2014 agustos gelinleride buradaa

Aaaa çok ilginç çok şaşırdım.

Bi de 6 değil mi o süre ya. Benim de nikahım 23 ağustosta. Trabzon belediyesinde işlemlerimizi mart ayı girer girmez yaptırdık :)

Ben de Ağustos geliniyim inşallah

Ne zaman nerede evleniyorsun? Hayırlı olsun.

Kızlarrrrrr uzun zamandır gelmiyordum bu topiğe...

Ben işe gidiyorum.....

2 Ağustos Bursa'da olacak

Bende anlamadım çok saçma, 6 ay normal öyle yapsalardı keşke.

kızlaaaarr kuaför ayarlayan yok mu ? ya da kafasında kuaför olan? hatice kaşık şuan benim aklımda duran fiyat almadım ama gelinin yanında da gelenlere oradan çok tuzlu ayrılırmışız gibi geliyor :26:

bizimde hazır değil bunlar

hayırlı olsun canım bende öylee

Rabbim alnımızın akıyla şu işin de içinden çıkmayı nasip etsin çok sıkıntılıymış gerçekten çok kararsız biriyim.tek başıma hiçbir şey alamıyorum bu da haliyle zaman kaybı yaratıyo bisürü eksiğim kaldı,bişey alıp eve geliyorum sonra beğenmiyorum nişanlım bu durumumdan illallah etmiş durumda

inşallah canım ya gerçekten öyle bende beğeniyorum mesela ama almaya gelince bi anda kalakalıyorum ille başka birilerine gösterip fikir almak istiyorum.kafam çok karışıyo çünkü.sonra bide arada kalınca sıkıkıp sinirleniyorum.off Allah kolay versin :44:

amin canım amin:)

Merhaba Kızlar,

iyiki buraya gelip fikirlerinizi almışım herkes o kadar yardımcı oluyor kı cok mutluyum İnşallah herşeyi tamamladıgımda yenı evleneceklere bende yardımcı olacagım

Nasıl gıdıyor hazırlıklar?

Ağustosun 9 u benimde düğünüm.. Mobilyalarımı aldım saloni den bu cumarteside gelinlik bakıcam inşallah tavsiyelerinizi bekliyorum

Canım hayırlısıyla rabbım tamamını erdirsin.Bende agustosta evlenıyorum, mobilyalarımı bulamadım daha, bi sürü eksik var ama yılmıyoruz Gelinliğim cok onemlı provaya basladım şimdiden, sade dantel detaylı bı gelınlık diktirıyorum ınş. biraz şekli ortaya cıkınca cekıcem fotosunu
Sen nerde bakıosun gelinliğini cnm? Eksik var mı hazırlıklarda?

Nereye gelın gıdıosun cnm ıkı dugun ıcın allah kolaylık versın cok stresliyim ben 2 düğün zorluyor ınsanı

Evet cnm bızde erkenden halledelım dedik olmuomuş mayısı beklıyoruz

24 ağustos geliniyim :))

Aynen benim de düğünüm 10 Ağustosta inşallah:) beni de yazar mısınızz?:)

3 ağustos geliniyim ben de:) heyecan şimdiden zirvede:))

benim düğünüm de 10 ağustos 2014 te inşallah beni de ekler misiniz? :)

hayırlı olsun canım bende öylee

vee bugün salonun tutulmasıyla birlikteee bende Ağustos gelinleri arasında yerimi almış bulunmaktayım 6 Ağustos'ta benim düğün tarihim kızlarr

Hayırlı olsun kızlar hoşgeldiniz, bende rabbım ızın verırse Agustos geliniyim, inş. eksiklerimizi tamamlayıp agustosa pek bişi bırakmamaya calısıyorz, sizin hazırlıklar ne durumda? Nereye gelin gıdıyorsunuz belkı fıkır alır fıkır verırız bırbırımıze?

kızlaaaarr kuaför ayarlayan yok mu ? ya da kafasında kuaför olan? hatice kaşık şuan benim aklımda duran fiyat almadım ama gelinin yanında da gelenlere oradan çok tuzlu ayrılırmışız gibi geliyor :26:

Cnm benım kuafor buyuk ıhtımal yeşilköy de olucak? İstanbuldaysan eğer musaıtlık bulursam soylerım sana kuafor cok önemli gelinlik kadar onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…