Merhaba kızlar listemiz kabarmış ne kadar güzell
Ben kına için yer bulamadım bir türlü yahu :26:
Onun haricinde kuaför eşya olayını dügüne yakın halletmeyi fdüşüüyorum evi nişanlım tutucak önceden , dügün salonu gelinlik kınalık tamam kına çantam alındı şimdilik bunlar var ceyizimde birkaçeksik var onlarda tamamlancak böyle işte :) balayını da nişanlım ben hallederim dedi bakalım artıkk
26 yaşındayım. düğünümde 27imi bitirmiş olacağım
selaam kızlar nasılsınız :)
benım dugunumde 16 agustos da olacak inş
Ben gördümki herşeyin çok güzel maşallahSLM kızlar bu arada çeyiz topiğimi açmış bulunuyorum daha almam gereken okadar çok şey var kiii
Onun haricinde kuaför eşya olayını dügüne yakın halletmeyi fdüşüüyorum evi nişanlım tutucak önceden , dügün salonu gelinlik kınalık tamam kına çantam alındı şimdilik bunlar var ceyizimde birkaçeksik var onlarda tamamlancak böyle işte :) balayını da nişanlım ben hallederim dedi bakalım artıkk
Offf balayi meseleside vardi dimiBen onu daha düsünmemistim ama otel rezervasyonlarida erken yapilmali galiba...benim aklimda en az 1hafta balayi yapmak var ama sunuda biliyorumki ben bir hafta ayni otelde ayni yerde kalirsam en gec 2gün sonra sıkılırım Ailemle gittigim tatillerden biliyorum hep ayni mekan ayni yer bogar beni gezmeyi degisik yerler görmeyi seviyorum. Hadi kalk suraya gidelim deyip plansiz programsiz birseyler yapmak yasamak benim hayat felsefem diyebilirim. Oyüzden biz bi Ege turu yapmayi düsünüyoruz mesela
Marmaris- Bodrum- Kusadasi- Cesme AMAAA acaba buda bizi yorarmi...
Niye yorsun kiiiii..
En güzel günler..
Çevremdeki evliler üstüne kaç tatil yaptık ama balayı keyfi bambaşka diyor..
Dediğin gibi aynı otelde tıkılmaktansa gez dolaş her yeri..
Bende yüksekten başlayım dedim, yurtdışı turlarına baktım,
fiyatların uçukluğuyla Yunanistan turuna geri döndüm..
Ne varsa komşuda var, diğer ülkeler yalan..
bende bende2 ağustos 2014
:) ben 23 yasndayim .negüzel sizinlede aynı gün evleniyoruzyaşınız kaç peki?
Hayirli olsun cnm gule gule kullanin insallhheyecan artıyor bende:)ama zaman geçmek bilmiyor sankibiz bu hafta sonu oturma odasına köşe takımı ve salon koltuklarını aldık..buzdolabımız alınmıştı.ilk büyük eşyalarımız bunlar:)erken rezv. başlar başlamaz da balayını alıcaz.
Hayırlı olsun güle güle kullanın :)heyecan artıyor bende:)ama zaman geçmek bilmiyor sankibiz bu hafta sonu oturma odasına köşe takımı ve salon koltuklarını aldık..buzdolabımız alınmıştı.ilk büyük eşyalarımız bunlar:)erken rezv. başlar başlamaz da balayını alıcaz.
kızlar benim düğünüm bursada olucak iki yerdede düğünüm olcak 5 saatlik mesafemiz var gelinliğimi nerden alacagıma hala karar veremedim bana bi çözümm yolu gösterin(
iki yerden de bak imkan varsa, nerdeki hoşuna giderse ordan alırsın :)
bursada nerelere bakmayı düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?