- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Daha bugün bir bayan bana adetin az olup bitiyorsa bebiş olarak öbür ay onun için kan topluyo dedi mantıklı değil ama eskiler bı işi iyi biliyon arkadaşlar inş kucaklarımız sağlıklı bebeişlerle dolarrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ağustos topigine hoooooop gectimhaziran temmuz simdide bu ayi deniyelim bakalm...bu gunler yumurtlama günüm insss olur bu sefer yaaa.bi onceki hamileligime baktimda dun adetin 13. Günü ilişki olmuş sonrada olmadi yumurtlma zamani yani 13. Günden sonra döllenme olmuş. Kızlar bu hep boylemidir? Bi kadinda yumurtlama günü hep aynimidir yani? Belku kurtajdan sonra degismis olabilir ama. Hayırlısı bakalım. .batim 3 agustos ve o gün doğum günüm insss güzel haberler olur ne kadar takmiyorum desemde gecen ay adet oldugunda hüngür hüngür ağladım
Ağustos topigine hoooooop gectimhaziran temmuz simdide bu ayi deniyelim bakalm...bu gunler yumurtlama günüm insss olur bu sefer yaaa.bi onceki hamileligime baktimda dun adetin 13. Günü ilişki olmuş sonrada olmadi yumurtlma zamani yani 13. Günden sonra döllenme olmuş. Kızlar bu hep boylemidir? Bi kadinda yumurtlama günü hep aynimidir yani? Belku kurtajdan sonra degismis olabilir ama. Hayırlısı bakalım. .batim 3 agustos ve o gün doğum günüm insss güzel haberler olur ne kadar takmiyorum desemde gecen ay adet oldugunda hüngür hüngür ağladım
bizde katılacağız .....buldum topiği............
hoşgeldin hazal eksik :)))))bende geldimmmm
hoşgeldin hazal eksik :)))))
cnm valla ilk aydı benim fazlada umutlanmamıştım işin gerçeği çünkü malum nedenlerden ama bayram sonrası doktor ne der bilmiyorum bakalım tekrar verirse mecbur kullanırım herhalde..................gelir oda gerçi onun ihtiyacı yok artık ama neysee :) klomen + çatlatma iğnesini bir ay daha anca kullanırım ben psikolojimi çökertio benim ya
cnm valla ilk aydı benim fazlada umutlanmamıştım işin gerçeği çünkü malum nedenlerden ama bayram sonrası doktor ne der bilmiyorum bakalım tekrar verirse mecbur kullanırım herhalde..................
evettttt pes etmek yok kullanırız hayırlısıyla:)kullanırız ya beraberce nolcak
evettttt pes etmek yok kullanırız hayırlısıyla:)
Kızlar ovulasyon testinde bugün buldum koyu çizgiyi 12. Gunum bugün.dun çalışma olmuştu bu hafta cumaya kadar calisacaz.ayrica soğan suyu ve Hayıt suyuna devam. Sizler ne alemdesiniz yumurtlayan var mi :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bnde adetin 7.gunu başlayıp 15 gün yapılacak diye okudum. Hamile kalinsada bir zararı yok diyorlar bakalım cnm inşallah olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.