- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
zonguldak sizin ? :)
bursa :) hayırlısıyla gelsin o güzel gün:) hazırlıkların nasıl gidiyor
inşallah :) artık tam 5 ay kalmş :)eşya bakmaya dha yeni başladık ama henüz aldğmz birşey yok :/ senn nasl gdyr
mutfak masası ve beyaz eşya haricinde bütün eşyaları aldık :) ev bakıyoruz ama ben bursada oturmadığım için 2 ayda 1 gidebiliyorum :) ondada koştura koştura halletmeye çalışıyoruz daha nisan da da nişanımız var onun içinde koştururyoruz :) çok sıkıştık
anladım güle güle oturun:) nişanda ayrı stres çok şükür ben atlattm :)
bende atlatsam hiç fena olmıcak oyyy oyyy
kızlar benm de 23 Ağustos. ama daha ne mobilya aldık ne beyaz eşya. istanbulda olanlar yardım edin kim nerden ne alacakk :)
taaa mayısta mı gidiceksin canım ya kıyamambende yapılsın diye bekliyorum ev bakmaya başladık artık
zonguldak sizin ? :)
Ne stresli ya bizde daha esyaya bakmadık temmuzda işlerimiz yogun oluyo asla bakamayız geçen sinir oldum görümcem kendi kınasında giydigi kına elbisesini giycekmiş ay dedim öyle komık oluruz kımın gelın oldugu bellı olmaz valla içime atıyorum neyle ugrasacagımı sasırdım
Ay boş ver bence, o komik görünür. Ben öyle düğünlerde çok abartılı giyenleri beğenmiyorum mesela.
neresi zonguldağın bende zonguldaklıyım :)
a ne gzel :) çaycuma siz ?
Ereğli ben canım :)
bizdee evi ereğliden tutacğz,nişanlm orada görev yaptğı için :)
ne iş yapıyor nişanlın ereğlinin neresinden istiyosunuz:)
nişanlım aile hekimi de onun işi merkzde değil 15 km uzakta bir köyde,o yzden merkzde olsnda nerdn oldğnun çok önemi yok çok da bilmyrz açıkcası ereğliyii :/
ben elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım canım istedigin soruyu sorabilirsin bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?