- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
evet kalp atisi duyulunca yapiliyo o testler ben de yaptircam dr.isticem demisti
Sagol cevap yazdigin icin. Igneyi ne kadar zamanda vuruluyosun. Bugun 2tane vuruldu bide cuma dedi doktorum. igne daha etkili ilaca gerek yok dedi ama bilemedim bende.ne kadar zamandir oluyo lekelerin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şimdi cdye çekmesinin bi anlamı yok ki bişey belli olmuyo şimdi resim verir 4 aydan sonra verir cd verirse benim kızımda 4 aydan sonra vermişti 4 kısa filmimiz var :)Kizlar, dr lar ultrason goruntularini cd ye cekiyor mu? Aranizda alan var mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şimdi cdye çekmesinin bi anlamı yok ki bişey belli olmuyo şimdi resim verir 4 aydan sonra verir cd verirse benim kızımda 4 aydan sonra vermişti 4 kısa filmimiz var :)
canım merhaba
sonuçları öğrendim.idrarda enfeksiyon varmış bol bol su iç dedi.
birde vitamin yazdı...
çok bulantım var dedim
birde ilaç yazdi"bulantini tam kesmez ama,azalabilir"dedi
siz kullaniyormusunuz bulantı için ilaç
saolun kizlar.uyuzcam hemde nasıl oglum o kadar sasirdiki elini ultrasyon ekranina koyup bumu diye doktora soruyorduinsallah sorunsuz devam eder. iki hafta sonra yine gideceğim hayirli haberler alalim insallah 9ay boyunca
Tabikide gene doktoruna sorsun ama zaten yutmuo o yagi disin cevresine suruosun tukurecek sonrasinda. Ben hamilelikte genlde bu yontemin kullanildigini biliyorum. İlk 3 ayda antibiyotik verilmez zaten.
Kizlar kabizlik sorunu yasiyordum doktor dupbalac diye bir surup verdi. Kullanan var mi ?
slm bayanlar ben birsey sormak istiyorum ben benim son bat 20 martti netten hesaplama gore 5+5 hamileyim haftaya p. tesi doktora gidecem acaba alttan mi muane ediyo yoksa ultrasyonla gobekten mi? arkadasimin alttan muaneyle cocugu zedelenmis vedusuk yapdi bende korkuyorum bebegime birsey. olur diye yardimci olurmusun lutfen bana
Gunaydin kızlar....
Pazar gününden beri sanki bebeklerim benimle değil hissedemiyorum onlari kasigim sizlardi biz burdayiz derlerdi....gece ac uyanmalarimda bitti umutsuzum mutsuzum
canım bizim de kan uyuşmazlığı var kaçıncı haftan daha doktora gitmedim benyapılacaksa umarım kaçırmam
Ben 9 haftaya girdim cnm. Kahverengi akintim oluyordu ondan erken yapildi sanirim.. biraz arastrma yaptim normlde 28. Haftada yapuliyormus.
doktordan ciktim kalp atislarini duydum cok sukurdarısı sizlere insallah
Gunaydin kızlar....
Pazar gününden beri sanki bebeklerim benimle değil hissedemiyorum onlari kasigim sizlardi biz burdayiz derlerdi....gece ac uyanmalarimda bitti umutsuzum mutsuzum
2ay cok uzun bi sure. Idrarda gebelik 1 gün gecikince bile net çıkar. Neden kanda baktirmiyorsun ya da kontrole git bebegin bile gorunmesi lazim artik gebeysenArkadashlar oncelikle herkese merhaba, mayisin 2ne adet olmayali iki ay oluyo ama idrar testler hep negatif cikiyor shimdi napicagimi bilmiyorum, kan testi yaptiramiyorum bazi sorunlardan dolayi ama napicagimida bilmiyorum, yada gec dollenmemi, lutfen yardim edin benim gibi hamile kalan varmi?(((
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Arkadashlar oncelikle herkese merhaba, mayisin 2ne adet olmayali iki ay oluyo ama idrar testler hep negatif cikiyor shimdi napicagimi bilmiyorum, kan testi yaptiramiyorum bazi sorunlardan dolayi ama napicagimida bilmiyorum, yada gec dollenmemi, lutfen yardim edin benim gibi hamile kalan varmi?(((
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
vala 2 aya çıkması gerekirdi teste diye düşünüyorum bayağı da olmuş, hamilelik olacağı gibi başka birşey de olabilir ihmal etme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?