- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Yahu elim hep goguslerimde bildiginiz buyuu....
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Aynı gece 4 kişinin rüyasında hamile görünmüşüm :) bu ne tesadüf ya yakınlarda hamile mi olcam acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende 1 ay boyunca kendimi hamile gormustum ama sonuuc kirmizilar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seninde regl 5 ağustos mu canım
Evet cnm
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Benim de 5i :) hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız aynı gün :))
Ben bir yil boyunca burdaki hamilelik belirtilerini okuyup hepsini yasiyordum. Sonrada kendimi hamile ilan ediordumm... Regl mi bile sapittirip geciciktiriodum... Ama ins. Eylulde gerceklerini yasayip tadini cikartcammm.... Sirf keyif olsun diye midemi bulandirip( afedersiniz) cikartcam))))
Ayy insallah yaa bende eylulde gerceklerini yasamak istiyorum midem bulansin basim donsun herseye raziyim o derece yani
Umudum bu aydı ama kaynanam köyden geldi buzdolaplarıda bozuk iftar ve sahurlar bende yapılıyo hic vakit bulup yapamadık suan yumurtlama günlerim acaip akıntım var kasıklarımda agrı ama biz cay iciyoruz(( bu ayım boş gececek galibaaaaa ooff
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bizde birdaha ki ay düsünüyoruz hatta ben bircok seye internetden bakmaya basladim... :)
Bende bebek dusundugumden beri netten herşeye bakıp duruyorum iyi mi kötü mü bilemedim :) aklımda türlü türlü sorular :) oysa ki hemen ilk denedigimde olacak zannetmistim :))
Biz daha hic denemedik ama bende öyle hissediyorum :) :)
O zaman inşallah ilkinde tutturursunuz canım :) tabi hayirlisiyla :)