2014 agustos gelinleride buradaa

kızlar selam nasılsınız giremiyorum kaç gündür 2 ay sonra işten ayrılıcam stajer kız geldi ona öğretiyorum

Benide listeye alır mısınız 1 ağustos kına 16 ağustos düğün

hayırlısı olsun canım hazırlıklar ne durumda bakalım kuafor ayarlandı mı acaba ben arayıştayım da gerçi daha istanbuldamısın onu bıle bılmıyorum ya

hoşgeldiiin
ben normalde ist da yŞIYORUM AMA ÜNİ SON SINIFTAYIM SAKARYADA DÜĞÜNÜM TRABZONDA OLACAK MAALESEF KUAFÖR FALAN HİÇ BAKMADIM DAHA ARTIK ŞANSA AMA İST DA YAŞIYCAZ

Nereye gelın gıdıosun cnm ıkı dugun ıcın allah kolaylık versın cok stresliyim ben 2 düğün zorluyor ınsanı

Nişanlım aslen Konyalı. Bizim taraftaki düğün Denizlide, diğer düğün bir hafta sonra Konya'da. Ancak nişanlım Ankara'da yaşıyor. İşi orda. Bu sebeple Ankara'ya gidicem nasipse... Aslında İzmir'imden uzaklaşmak çok zor olacak benim için ama.... :26: Eşimin işi orda daha iyi, özelde... Ben her yerde aynı öğretmen.

Gunaydın kızlar bugun ıznlıyım işleri bıtırıp kacıyorum cok ısımız var coook

ben normalde ist da yŞIYORUM AMA ÜNİ SON SINIFTAYIM SAKARYADA DÜĞÜNÜM TRABZONDA OLACAK MAALESEF KUAFÖR FALAN HİÇ BAKMADIM DAHA ARTIK ŞANSA AMA İST DA YAŞIYCAZ

maşallah kızlar
yogun bı trafık olucak gıbı hıkayelerinizde kolay gelee kuzularım

sorma sorma kalbım gum gum etıyo bu kadar emeğe yorulmaya değer ınşallah senın nasıl gıdıyo hazırlıklar canım

İnşallah düğün sonrası iyi bi tatili hak ettik Düğün salonu, fotoğrafçı, beyaz eşyaları felan hallettik ama daha yapılcak çok iş var. Mayısta gelinlik bakmayı düşünüyorum en zoruda daha ev bulcaz.
Senin hazırlaklar ne aşamada

bulursunuz ınsallah canım sen sıkma canını biz mobılyaları halletmek uzereyız cok sukur ıcımıze sınen bıseyler bulduk dun, onun harıcı pek iş kalmadı cok sukur ıvır zıvır ısler kaldı gerçi oyle işlerden korkulur asıl ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…