2014 Ankara Kpss Kursu

bngctn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
13
1
Ankara'da kursa yazılmak istiyorum. Disiplinli bir kurs olmasını istiyorum. Benim için yok şu kurs şu görüşten bu kurs bu görüşten vs ayrımı yapmadan ve tabii ki reklam yorumları yapmadan kurs önerebilecek var mı?
ÖSS döneminde nişanlım disiplinli diye maltepe akademi'ye gitmiş ve oranın disiplini sayesinde kazanmış üniversitesi. bu nedenler oradan bilgi aldım ve herkesin bir danışmanı olması, danışman ile netlerine göre program yapman. Hocalar dahilinde soru çözüm odaların olması ve tekrarların olması iyi gibi geldi.
Ayrıca İhtiyaç'a gittim oranın da uzaktan eğitimi de vermesi, bol kaynak vermesi ve saat olarak diğer kurslara göre fazla olması iyi gibi.
Fem Akademi'ye gittim orada bu dönemki KPSS soru tarzlarını nerdeyse birebir yakaladık demesi ve son sınav kitapçığını vermesi kafa karıştırdı.
Murat'a gittim ora nedense bana garip geldi. İşte bizim verdiğimiz kaynaktan başka kaynak çözmeyeceksin demesi. Hocadan memnun değilsen değişmesi zor demesi. Ve kursu çok erken bitirmesi soru işareti yanlış hatırlamıyorsam Mart - Nisan gibi bitiyordu.
Birde kampus akademiye gittim pek bir fikir sahibi olamadım ordanda.
Ücret konusunda ise gk-gy için hemen hemen hepsi aynı. alan için ise murat diğerlerine göre çok uçuk fiyattı.
LÜTFEN TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YORUMLARI BEKLİYORUM. BİRDE LÜTFEN REKLAM YORUMLARI GELMESİN.

bende öss ye hazırlanırken maltepeye gittim ama asla önermedim kimseye.
tek kelimeyle berbattı.
ben özel derece sınıfındaydım ve tüm hocaların tek ilgisi bu öğrencilerdi,diğerleri çok umrunda değildi.
danışman hoca olması çok büyük bir kazanç değil.insan kendi kendinide yönlendirebilir.
birebir derside rüyamızda göremezdik...zorla etüt ayarlardık onada gaziden öğrenci getirip anlattırırlardı.
o yüzden ne maltepe ne fem.(ki zaten aynılar)
femede kpss ye erken hazırlanayım diye gidip gk gy aldım(şu maltepedeki şube var ya ora) hiç memnun kalmadım,
kaydımı iptal ettirdiğimde ise fazladan yatırdığım ders ücretlerini vermediler-ki kayıt yaptırırken memnun kalmazsanız ücretiniz iade olacak denmişti-
soruları yakaladıklarınıda sanmıyorum zira elimde çok kaynağı var verdikleri.
önceden soru tahmin etmiyorlar,sadece çıkmış kpss öss sorularından hareketle çok benzer soru türetiyorlar o kadar.
murat iyi değil diye duymuştum.
onun dışında dersaneleri hakkında bi bilgim yok şuan başka bir şehirde hazırlanıyorum ben kpss ye.
alanın nedir?eğitim mi alan mı?

Ben yargı akademi ye yazılmayı düşünüyorum..
Aöf kurslarına gitmiştim yargının memnun kalmıştım..
Bide murat ilkumut var ama yargı daha sıcak geliyor.

bende maltepeye öss zamanında gitmiştim ancak ben çok memnun kalmıştım. alanada girmeyi düşünüyorum ancak nişanlım b grubundan girecek. Acaba ihtiyaç, uzman kariyer, pegem gibi daha duyulmuş dershaneleri mi tercih etsem. öyle bir durum ki çok kafa karışıyor yani insan kurstan eğitim bekler tamam birde insana çalışma şevki vermesini bekler. Bunu arıyorum ben çalışma şevki çok önemli bence

edit: birde nişanlım önceden bir kursa gitmiş adı pek duyulmamış hatırlamıyorum şimdi. tarih dersine hoca gelmemiş birkaç defa sonra değişmiş hoca vs şevki çok kırılmıştı hatta kursa gitmedi de kendi çalışmıştı bir katkısı yok diye

Son düzenleme:
Ben yargı akademi ye yazılmayı düşünüyorum..
Aöf kurslarına gitmiştim yargının memnun kalmıştım..
Bide murat ilkumut var ama yargı daha sıcak geliyor.

yargı ile görüşmedim siz görüştünüz mü nasıl plan,programları ve ücreti

pegem 1000tl ve eylülün 2. haftası başlıyormuş
sizce nasıl bi dersane

şimdi aradım yargı yı 15.ne kadar 850 tl fiyat verdiler. 15.den sonra artacakmış..
dersler eylülde başlayacakmış.

Son düzenleme:
Kızlar benimde Kardeşim Ankarada,kursa gidecek nereye nasıl gidecek bri türlü karar veremedi,bende araştırıyorum kardeşime yardımcı olmak istiyorum.

merhaba kızlar bende ankarada bir dersane arıyorum ... toplanıp grup indirimi alalım ... ortak biyerde karar verelim ...

merhaba arkadaşlar bugünümü dershaneleri gezerek geçirdim. yaklaşım, uzmankariyer, ihtiyaç, pegem ve yediklime gittim ama hala karar veremedim. çoğunda kadrolu hoca var. uzamankariyer de kitap yazan hocalar derslere giriyor. ama kaynakların bazıları ücretli pegem de de kadrolu hocalar yine yazarlar ve kaynak çok geniş ihtiyaç da da kadrolu hocalar ve kaynak geniş hepsinde ders saatleri deneme sınavları hemen hemen aynı ve ücretleri de aynı ben nasıl karar vereceğim bilemiyorum bir fikri olan var mı birkaç gün içinde kayıt olmam lazım.

canım uzman kadroymuş yayınları çokmuş bunlara kanma zaten konuları öğrenmekten yayınlara bakmaya zaman kalmıyor,ayrıca bu hangi dersane olursa olsun hepsinden tiksiniyorsun seni iliğine kadar kuruttuklarına şahit oldukça sinirden deliye dönüyorsun yok çok rahatsan bir şey olmuyor tabi sinirlerinekısaca şunu demek istiyorum dersanenin mantığı bellidir bundan fazlasını bekleyerek sakın gitme yoksa çok üzülürsün, sen şimdi bana bunları dedin ama sen çok şey bekledin herhalde diceksin ona da şöyle cevap vereyim ben dersaneye çok bir şey beklemeden başladım ancak sınav sistemi bizi vurdu sürekli değişiklik sürekli yeni bir şey gelişti her gün bunun sonucunda stresli olan bizleri dersane özellikle alan kitabı konusunda oyaladı durdu sonunda ortaya çıkan kitap ise tam bir fiyasko oldu ayrıca derslerde türkçe matematik ales olmucak korkmayın rahat olun deyip durdular sonuç ortada!!!size önerim şudur kızlar derste içinize aklınıza mantığınıza her ne sinmiyorsa anında sorun dersanenin tek faydası odur bunu iyi kullanırsanız şahane bir fayda olur onun dışında zaman kaybı ve para kaybından başka bir şey değil ve gene söylüyorum hangisine giderseniz gidin haziranda niye buna gittim ben diceksiniz ama yapıcak bir şey yok çünkü her yer aynı

kızlar aynı dert bendede var.
bende sincandaki uzman-karacan-ihtiyaca baktım
aynı zamnda etimesguttakı ıhtıyaca baktım...
fıyatları aynı 5 aşagı 5 yukarı.
bu yerleriden etimesgut ıhtıyac yakın dıye düsüşünüyorum ama karrsızım.
sincandakı ıhtıyac bana temmuz sonuna kadar fıyat verdı, etımesguta gıttım fazla fıyat verdı...
tekrar sıncana gıttım ne demk bu bizim fıyatlarımız dgru dedi..
aman kızlarr ya...
bılmyrmmmm
hepsı kendını ve hocalarını övüyor.
2013 giden biri denk gelse onla konussak ıyı olacak.
ben bıde kpss a dan gıdıcem dünya para....

ihtiyacı tercih edeceğim sanırım. pegem le ilgili şikayetler okudum netten. tabi çoğu aynıdır keşke gitmek zorunda kalmasam ama mecburum teşekkür ederim. pazara kadar bu dershanelere giden birileri gelip burada bizi bulur inşallah

data akademiye giden var mı?
ihtiyaç akademi etımesgut ve sincan şubelerini eledim. çünkü şube degıl francaıse mış...

data akademiye giden var mı?
ihtiyaç akademi etımesgut ve sincan şubelerini eledim. çünkü şube degıl francaıse mış...

selincim mrb.
geçen sene kampüse gitmiştim.berbat bi dersane.yanından bile geçme derim.ihtiyaça gidecektm son anda vazgeçmiştm keşke vazgeçmeseydm bi senem boşuna gitti. bu sene kesinlikle ihtiyaça gidecem ama etimesgut subesini düşünüyodm. çünkü eylülde oraya taşınacagım. neden eledn orayı?

eledim canım çünkü etimesgut ıhtıyac merkezdeki ıhtıyaca baglı degılmıs.
Isim almış . Francahıse bır dersane.şube degıl yani.
Bu bılgıyı kızlaydakı ıhtıyac söyledi bana.
Etımesgut bana ıhtıyac subesıyız dedı.
Kızlay bızım subemız degıl dedı.
Bende mıdem bulandı böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…