- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
Sen duydunmu kalp atislarini canim....
doktora gittiğimde gördüm sadece, açtı duymamız için ama duyamadık sadece gördük canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen duydunmu kalp atislarini canim....
İste olmuyor anlatamiyorum kendime bunu 8.haftadada duyan oluyor diyorum ama olmuyor hayirlisiyla bu haftayida atlatasaydim
Sağlıkla doğsun inşallah. Görebildin mi bebeğini? ben 12 mayısa kadar beklemek zorunda kaldım.
İste olmuyor anlatamiyorum kendime bunu 8.haftadada duyan oluyor diyorum ama olmuyor hayirlisiyla bu haftayida atlatasaydim
kizlar cok fena mantar olmus durumdayim krem kullaniyorum bir de hap aticam ama azicik sakinlesti gece kasintiya uyaniyorum yani...
bu arada yarin icin doktor randevusu aldik aslinda bugun gidecektik de doktor musait degilmis yarina yazarim haberleri bakalim ne olacak
Satlarimiz ayni canim oyizden sordumdoktora gittiğimde gördüm sadece, açtı duymamız için ama duyamadık sadece gördük canım
Azicik umudum varsa oda ikiz olduklari için yavaş buyuyolar geç duyula bilir doyorumatlatıcaz canım yaaa, sen yüreğini ferah tut yeter ki. hem senin bebişler iki tane :) ikiz olmasının gelişime muhakkak etkisi vardır. tek bebeğe göre büyüme biraz daha yavaş olmalı. güzel şeyler düşün ki güzel olsun her şey
Canım benim bir arkadaşım 9 haftalık hamile. Bebeğinin kalp atışını 8 haftalıkken duydu. Her şey yolunda gidiyor çok şükür. Merak etme, canını da sıkma hemen :)
bak hayatım yurt dışında hastane sartları fçok farklı o yüzden yardımcı olmak da istiyorum ama ( ben de geç döllenme oluyo denediğimiz ilk ay çok takıldım hamilemiiyim falanmıyım kesin hamileyim derken 15 18 gün gecikmesinde yardımcı oldum. bu ay cok sükür hamileyim hiç kafaya takmadım başka seyler yapmaya yöneldim derken en son regli olduğum tarih geldi cattı . dayanamadım hemen eşimin iş yerine gittim 60 milyona kan testi yaptırdım pahalı geldi ama alacağım güzel cpsa değer dedim. ve 1 saat sonra negatif. doktora ssordum acaba yükselme olur mu diye olmaz dedi. geldim eve 11 gün dişimi sıktım bi idrar testi sonuç pozitif. doktorun yükselmez dediği kan 13 gün sonra 0.100 den 2500 yükselmişti. Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir sen kafaya takmadan bi hafta daha bekle.
Satlarimiz ayni canim oyizden sordum
canım mantar için 1 litre ılık su yap, içine 1 şeker kaşığı karbonat koy karıştır. çok vajinaya girmeden sadece dudakları kapsayacak şekilde yıka. Mantarı iyileştiyor çok şükür, hem de doğal..
Hayirlisiyla duyayimda 9. Haftada olsun...bugün güne kotu basladim iinşallah toparlarim kendimi
Benim normldede boyle sorunum vardi karnima masaj yaparak yapabiliodum. Simdi bebek olunca masajda yapamiorum ikinmada yasak dedi doktor. Dusuk tehlikesi var bende . olur ver bakalim iyi gelir.
aminnnnnnnnnnn inşallahhhhhh cümlemizin..
valla bi mercimek tanesi gibi bi boşluk vardı.dr.4 haftalık dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi..
ben geç yumurtladım geriden geliyorum
neden o kadar geçe kaldı ?
Kızlar hiç isim düşünen varmı ? Şöyle değişik kulağa hoş gelen isimlerden
bizde de kan uyuşmazlığı var canım. doktora sordum 7. ayda iğne yapılacak dedi.
hadi gözün aydın canım biliyorsun bende bugün 6+3 üm yani aynyız , kalp atışlarını alttan mı duydun karından mı
Kızlar hiç isim düşünen varmı ? Şöyle değişik kulağa hoş gelen isimlerden
canım merhaba
sonuçları öğrendim.idrarda enfeksiyon varmış bol bol su iç dedi.
birde vitamin yazdı...
çok bulantım var dedim
birde ilaç yazdi"bulantini tam kesmez ama,azalabilir"dedi
siz kullaniyormusunuz bulantı için ilaç
OLur öyle boşver. Bebiş iyi ya ona bak sen. Darısı başıma inşallah. :))
Gunaydin kızlar....
Pazar gününden beri sanki bebeklerim benimle değil hissedemiyorum onlari kasigim sizlardi biz burdayiz derlerdi....gece ac uyanmalarimda bitti umutsuzum mutsuzum