sağlıkla kucağına al inşallah rabbim bize de nasip etsin :)
Eşinle kn uyuşmazlığı problemi varsa yapılır canım..
Hadi gözün aydın canım..
Ben de daha gitmedim 8. hafta gidicem aynen..
ne güzel bi haber yaa nasıl rahatlamışsındır şimdi dimisağlıkla doğar inşallahh
Ben kızıma 7 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum 4. yaşındayken bir kaybımız oldu çok üzülmüştü. Bu sefer daha temkinli olacağız.... Ne yapalım herkese sağlıkla zamanında versin evlatlarını
benimde 8 yaşında kızım allah sağlık versin... Duygularım çok gidip geliyor bir sinirli gerginim bir inalnılmaz mutlu ve heyecanlı ne oluyor bana yaaa kızımda hiç böyle olmamıştım uzun bir aradan sonra sanırım böyle oluyor
öyle canım gel gitler oluyor toparlamaya çalışıyorum akışına bırak diyorum ... Geçecek ve vücut alışacak birde birden kilo aldım ona sinir oluyorum ben çok zor kilo vermiştim yemicem diyorum bir bakıyorum götürüyorum bu sefer hiç iradem yok diyorum geçen canım çam fıstığı çekti. 1 paketi götürüm pis boğazım valla....
canım henüz 6+5 demşsin zaten duyulması çok zor.. Duyanlar da var tabii ki de ,az. 8. Haftada duyulur kalp atışı.
dis agrisina karanfil yagi iyi geliyor uyusturuyor disi. Antibiyotikten iyidir. Bizim bir tanidigimiz 9 ay boyunca agri cekmis ilacta kullanamadim dedi karanfik yagi kullanmis.
internetten baktım gebelikte önerilmiyor bu tür bitkisel yağlar. Bence doktora görün. Benim kan testimde çıktı dişimin enfeksiyonu. Allah korusun bebeğe falan geçer diye kullanıyorum ben. Kafana göre kullanma bence bir görün doktora mutlaka.
ne güzel bi haber yaa nasıl rahatlamışsındır şimdi dimiSağlıkla doğar inşallahh
canım bizim de kan uyuşmazlığı var kaçıncı haftan daha doktora gitmedim benyapılacaksa umarım kaçırmam
kızlar bu arada ıkı kılo vermısım ama bundan sonra alırsın dedı doktorun yanındakı hemsıre
öyle valla ne yapalım
kısmet olursa ilk olacakkk
Eşinle kn uyuşmazlığı problemi varsa yapılır canım..
Hadi gözün aydın canım..
Ben de daha gitmedim 8. hafta gidicem aynen..
Kizlar kabizlik sorunu yasiyordum doktor dupbalac diye bir surup verdi. Kullanan var mi ?
ben yıllardır kabızlık çeken bir insan olarak hiç içmedim ilaç. bir tarifim var istersen onu vereyim?
Kizlar kabizlik sorunu yasiyordum doktor dupbalac diye bir surup verdi. Kullanan var mi ?
kizlarr yaklasik 6 haftalik hamileyim. Bugun kahverengi lekelenmem oldu.daha once bi dusuk yasamistim. Doktor bulamadik ebe bakti. Kesem 23mm olmus 10gun once 7.8mm di. Progestan igne yaptilar. Ctesi kendi doktorum cagirdi. Yatiyorum artik hep. Lekesi olan oldu mu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ben hergun kayisi yedim kompostosunu içtim bir haftadirda incir yiyorum ne olur ne olmaz diye kabiz kalmamak icin
Ben yiyemiorum kuru kayisiyi icim almio meyvesuyunu iciyodum. Simdi onuda icemiorum midem alt ust oluyor.
İnşallah biran önce düzene girer canim
Benimde oluyor kahverengi leke surekli yatiyorum dinlenmek gerekiyor. Progestan hap ve ignesini kullaniyorum. Bide bizde kan uyusmazligi var bugun onun icin ignede yspildi kanama devam ettigi icin. Bol bol dinlnmk gerek. İnsallah bisey olmaz bnmki 9 haftalik.
kan testi kaç çıktı senin?
Ben de yarin gidiyorum pit pitlari duymaya :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?