Kızlar,
Son 180 gün. Çok heyecanlı. Zaman nasıl geçecek.
81 olunca biz de plaka sayalım askerler gibi.
Kızlaar napıyosunuz bakalımm.. Hazırlıklar ne alemde.. Biz nisanda evleniyoruzzz sanırımm. :) Yani nikah kıyacağız. Nişanlımın mesleğinden dolayı erken kıyacağız. Hala o kadar çok eksiğim var ki. Ama accayipte rahatım. :)
kızlarrrr gelin ayakkabılarımı ve çiçeğimi görmek istermisinizzzzZ????
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694912&p=34155136&posted=1#post34155136 buyrunnnn
Benim de 23 ağustos.
Gelsin artık 23 ağustos.
Balayınızı aldınız mı?
Kızlaar napıyosunuz bakalımm.. Hazırlıklar ne alemde.. Biz nisanda evleniyoruzzz sanırımm. :) Yani nikah kıyacağız. Nişanlımın mesleğinden dolayı erken kıyacağız. Hala o kadar çok eksiğim var ki. Ama accayipte rahatım. :)
Nasıl bir duygu bu? Allam allam. Çok heyecanlı.
Pek güzel. Maşallah.
bi fikrinize danısmak istedim,bizim tanıdık bi moda evi var ben gelinligimi diktiricem istedigim modeli çizdirdim,fakat gelinlikçiyle konustuk ben bembeyaz istiyodum bana bembeyaz diktirmememi onerdi kırık beyaz dikelim dedi,renkleri yanyana koyup gösterdi beyaz olan cok çiğ beyaz gibi duruyo,kırık beyaz olanda normal beyaz gibi,bembeyaz yaparsam mavi parlar gelinligin dantelinide ucuz kullanmak zorunda kalırım dedi,fransız dantelinde çig beyaz yokmus zaten... aslında aralarında cok ta fark yok kırık beyaz daha tok bir beyaz duruyo...sizce napılmalı fikri olan gelinlik bakan konusan varmı...?
Kırık beyaz güzel ki. Ben severim kırık beyazı.
bende fikir alma istedim,benimde kafam karıstı aslında bakınca beyaz görünüyo zaten biraz daha tok duruyor,bende kırık beyaza karar verdimde insallah güzel olur dikilmeden sizlere sormak istedim:)
Tabi model olmadan demek zor oluyor ama ben genel olarak severim kırık beyaz gelinlikleri. Gerçi ben beyaz aldım. İlk denediğim çok hoşuma gitti çünkü.
Anlatırım canım tabi :) Rahibe modeli güzelde bana pek gitcegını sanmıyorum canım yüzüm küçük biraz kulaklarımda hafif kepçebi model beğendim internetten maşa yapmışlar saçı yarını enseden toplamışlar dağınık şekilde yarısınıda açık bırakıp yana atmışlar çok güzel olmuştu saçlarımda uzun öyle bişey yaptırmak istiyorum canım inş. yapabilirler :)
Uzuuun bir aradan sonra yine k.k dayim.. kismetse benim de
30 ağustos
kaydedin bakiim)
10 ağustos yok mu artırann :)))
ben de geldiiim :) 9 ağustos 1.düğün 17 ağustos2. düğün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?