napıyım kız
bak şimdi söyleyeceklerim destek olacak sana
kardeşim var yanımda kalıyo 90 küsür kilo tam bilmiyorum kaç kilo olduğunu. yıllardır diyet yapıyo 120 kilodan düştü bu kiloya kadar.
bense 45 kiloyum yediklerim yaramaz bi türlü kilo alamam
gece yarısı olsa bile canım istediğinde hemen yerim, garibim sürekli iç geçirir bana da yediklerim yaramasa diye
yanında benim gibi uyuz olacağın biri yok en azından
Diyet duyunca ilgi alanıma girdi hemencik geldim 😄 ne diye yapıyosun canım benimde haziranda düğünümde azcık tüyo alayım agustos gelinlerinden dedim 😄
Senin nezaman düğünün?
Canım ya geçmişi okurken gözüme takıldı zonguldaklımısın benim düğüm ereğlide olcakta koaför arıyorum eğer öyleyse yardımcı olursan çok ama çok sevinirim.
aa gerçektenmi nerden geliyosun gelinbende ereğlideyim ben defne kuaföre gidicem canım hem arkadaşım hemde işini iyi yapıyo daha istersen yardımcı olurum her konuda
nerde canım kuaforun
benım kuaförumu ayarlamak uzereydım ama vazgeçtim fotoğraf çekimim florya da olucak ve kuafor cok uzak kaldı daha yakın biyer bakıorum malum ıst.trafıgı ve haftasonu bi de
sendemi ereğliye gelin geliyosun canım
Ağustosun 9 u benimde düğünüm.. Mobilyalarımı aldım saloni den bu cumarteside gelinlik bakıcam inşallah tavsiyelerinizi bekliyorum
ben ist. anadolu yakasındayım şirinevlerde oturucaz evlenınce belki yakın bir yerdir diye şansımı deneyeyım dedım bulamadım bi yer daha
sen ereğli galıba
benimde 9 ağustos
Bende 9 ağustos um bende
ben ereğliden bursaya göçücem canımbursa geliniyim nasipse
ağustos gelini olarak çok sevındım ben buraya cok cabuk alıştım cok şeyimi buradan onerılerle hallettım ınş. sızde eksiklerinizi tamamlarsınız nereye gelin gıdıosunuz ne eksik işler kaldı kızlar
hayırlısı olsun cnm yuvası nerde orda mutlu olur ınsan
Kizlar nisanlimla arayi duzelttik biraz simdi daha iyiyiz. Bu aralar tam kesin net nikah tarihi belli olucak. Bizim ev icin mayista teslim demislerdi simdi temmuz diyolarmis bakalim ne olucak
gel git yaşamaktan yoruldum artık tek emin olduğum birşey var o da çok seviyorum... sanırım karakterlerimizle de alakalı bi durum canım aşırı detay düşünmek duygusal olmak duygularını gizleyememek bu duruma itiyor insanı
gerçekten çok cadalozsunevlenince gör sen inşallah kilo alırsın
çok sevindim canım inşallah daha da iyi olursunuz
oluyor canım son zamanlarda bu tür düşünceler gel gitler. toz pembelik kalkıyor sanırım işin ciddi olduğunu idrak ettiğimizde ondan :)
amaaaaaaaben zaten kilo almaya çalışıyorum da alamıyorum
ağustos gelini olarak çok sevındım ben buraya cok cabuk alıştım cok şeyimi buradan onerılerle hallettım ınş. sızde eksiklerinizi tamamlarsınız nereye gelin gıdıosunuz ne eksik işler kaldı kızlar
hayırlısı olsun cnm yuvası nerde orda mutlu olur ınsan
Benim de bir sürü eksiğim var.
Düğün salonlarımız
Nikah başvurumuz
Gelinlik
Mobilyalar
Ufak tefek çeyizler
Balayımız
Kuaför HAZIRRRRR
damatlık
beyaz eşya
bir takım çeyiz
müziklerimiz
davetiye şekerler
kına malzemeleri vs hazır değil :2:
çok sevindim canım inşallah daha da iyi olursunuz
oluyor canım son zamanlarda bu tür düşünceler gel gitler. toz pembelik kalkıyor sanırım işin ciddi olduğunu idrak ettiğimizde ondan :)
amaaaaaaaben zaten kilo almaya çalışıyorum da alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?