2014 Ankara Kpss Kursu

merhaba arkadaşlar önünüzdeki süreç zorlu çok sabır gerektiren bir süreç Allah yardımcınız olsun.ben geçen sene pegem ve uzman kariyer arasında kalmıştım.uzmanı tercih ettim çok şükür ben atlattım darısı sizlerin başına aklınızda olan sorular varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım iyi günler esen kalın

ankaradakiler için tüm samimiyetimle diyebilirim ki YÖRÜNGE akademiye gitmeyin. Ben bezdim onlardan. Paranıza vaktinize ve huzurunuza yazık oluyor.
Sağlık raporuma rağmen 2 ayı geçti paramı iade eden yok.
muhatap zaten yok kursta.
her şey kayıt olana kadar.
ya çok iyi bir dershane bulucaz ilkeli dürüst ve gerçekten eğitimci ya da kütüphaneler de çalışıcaz.
sınavlar yeterince zor bi de bunlarla uğraşıyoruzz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun kıızlar

Kızlar Karacan mı İhtiyac Akademi mi sizce? İngilizce öğretmenliği okuyorum. Son sınıf ve seneye Ankara'da yaşıcam.

Kızlar Karacan mı İhtiyac Akademi mi sizce? İngilizce öğretmenliği okuyorum. Son sınıf ve seneye Ankara'da yaşıcam.
Yazalı 6 ay olmuş ama belki hala karar veremediniz.Karacan'ı önermiyorum çok arkadaşım gitti ama hiçbiri memnun kalmadı.İhtiyaç için hangi şubesini düşünüyorsunuz ?

Merhaba etimesgut ve sincan dersanelerinden hangisini seçtiniz ve memnun kaldınız mı bilgilendirirseniz sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…