• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

kızlar merhaba hepinize , benide ekleyin :) 30 ağustos ta düğününümüz bizimde :) bu arada teknede düğün yapacak olan var mı ya da bu konuda fikri olan hala tereddütlerim varda

Ben de kısmetse 16 Ağustos'ta evleniyorum beni de ekleyiniz :52:
hoşgeldin :) aynı gün düğünümüz :)
kızlar merhaba hepinize , benide ekleyin :) 30 ağustos ta düğününümüz bizimde :) bu arada teknede düğün yapacak olan var mı ya da bu konuda fikri olan hala tereddütlerim varda

hoşgeldin aramıza :) tekne düğünü mü yapıyorsunuz çok hoş yaaa :16:

hoşgeldin aramıza :) tekne düğünü mü yapıyorsunuz çok hoş yaaa :16:[/QUOTE .!.:
hoşbulduk :) evet öyle bir niyetimiz var bu hafta sonu tutucaz sanırım fakat hala tereddütlerim var misafirlerin rahat edip etmeyeceği konusunda hayırlısı artık :) bakalım ben çok hevesliyim

Ve gelinliğin altına bu ayakkabıyı giyeceğim. Fotoğraf çekinirken.

Beyaz da alacağım.

$ayakkabý.jpg

Sız kaca tuttunuz canm :) cok anlattılar ama orayı baya guzl ddlr :)

Eevet canım baya güzelmiş kayınvalidemler yeni düğüne gitmişler oraya çok güzelmiş hizmetleri felan güleryuzluymus garsonları felan çok memnun kalmışlar herkez iyiki oraayı tuttumussunuz demişler :) bizimki hafta içi olduğu için 5 e tuttuk canım ama kuaförü nasıl bilmiyorum onda şüphelerim var biraz :26:

Eevet canım baya güzelmiş kayınvalidemler yeni düğüne gitmişler oraya çok güzelmiş hizmetleri felan güleryuzluymus garsonları felan çok memnun kalmışlar herkez iyiki oraayı tuttumussunuz demişler :) bizimki hafta içi olduğu için 5 e tuttuk canım ama kuaförü nasıl bilmiyorum onda şüphelerim var biraz :26:

Valla artık sen bana anlatcaksın kuaforun nasl oldgnu malum sen bnden once tecrube edınceksın :) hahahy ama ıyıdır heralde ya bn rahibr duvak istiyorum sac okadar ön planda olmucak o yuzden cok kasmıyorm snde oyle yaptrablrsn cook guzl duruyo ;)

Ay dur bir tarihime bakayımmm :52::52: Selam kızlar nabersiniz :52::52: Işyerinde nete girmek yasaklandı o yüzden giremiyorum artıkınnnn :14:

Valla artık sen bana anlatcaksın kuaforun nasl oldgnu malum sen bnden once tecrube edınceksın :) hahahy ama ıyıdır heralde ya bn rahibr duvak istiyorum sac okadar ön planda olmucak o yuzden cok kasmıyorm snde oyle yaptrablrsn cook guzl duruyo ;)

Anlatırım canım tabi :) Rahibe modeli güzelde bana pek gitcegını sanmıyorum canım yüzüm küçük biraz kulaklarımda hafif kepçe :1: bi model beğendim internetten maşa yapmışlar saçı yarını enseden toplamışlar dağınık şekilde yarısınıda açık bırakıp yana atmışlar çok güzel olmuştu saçlarımda uzun öyle bişey yaptırmak istiyorum canım inş. yapabilirler :)

Aaa neden ki? Neden öyle oldu?

Ya biz anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz. Çok fazla ilgisiz nişanlıyken bu kadar ilgisiz olan evlenince yüzüme bakmaz. . 7 aydır nişanlıyız sadece 2 kere geldi 15 gündür sadece 2 kere aradı bugün geldi habersiz sürpriz yaptı göya ama ben pek sevinmedim geldiğine. Zaten kavga da ettik belki saçma bi konu ama beni ikna edebilecek konuyu uzatmıcak bişey söylemedi bende sinir oldum. Evlenmek istemiyorum aslında daha önceden evlenip ayrıldığım için izin yokn

Ya biz anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz. Çok fazla ilgisiz nişanlıyken bu kadar ilgisiz olan evlenince yüzüme bakmaz. . 7 aydır nişanlıyız sadece 2 kere geldi 15 gündür sadece 2 kere aradı bugün geldi habersiz sürpriz yaptı göya ama ben pek sevinmedim geldiğine. Zaten kavga da ettik belki saçma bi konu ama beni ikna edebilecek konuyu uzatmıcak bişey söylemedi bende sinir oldum. Evlenmek istemiyorum aslında daha önceden evlenip ayrıldığım için izin yokn

Biz de 9 aydır nisanliyiz. Nisanlim hic gelmedi annemlerin sehrine. Babamla en son bayramda konusmus olabilir. Hep annem arar onu, o hic aramaz. Neyseki bizim aramız iyidir.
Velhasıl belki senin nisanlinin huyu da budur. Kötü düşünme hemen.
Birbirinizin kalbindeki sevgiyi bilmenin yeterli.

Ama her seyin hayırlısı tabi

Back