2014 agustos gelinleride buradaa

Kızlaar napıyosunuz bakalımm.. Hazırlıklar ne alemde.. Biz nisanda evleniyoruzzz sanırımm. :) Yani nikah kıyacağız. Nişanlımın mesleğinden dolayı erken kıyacağız. Hala o kadar çok eksiğim var ki. Ama accayipte rahatım. :)

Nasıl bir duygu bu? Allam allam. Çok heyecanlı.

kızlarrrr gelin ayakkabılarımı ve çiçeğimi görmek istermisinizzzzZ????

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694912&p=34155136&posted=1#post34155136 buyrunnnn

Pek güzel. Maşallah.

Benim de 23 ağustos.
Gelsin artık 23 ağustos.

Balayınızı aldınız mı?

Hayır henüz almadık. Araba ile izmir sonrası tur atmayıda düşündüğümüzden henüz bi atılım yapmadık :) Benim için balayıdan da şu aşamada önemli olan kuaför :) hem izmir hem de istanbul da iyi bi kuaför arayışındayım

hayırlı olsun canım bende haziranda istiyorum nikahımı benimde çok az eksigim kalmasına rağmen acayip stresliyim

Nasıl bir duygu bu? Allam allam. Çok heyecanlı.

Pek güzel. Maşallah.

teşekür ederim

bi fikrinize danısmak istedim,bizim tanıdık bi moda evi var ben gelinligimi diktiricem istedigim modeli çizdirdim,fakat gelinlikçiyle konustuk ben bembeyaz istiyodum bana bembeyaz diktirmememi onerdi kırık beyaz dikelim dedi,renkleri yanyana koyup gösterdi beyaz olan cok çiğ beyaz gibi duruyo,kırık beyaz olanda normal beyaz gibi,bembeyaz yaparsam mavi parlar gelinligin dantelinide ucuz kullanmak zorunda kalırım dedi,fransız dantelinde çig beyaz yokmus zaten... aslında aralarında cok ta fark yok kırık beyaz daha tok bir beyaz duruyo...sizce napılmalı fikri olan gelinlik bakan konusan varmı...?

Kırık beyaz güzel ki. Ben severim kırık beyazı.

Kırık beyaz güzel ki. Ben severim kırık beyazı.

bende fikir alma istedim,benimde kafam karıstı aslında bakınca beyaz görünüyo zaten biraz daha tok duruyor,bende kırık beyaza karar verdimde insallah güzel olur dikilmeden sizlere sormak istedim:)

bende fikir alma istedim,benimde kafam karıstı aslında bakınca beyaz görünüyo zaten biraz daha tok duruyor,bende kırık beyaza karar verdimde insallah güzel olur dikilmeden sizlere sormak istedim:)

Tabi model olmadan demek zor oluyor ama ben genel olarak severim kırık beyaz gelinlikleri. Gerçi ben beyaz aldım. İlk denediğim çok hoşuma gitti çünkü.

Koysana cnm o fotoyu naslms bklm :))

ben de geldiiim :) 9 ağustos 1.düğün 17 ağustos2. düğün :)

Oooo gitgide artıyoruz.

Sen neredensin?

Kızlar holleyyyy yupppiiii
Mobilyalarımı aldık bugün.
Koltuk takımı, yemek odası, tv ünitesi, orta sehpa ve zigon sehpa aldık.

Bir tek yatak odası almadık, onu da ben bu hafta içi alcam.

Haftaya da nikah başvurusunu yapcaz ve beyaz eşyalarımızı alacağız.

yuppiii ben de bugün nişan yerini ayarladım.Sakaryadayım tatlım iki düğün telaşı içindeyim o da kütahyada olacak. küçük ev eşyalarını araştırıp almaya başladım :) hayırlı olsun mobilyaların:) güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…