Hoşgeldin canım aramıza :)) ben giremiyorum bu aralar kızlar işe girdim o yüzden pek vaktim olmuyor :)
tabiki 2500 az paramı biz 2600 e tuttuk poyrazı bende hacıvat mahallesine gidiyorum canım ama o mahallede oturmıcaz erikli tarafında oturucaz büyük ihtimal :)
nişanlın ne iş yapıyo sen çalışıyomusun? sen nerden gitcektin bursayaa unuttum yaa :)
Kizlaaarrr dügün tarihimi aldim bende geldim araniza...08.08.2014te bizim dügünümüz insaallah
Kızlar düğün hazırlıklarına başladınızmı başladıysanız nerden başladınız hadi anlatında kopya çekelim birbirimizden :))
Erikli baya bi uzakmış canım heralde bize bende pek bilmediğim için nişanlıma sordum şimdi :) Valla 2600 çok iyi tuttmuşsunuz canım hayırlısı olsun :) Nişanlım Renault'da çalışıyor. Bende bilgisayar programcılığı önlisans mezunuyum bi yazılım firmasında çalışıyorum ama Bursaya gelirken mecbur ayrılmak zorunda kalıcağım :)
Senin nişanlın ne iş yapıyor peki ? Sen çalışıyomusun ?
Mutfak eksiklerinden başladım ben canım al al bitmiyor ve süs eşyaları
Ütü masasıdır çamaşırlıktır yok çamaşır sepetidir nevresim takımlarıdır vs. eksik bitmiyor bi türlü
Satış Danışmanlığı yapıyorum bayan giyim magazasında:)Hayırlı olsun canm ne işine girdin :)
çeyiz konusunda sıkıntı yok çok şükür :)) ama düğün kınayla alakalı nerden başlıcağımı bilmiyorumm yaa ://
Hosbulduk canim
Kizlar siz gelinlik bakmaya nezaman baslamayi düsünüyorsunuz? Ben mart-nisan gibi (yeni sezon gelinlikler ciksin diye) gidip söyle bi göz atmak istiyorum dügüne 1ay kalada alirim diye tahmin ediyorum. Acaba cokmu gec? Pek gelinlik diktirme taraftari degilim cünkü cevremde bu konuda cok olumsuz seyler duydugum icin o riske girmek istemiyorum.
kızlar bende ağustos gelini olacağım büyük ihtimal ama tarih almadık henüz. nikah yapıcaz sadece ama çok mu geç kaldık tarih için? ayrıca fotoğrafçı falan ne zaman ayarlamak gerekli?
3-4 ay önceden ayarlaman gerekiyor galiba fotoğrafçıyı.
Nikah işlemleri için de forumdan birisi bana sağlık raporu 6 ay geçerli olduğu için, en erken 6 ay önce işlemlere başlayabiliyorsun demişti.
Kizlaaarrr dügün tarihimi aldim bende geldim araniza...08.08.2014te bizim dügünümüz insaallah
Kızlar düğün hazırlıklarına başladınızmı başladıysanız nerden başladınız hadi anlatında kopya çekelim birbirimizden :))
Hayırlı olsun..
Aynı gün evleniyoruz.. :)
Bu güzel tarih evliliğimizde de huzur, şans, mutluluk ve boool para getirir inşallah.. :)
İlla ki başladım ama belirli bir sırayla gidemiyorum malesef..
Bir mutfak, bir yatak odası, bir kına gecesi için hediyelik derken karman çorman ilerliyorum..
Hele ki gelinlik aklıma geldikçe içim daralıyor..
:) önce huzurumuz olsunda nerde oturduğumuz önemli değil yaş kaç sizin :)
baya buralarda değildim. 23 yaşındayım ben sizin yaş kaç ?
Aynı bende 23 yaşındayım :)
hangi ay peki ben haziran 12 de doğmusum :)
Haziran 11 ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?