2014 aralık anneleri şeker yüklemesi yüksek çıkanlar

şeker ölçüm cihazı kullanıyorum.

• Ankete Katılan
    16

ymra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
312
132
53
yani gestesyanol diabetlerin içinde bulunacağı başlık. eğer diyet yapıyorsanız ve sürekli bir şeker ölçüm takibindeyseniz paylaşımlarımızı burdan yapalım. bugün benim ilk günüm ve şekerim açlık 157 tokluk 207. tabiki çok yüksek. düşürmek için 8 günüm var. yoksa insülin kullanacağım.

sabah kibrit büyüklüğünde peynir domates biber salatalık ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. 10:45 yani şuan 1 bardak ayran ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim. öğlen ki ölçümlerimi de tekrar yazarım.

hayırlı olsun canım topiğimiz..

ben de yazayım.
sabah 7 de 1 bardak süt
8:30 1 dilim tam buğday ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
domates

10:30 1 bardak süt
1 şeftali

hayırlı olsun kızlar ben 50 lik şeker yüklemesi yaptırdım ve 159 çıktı p tesi 100 lük yaptıracağım. ve sonucu burdan paylaşacağım. tabi p tesiye kadar yediğime içtiğime dikkat ediyorum

benim 50 mg 178 çıktı bende burdayım nasıl dayancaz bilmiyorum 1 çikolata götürdüm az önce :( ben tatlısız yaşıyamam :(

benim 50 mg 178 çıktı bende burdayım nasıl dayancaz bilmiyorum 1 çikolata götürdüm az önce :KK43: ben tatlısız yaşıyamam :KK43:

CANIM KESİNLİKLE 100 LÜK YAPTIR. DURUM CİDDİ. BU DİYET ŞART. ÇİKOLATAYI BIRAK GÜNDE 2 TANE ELMA BİLE OLMAMALI. HERŞEY ÖLÇÜLÜ VE AZAMİ OLMALI. HEMEN KONTROLLERİNİ YAPTIR BENCE.

arkadaşa bebek görmeye gittik öğlen yemek saatinde. mantı yapmış. yarım tabak yedim:(((((((
sütlü tatlıdan da 3 tatlı kaşığı yedim. :mad::mad::mad::mad::mad:

ÖĞLEN

4 YEMEK KAŞIĞI KIYMALI PATLICAN OTURTMASI
1 KASE CACIK
4 DLİM DOMATES
4 DİLİM SALATALIK
2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ

ÖĞLEN AÇ KARNA 129-TOK KARNA 124 :)

DÜŞTÜMÇE MORAL BULUYORUM. ÖĞLEN ÇEREZLERİMİ ALDIM. CEVİZ-BADEM-KURU KAYISI-KURU İNCİR. HEPSİNİ POŞETLEDİM 1 ARA ÖĞÜNLÜK. ÇANTAMA 2 Lİ ARA ÖĞÜN YEDEK ATTIM. EĞER YOLDA ACIKIRSAM DİYE.
KIZLAR DİRENİNNN!!!! SİZİNKİ BENİM Kİ KADAR CİDDİ DEĞİL AMA OLSUN.

ühüüüü ben mantı yedimmmmm:((((

Selam kızlar. Benim de 75lik şeker yüklemesi sonucum şöyle çıktı. açlık:87 1.saat:194 2.saat:154
5 gündür diyet yapıyorum ve sabah aç karna açlık şekerime bakıyorum 1 saat sonra da tokluk şekerime bakıyorum. Onun dışında diğer öğünlerde bakmıyorum. Bugün açlığım 91 geldi tokluğum da 118

yani gestesyanol diabetlerin içinde bulunacağı başlık. eğer diyet yapıyorsanız ve sürekli bir şeker ölçüm takibindeyseniz paylaşımlarımızı burdan yapalım. bugün benim ilk günüm ve şekerim açlık 157 tokluk 207. tabiki çok yüksek. düşürmek için 8 günüm var. yoksa insülin kullanacağım.

sabah kibrit büyüklüğünde peynir domates biber salatalık ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. 10:45 yani şuan 1 bardak ayran ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim. öğlen ki ölçümlerimi de tekrar yazarım.
Canım inşallah insüline gerek kalmadan hayırlısıyla atlatırsın gebeliğini. diyet çoğu zaman yeterli oluyormuş ama tabi düzenli ve harfiyen uygulandığında. Allah hepimizin yardımcısı olsun

ühüüüü ben mantı yedimmmmm:KK43:(((
Selam kızlar. Benim de 75lik şeker yüklemesi sonucum şöyle çıktı. açlık:87 1.saat:194 2.saat:154
5 gündür diyet yapıyorum ve sabah aç karna açlık şekerime bakıyorum 1 saat sonra da tokluk şekerime bakıyorum. Onun dışında diğer öğünlerde bakmıyorum. Bugün açlığım 91 geldi tokluğum da 118

ÇOK GÜZEL ARKADAŞIM. ACABA NELER YEDİĞİNİ DE PAYLAŞIR MISIN?

Sabah kahvaltımda 60 gr peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin, 1 yumurta, domates ve salatalık yiyorum
11de ara öğünüm var 200 ml süt içiyorum, 10 adet badem ve 1 adet şekeri düşük meyvelerden yiyorum
13.30da öğle yemeğim var 90 gr et, tavuk ya da balıktan birini seçiyorum, 200 ml ayran, yarım kase unsuz çorba o yoksa yarım dilim ekmek, yeşil salata ya da 6-8 yemek kaşığı sebze yemeği ve 2 dilim ekmeğim var
15.30da ara öğünüm 45 gr peynir, 1 ince dilim ekmek ya da 2 adet galeta, 1 adet meyve
18de bir diğer ara öğünüm var bu öğünü eşim geç geldiği için geç yemek yiyoruz diye verdi doktor. 28 adet fındık, 100 ml süt içiyorum
20de akşam yemeği. Akşam yemeği öğlenin aynısı. Sadece bir kase çorba var yarım değil. o yoksa da bir ince dilim ekmek var.
21.30 son ara öğün. 100 ml süt ve 1 adet meyve.
Bu şekilde verdi diyetisyenim. dolu dolu yiyorum hiç acıkmadan ve şimdilik iyi gidiyo her şey. Toplamda 2200 kalorilik bir diyet

bana hamilelik öncesi verilen diyet bu şekildeydi sanırım yeni vereckleri de aşağı yukarı bu şekilde olacaktır

Eklentiler

• diyet.JPG
    diyet.JPG
    1 MB · Görüntüleme: 111
BENİM BUGÜN KÜ PLANIM BUYDU VE UYGULADIM. YARIN SABAH AÇLIĞIMDA DEĞİŞİM OLACAK MI ÇOK MERAK EDİYORUM.

TARİH SABAH(8:30) ARA(10:50) ÖĞLE(12:30) ARA(14:45) ARA(17:30) AKŞAM(19:00) ARA(21:30)
1.GÜN 18.09.2014 T.BUĞDAY EKMEĞİ 2D 1 D T.B.EKMEK 1 KASE CACIK(NANELİ) 10 BADEM 1D.T.B.EKMEK BARBUNYA SAL. 1 MANDALİN
KİBRİT KUTUSU BÜYÜKLÜĞÜNDE PEYNİR 1 BARDAK AYRAN 4 YEMEK KAŞIĞI KIYMALI PAT.OTURTMASI 5 CEVİZ ELMA 1 KASE YOĞURT 10 BADEM
1 DOMATES BİBER SALATALIK 2 DİLİM T.B.EKMEK 2 KURU KAYISI BULGUR PİLAVI
4 DİLİM DOMATES+4 DİLİM SALATALIK

BENİM BUGÜN KÜ PLANIM BUYDU VE UYGULADIM. YARIN SABAH AÇLIĞIMDA DEĞİŞİM OLACAK MI ÇOK MERAK EDİYORUM.

TARİH SABAH(8:30) ARA(10:50) ÖĞLE(12:30) ARA(14:45) ARA(17:30) AKŞAM(19:00) ARA(21:30)
1.GÜN 18.09.2014 T.BUĞDAY EKMEĞİ 2D 1 D T.B.EKMEK 1 KASE CACIK(NANELİ) 10 BADEM 1D.T.B.EKMEK BARBUNYA SAL. 1 MANDALİN
KİBRİT KUTUSU BÜYÜKLÜĞÜNDE PEYNİR 1 BARDAK AYRAN 4 YEMEK KAŞIĞI KIYMALI PAT.OTURTMASI 5 CEVİZ ELMA 1 KASE YOĞURT 10 BADEM

BİRAZ KARIŞIK OLMUŞ AMA. ÖĞÜNLER YAN YANA OLUNCA KARIŞTI.

İnşallah iyi gelir şekerin. Bu arada bana bulgur pilavı da vermedi doktor bir dha gittiğimde sorayım

CANIM BEN BAYA ARAŞTIRDIM. BULGUR ŞEKERİ DENGELİYORMUŞ. SEN SOR EN AZINDAN EMİN OLALIM.
Tamam haftasonu gittiğimde soracağım :KK66: eğer serbestse çok sevinirim çok seviyorum çünkü bbulgur pilavını

hanimlar merhaba. ben de gecen hafta 75 gr lik yukleme yaptirdim bugun doktora gosterdim bir deger yuksek ve diyabet teshisi koydu. sali gunu de diyetisyen randevum var. sekerimi olcmemi soyledi ama 1. tokluk ve 2. tokluk seklinde bu ne demek bilen var mi

Back