- 5 Haziran 2011
- 129
- 48
- 98
Aa süper benm 29 agustos :) snn
Benimkide 7 ağustosda cnm :) herkez baya övdü goldu bakalım görücez :) herşeyin sınırsız olması çok güzel. Siz kaça tuttunuz canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa süper benm 29 agustos :) snn
Benimkide 7 ağustosda cnm :) herkez baya övdü goldu bakalım görücez :) herşeyin sınırsız olması çok güzel. Siz kaça tuttunuz canım :)
hoşgeldin :) aynı gün düğünümüz :)Ben de kısmetse 16 Ağustos'ta evleniyorum beni de ekleyiniz
kızlar merhaba hepinize , benide ekleyin :) 30 ağustos ta düğününümüz bizimde :) bu arada teknede düğün yapacak olan var mı ya da bu konuda fikri olan hala tereddütlerim varda
Gelsin bir an önce ağustos ayı değil mi?
Ağustos olmasa bile haziran falan gelse de en azından işler daha hızlansa, daha heyecanlı olsa hazırlıklar.
Yüzyıllar nişanlıyım artık düğünümü bekliyorum.
hoşgeldin aramıza :) tekne düğünü mü yapıyorsunuz çok hoş yaaa :16:[/QUOTE .!.:hoşbulduk :) evet öyle bir niyetimiz var bu hafta sonu tutucaz sanırım fakat hala tereddütlerim var misafirlerin rahat edip etmeyeceği konusunda hayırlısı artık :) bakalım ben çok hevesliyim
Aa sn anlatırsın artık canm nasl gectgnı :) bnde tam blmyrm canm 7ydı galıba :))
Anlatırım canım tabi :) hayırlısıyla gelseydı bi o günler :)
Sız kaca tuttunuz canm :) cok anlattılar ama orayı baya guzl ddlr :)
Eevet canım baya güzelmiş kayınvalidemler yeni düğüne gitmişler oraya çok güzelmiş hizmetleri felan güleryuzluymus garsonları felan çok memnun kalmışlar herkez iyiki oraayı tuttumussunuz demişler :) bizimki hafta içi olduğu için 5 e tuttuk canım ama kuaförü nasıl bilmiyorum onda şüphelerim var biraz :26:
Valla artık sen bana anlatcaksın kuaforun nasl oldgnu malum sen bnden once tecrube edınceksın :) hahahy ama ıyıdır heralde ya bn rahibr duvak istiyorum sac okadar ön planda olmucak o yuzden cok kasmıyorm snde oyle yaptrablrsn cook guzl duruyo
Kızlar kesin değil ama bizim nikah bi daha ki seneye kalabilir
Aaa neden ki? Neden öyle oldu?
Ya biz anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz. Çok fazla ilgisiz nişanlıyken bu kadar ilgisiz olan evlenince yüzüme bakmaz. . 7 aydır nişanlıyız sadece 2 kere geldi 15 gündür sadece 2 kere aradı bugün geldi habersiz sürpriz yaptı göya ama ben pek sevinmedim geldiğine. Zaten kavga da ettik belki saçma bi konu ama beni ikna edebilecek konuyu uzatmıcak bişey söylemedi bende sinir oldum. Evlenmek istemiyorum aslında daha önceden evlenip ayrıldığım için izin yokn