Kızlaar bizlerde 2014 agustos gelinleri olarak burada toplanalımm ve gün sayalım hep beraber
İşte Agustos 2014 Gelinlerimiz
Emne27 1 Agustos
Karayel1988 1 Agustos
Ciida67 2 Agustos
g_c 2 Agustos
mozerella 2 Agustos
lesrafales 2 Agustos
rukal34 2 Agustos
Missnil 3 Agustos
ucagustos 3 Agustos
Ersirem 5 Ağustos
mavikuss 6 Agustos
yace 6 Agustos
sonbuse 7 Agustos
Duyguska 8 Agustos
BitterLokum 8 Agustos
jsmnnn 8 Agustos
_purple_ 9 Agustos
Chantell 9 Agustos
Yengec123 9 Agustos
_Jadaloz_ 10 Agusos
zturker 10 Agustos
ballılokmatatlısı 15 Agustos
mnvvr 16 Agustos
Limonsarısı 16 Agustos
sodyumpotasyum 16 Agustos
eysareban 16 Agustos
demet_60 16 Agustos
tugceavhn 16 Agustos
evrenbus 14 Eylül
pınar55 17 Agustos
Led_Apple 22 Agustos
kedifatos 23 Agustos
oltu1 24 Agustos
hzldryns 29 Agustos
ayışıgı88 30 Agustos
LoadedGun 31 Agustos
Ağustosa az mı kaldı neee
benim düğünmde 9 ağustosda olacak inşallah:)
Benide listeye alır mısınız 1 ağustos kına 16 ağustos düğün
ben normalde ist da yŞIYORUM AMA ÜNİ SON SINIFTAYIM SAKARYADA DÜĞÜNÜM TRABZONDA OLACAK MAALESEF KUAFÖR FALAN HİÇ BAKMADIM DAHA ARTIK ŞANSA AMA İST DA YAŞIYCAZhayırlısı olsun canım hazırlıklar ne durumda bakalım kuafor ayarlandı mı acaba ben arayıştayım da gerçi daha istanbuldamısın onu bıle bılmıyorum ya
hoşgeldiiin
Aaa neden o kadar zaman var?
Kızlarrrrr ben geldim.
hayırlı olsun kızlar
gündaşım hoşgeldin aramıza :) hayırlı olsun şimdiden :)
Nereye gelın gıdıosun cnm ıkı dugun ıcın allah kolaylık versın cok stresliyim ben 2 düğün zorluyor ınsanı
ben normalde ist da yŞIYORUM AMA ÜNİ SON SINIFTAYIM SAKARYADA DÜĞÜNÜM TRABZONDA OLACAK MAALESEF KUAFÖR FALAN HİÇ BAKMADIM DAHA ARTIK ŞANSA AMA İST DA YAŞIYCAZ
Nişanlım aslen Konyalı. Bizim taraftaki düğün Denizlide, diğer düğün bir hafta sonra Konya'da. Ancak nişanlım Ankara'da yaşıyor. İşi orda. Bu sebeple Ankara'ya gidicem nasipse... Aslında İzmir'imden uzaklaşmak çok zor olacak benim için ama.... :26: Eşimin işi orda daha iyi, özelde... Ben her yerde aynı öğretmen.
sorma sorma kalbım gum gum etıyo bu kadar emeğe yorulmaya değer ınşallahsenın nasıl gıdıyo hazırlıklar canım
İnşallah düğün sonrası iyi bi tatili hak ettikDüğün salonu, fotoğrafçı, beyaz eşyaları felan hallettik ama daha yapılcak çok iş var. Mayısta gelinlik bakmayı düşünüyorum en zoruda daha ev bulcaz.
Senin hazırlaklar ne aşamada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?