benimki 6+4 haftalıkmış doğum tarhide 20 aralık olarak hesapladı doktor kalp atışı gördüm ekranda şükürler olsunnerelerdesin canım yoksun kaç gündür? nasıl gidiyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki 6+4 haftalıkmış doğum tarhide 20 aralık olarak hesapladı doktor kalp atışı gördüm ekranda şükürler olsunnerelerdesin canım yoksun kaç gündür? nasıl gidiyor ?
Niye ağlıyorsun şimdi? Geçen perşembe kesen 3.5 mm. miş. Her gün 1 mm büyür .1 haftada büyüklüğü beklenenin üstünde çıkmış değeri. Yolk saçını da görmüşsün..Daha ne olmasını bekliyorsun canımcım? Benim de satım 20 Mart ben daha hiç doktora bile gitmedim.. Bu haftada daha bebek görünmez ki.. Bebek görünmesi için kesenin 2-2,5 cm olması lazım ki bu da 7. haftaya denk gelir.. Umarım yeteri kadar açıklayıcı oldum. Boşuna endişelenme lütfen..
Kizlar bugün cok sinir ve stresliydim. İki üç gündür kahve akintim gecti ..bugün de akintim baya geldi gene acik kahve gibi bu sefer kizlar dua edin bebisime bir sey olmasin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugün cok sinir ve stresliydim. İki üç gündür kahve akintim gecti ..bugün de akintim baya geldi gene acik kahve gibi bu sefer kizlar dua edin bebisime bir sey olmasin
merhaba arkadaşlar sabah sizden dua istemiştimm .. az önce doktordan geldim kese var yolk sactı sanırım oda var ama bebeği göremedik kese duvarına çok yakın olduğu için göremiyo olabilirim dedi.kese geçen perşembe 3.5 mm ydi bugün 12 mm olmuş ama benim sat 20 mart ve buna göre
5+6 olmam lazım görememek normal mi nolur cevap yazın çok üzülüyorum yaaa
progestan kullanıyor musun?
bilmiyorum ki doktorun yüzü düştü karından bakarken bide vajinal bakalım dedi onada baktı yüz ifadesi değişmedi iyi durum normal görünmemesi fln demedi .. .. kan sulandırıcı aspirin başlayalım falan dedi zaten tsh yüksek diye hap kullanıyorum.ben anormal bi durum içindeyim sandım ve gerçekten hastanenin önündeki banklara oturdum kaldım
Canim benimde pazar gununden beri var o kahvr akintim var dua et insallah bisey olmaz bebislerimize.
merhaba arkadaşlar sabah sizden dua istemiştimm .. az önce doktordan geldim kese var yolk sactı sanırım oda var ama bebeği göremedik kese duvarına çok yakın olduğu için göremiyo olabilirim dedi.kese geçen perşembe 3.5 mm ydi bugün 12 mm olmuş ama benim sat 20 mart ve buna göre
sağol ya içime su serptin biraz ama tuhafıma gidiyor işte
bilmiyorum ki doktorun yüzü düştü karından bakarken bide vajinal bakalım dedi onada baktı yüz ifadesi değişmedi iyi durum normal görünmemesi fln demedi .. .. kan sulandırıcı aspirin başlayalım falan dedi zaten tsh yüksek diye hap kullanıyorum.ben anormal bi durum içindeyim sandım ve gerçekten hastanenin önündeki banklara oturdum kaldım
Kızlar bugün aşırı çıkarttım bulantım aşırı...dr.a gittik bulantı yüzünden...
dün duyamadığımız kalp atışını duyduk bugün çok mutluyum. Dün çok üzülünce bebeğim süpriz yaptı bana:) :)
Sat.a göre 6+1 im ama dr.um hala ısrarla hafta söylemiyor...bulantı içinde metpamid diye bi hap verdi inşallah işe yarar
canım kanla ilgili problemim yok ama banada asprin verdi bazı dr lar veriyolar.coraspirinse tabi. bu kanı sulandırarak besinin bebeğe daha kolay gitmesine yardmcı oluyomuş. sen dr yüzünün düştüğünü pskojk olarak algılıyosun bence gün boyu haslarla uğrasıyolar inan ki her hastaya yüz düşürmezler . bu onların işi ve bebeğin olmaması kalbin atmaması düşük tehdidi bunlar onlara göre olagan seyler o yüzden yüz düşürecek kadar ne bilim sanmıyorum.evham yapıyorsun . yazdıklarında gayet normal kafana takma lütfen bebeği etkiliyosun yolk saçı görmüşsün için rahat olsun
canım kanla ilgili problemim yok ama banada asprin verdi bazı dr lar veriyolar.coraspirinse tabi. bu kanı sulandırarak besinin bebeğe daha kolay gitmesine yardmcı oluyomuş. sen dr yüzünün düştüğünü pskojk olarak algılıyosun bence gün boyu haslarla uğrasıyolar inan ki her hastaya yüz düşürmezler . bu onların işi ve bebeğin olmaması kalbin atmaması düşük tehdidi bunlar onlara göre olagan seyler o yüzden yüz düşürecek kadar ne bilim sanmıyorum.evham yapıyorsun . yazdıklarında gayet normal kafana takma lütfen bebeği etkiliyosun yolk saçı görmüşsün için rahat olsun
Canim adetle uyumlu olmak zorunda degil.benim adet tarihine gore 3gun geri.kese yaklasik 23mm kalp atisini gordu doktor.6+6 dayim.
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde dr umu aradım ve ne zaman geleyim diye sorduğumda en erken 1 Mayıs dedi bana. Düşün bak yani daha ne kadar küçükler... Ben burada benim doktorumun dediklerini yazmıştım tekrar yazayım, doktorlar 3 ay dolmadan asla kesin bir gebelikten söz etmezler hep süphelidirler.. Kalp atışı alsak bile, bu önemli değil atar durur demişti bana, 3 ay dolacak, tehlike kalkacak o zaman hamilesin artık diyebiliriz demişti.. Ben çok kızmıştım başta bu sözlerine ama çok haklılar.. Bu haftalara çok takılma, kanaman olmadıkça korkma, 1 hafta geriden gider, önden gider, bunlar değişir.. Hiç üzülme bebeğini de üzme, üzülecek bir durumun yok çünkü değerlerin gayet normal..
Hadi gözün aydın ayoool. Pıtpıtlar başlayınca bulantılar başlar derler sıpan sana işaret çakmış annesiiii.. Tütütütütüüüüüü ...