benim 50 mg 178 çıktı bende burdayım nasıl dayancaz bilmiyorum 1 çikolata götürdüm az önceben tatlısız yaşıyamam
canıım bebeğini düşün ve dikkat et bence bundan sonra. böyle şeyler çok yükseltiyor şekeri. bir daha daha iradeli olmalısın benceühüüüü ben mantı yedimmmmm(((
Canım inşallah insüline gerek kalmadan hayırlısıyla atlatırsın gebeliğini. diyet çoğu zaman yeterli oluyormuş ama tabi düzenli ve harfiyen uygulandığında. Allah hepimizin yardımcısı olsunyani gestesyanol diabetlerin içinde bulunacağı başlık. eğer diyet yapıyorsanız ve sürekli bir şeker ölçüm takibindeyseniz paylaşımlarımızı burdan yapalım. bugün benim ilk günüm ve şekerim açlık 157 tokluk 207. tabiki çok yüksek. düşürmek için 8 günüm var. yoksa insülin kullanacağım.
sabah kibrit büyüklüğünde peynir domates biber salatalık ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. 10:45 yani şuan 1 bardak ayran ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim. öğlen ki ölçümlerimi de tekrar yazarım.
ühüüüü ben mantı yedimmmmm(((
Selam kızlar. Benim de 75lik şeker yüklemesi sonucum şöyle çıktı. açlık:87 1.saat:194 2.saat:154
5 gündür diyet yapıyorum ve sabah aç karna açlık şekerime bakıyorum 1 saat sonra da tokluk şekerime bakıyorum. Onun dışında diğer öğünlerde bakmıyorum. Bugün açlığım 91 geldi tokluğum da 118
Sabah kahvaltımda 60 gr peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin, 1 yumurta, domates ve salatalık yiyorumÇOK GÜZEL ARKADAŞIM. ACABA NELER YEDİĞİNİ DE PAYLAŞIR MISIN?
ÇOK GÜZEL ARKADAŞIM. ACABA NELER YEDİĞİNİ DE PAYLAŞIR MISIN?
BENİM BUGÜN KÜ PLANIM BUYDU VE UYGULADIM. YARIN SABAH AÇLIĞIMDA DEĞİŞİM OLACAK MI ÇOK MERAK EDİYORUM.
TARİH SABAH(8:30) ARA(10:50) ÖĞLE(12:30) ARA(14:45) ARA(17:30) AKŞAM(19:00) ARA(21:30)
1.GÜN 18.09.2014 T.BUĞDAY EKMEĞİ 2D 1 D T.B.EKMEK 1 KASE CACIK(NANELİ) 10 BADEM 1D.T.B.EKMEK BARBUNYA SAL. 1 MANDALİN
KİBRİT KUTUSU BÜYÜKLÜĞÜNDE PEYNİR 1 BARDAK AYRAN 4 YEMEK KAŞIĞI KIYMALI PAT.OTURTMASI 5 CEVİZ ELMA 1 KASE YOĞURT 10 BADEM
1 DOMATES BİBER SALATALIK 2 DİLİM T.B.EKMEK 2 KURU KAYISI BULGUR PİLAVI
4 DİLİM DOMATES+4 DİLİM SALATALIK
İnşallah iyi gelir şekerin. Bu arada bana bulgur pilavı da vermedi doktor bir dha gittiğimde sorayımBENİM BUGÜN KÜ PLANIM BUYDU VE UYGULADIM. YARIN SABAH AÇLIĞIMDA DEĞİŞİM OLACAK MI ÇOK MERAK EDİYORUM.
TARİH SABAH(8:30) ARA(10:50) ÖĞLE(12:30) ARA(14:45) ARA(17:30) AKŞAM(19:00) ARA(21:30)
1.GÜN 18.09.2014 T.BUĞDAY EKMEĞİ 2D 1 D T.B.EKMEK 1 KASE CACIK(NANELİ) 10 BADEM 1D.T.B.EKMEK BARBUNYA SAL. 1 MANDALİN
KİBRİT KUTUSU BÜYÜKLÜĞÜNDE PEYNİR 1 BARDAK AYRAN 4 YEMEK KAŞIĞI KIYMALI PAT.OTURTMASI 5 CEVİZ ELMA 1 KASE YOĞURT 10 BADEM
1 DOMATES BİBER SALATALIK 2 DİLİM T.B.EKMEK 2 KURU KAYISI BULGUR PİLAVI
4 DİLİM DOMATES+4 DİLİM SALATALIK
İnşallah iyi gelir şekerin. Bu arada bana bulgur pilavı da vermedi doktor bir dha gittiğimde sorayım
Tamam haftasonu gittiğimde soracağımCANIM BEN BAYA ARAŞTIRDIM. BULGUR ŞEKERİ DENGELİYORMUŞ. SEN SOR EN AZINDAN EMİN OLALIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?