden birini arıyorum hep, herkes benle bir doğursun :d bende keseyi 22 martta gördüm ama dr dün keseyi yolk sacı görüp bebeği göremedim dedi sorun olabilir gibilerinden ptesi yine çağırdı ammaaaa senin yazdıklarını gördükten sonra vazgeçtim gitmiyorum Zırt pırt gidip kendimi üzüyorum azcık büyüsün bende 9 mayısta gideyim en iyisi.dr bebeği göremedim gelişmiyo olabilir dedi bana.sonra burdaki arkadaşlar sağolsun normal daha erken dedi yoksa kendi kendimi yiyp bitiriyodum..bu arada tüm arkadaşların kandilleri mübarek duaları kabull olsun inşallaaaahh ....
kızlar yardımmmm
belim dayanılmaz ağrıyor... Daha doğrusu sırtımın alt kısmı.
Nette biraz araştırdım normal olduğu yazıyor ama neden şimdiye kadar hiç yoktu bugün aniden başladı..
Sizlerde oluyor mu?
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım rabbim yar ve yardımcımız olsun
Gunaydin kizlar yoldayim hastaneye gidiyorum kalbim her zamankinden daha cok carpiyo inşallah hayitli haber veririm sizlere
Oh masallah canim yaa.
Ben 8+2 deyim sata göre henuz duymadik.
Doktor kese 25 mm civari olursa duyariz dedi.
Yaklasik 3 mayista o civarda olacagini tahmin etti ve o gün cagirdi
İnşallah iyidir. Cok korkuyorum.
Haftama göre nasilim bilmiyorum
Gunaydin kizlar yoldayim hastaneye gidiyorum kalbim her zamankinden daha cok carpiyo inşallah hayitli haber veririm sizlere
ya o alttan bakma işini hiç tecrübe etmedim ama muhtemelen başıma gelecek, acı verecek birşey değildir umarım...:18:
çok sevindim canım haftaya gittiğimde bende duyabilirim inşallah
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım dualrım seninlee
anlaşılan burda kimse yazılanları umrsamıoyo bıde arkadaşlık paylım stesi olucak kimin işine nasıl gliyosa ona cvp verrrryo.
Canim ultrasona girdim bebekler çok küçük dedi 7+4 olması gerekirken 5 haftalik gorunumundeymis...kalp atislari duyulmadi daha bi 10 gün beklenenlazim dedi
anlaşılan burda kimse yazılanları umrsamıoyo bıde arkadaşlık paylım stesi olucak kimin işine nasıl gliyosa ona cvp verrrryo.
Bende geldim aranıza kızlar aralık annesi olucam inşallah😬 herkes bebeğini sag saglim kucagına alır inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosbulduk canım gecmıs yazıları okuyamadm ama bende aranızdaym bundan sonra kalp atıslarını dinledim 6+5 ken artık ayda 1 kontrller olucak ama normaliyle ultrason sonucu günleri değişk oluyo ultrasonda daha küçük benim bebeğim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi