• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Maşallah canım hızlı giriş yapmışsın...Gelinlik modelini netten beğendim,kafamda bir şeyler oluştu fakat üzerimde görmeden evet bu demek zor:/ocak ayından sonra deneyeceğim daha erken diye düşünüyorum.Kınalık olarakta muhteşem yüzyıldaki o kıyafetleri çok beğeniyorum öyle bir şey bulabilirsem veya diktirirsem çok hoş olur ve öyle saça takılan aksesuarlar çok hoş:))))bunları yazarken bile kalp atışlarım hızlandı:)))

Sevgili LoadegGun,ben de izmirliyim ve istanbulda yaşıyorum sanırım sen de öylesin. Kayınvalidenin de kıymetini bil okuyunca vay be dedim,maalesef benimki daha 'kızım sana şunu beğendim aldım 'demiş insan değil:////:26:
Evet canım aklımdakileri buldummu beklemeyi sevmem kafamı karıştırmam, üzerinde çok farklı durucagına emin ol ben bir sürü gelinlik denedim hiç durdukları gibi durmuyorlar üzerinde,Benim aklımdada o tarz bir kınalık vardı ama bindallı sevmedigimden onlardada o havayı gördüm biaz şık bir tuvaleti tercih edeim dedik zaten kayınvalidem kapalı olmasına ragmen çok begendi elbiseyi görümcem ve nişanlım da öyle benim daha çok içime sindi çünkü işte bu demiştik giydigimde,ben izmirliyim istanbula gelin gidicem tatlım bayramda istanbuldaydık biz ailecek o arada dedik bakalım bişeyler çıksın aradan gelmişken , zaten anne o benim için artık o konuda gerçekten çok şansıyım :)

Evet canım aklımdakileri buldummu beklemeyi sevmem kafamı karıştırmam, üzerinde çok farklı durucagına emin ol ben bir sürü gelinlik denedim hiç durdukları gibi durmuyorlar üzerinde,Benim aklımdada o tarz bir kınalık vardı ama bindallı sevmedigimden onlardada o havayı gördüm biaz şık bir tuvaleti tercih edeim dedik zaten kayınvalidem kapalı olmasına ragmen çok begendi elbiseyi görümcem ve nişanlım da öyle benim daha çok içime sindi çünkü işte bu demiştik giydigimde,ben izmirliyim istanbula gelin gidicem tatlım bayramda istanbuldaydık biz ailecek o arada dedik bakalım bişeyler çıksın aradan gelmişken , zaten anne o benim için artık o konuda gerçekten çok şansıyım :)

ooouuwwww, gelinliklere de bakılmaya başlanmış :) ben hiç denemedim erken diye düşünüyorum, ama netten çook uzun süredir bakıyorum hala bir model belirlemiş değilim ancan görürsem denersem okey veririm :):32:

kısmetse 15 ağustos 2014 :))) saat 20:00 :17: bakın saatide yazdım kimse geç kalmasın ona göreeee :3:
Hoşgeldin aramıza :16:

ooouuwwww, gelinliklere de bakılmaya başlanmış :) ben hiç denemedim erken diye düşünüyorum, ama netten çook uzun süredir bakıyorum hala bir model belirlemiş değilim ancan görürsem denersem okey veririm :):32:

Aslında bnm kafamdaki modeli sadece bir yerde buldum diyebilirim oda dikilicek o yüzden erken başlamamda fayda var :) birde kışn uygun oluyor gelinlikler 2.600 herşey dahil anlaştık :)

Hoşgeldin aramıza :16:

Aslında bnm kafamdaki modeli sadece bir yerde buldum diyebilirim oda dikilicek o yüzden erken başlamamda fayda var :) birde kışn uygun oluyor gelinlikler 2.600 herşey dahil anlaştık :)

kışın uygun mu oluyor? bilmiyodum hemen bakmaya başlayayım o halde :) ne kadar kısarsak kardır.:32:

İki şehirde de mekanları araştır, buna rağmen karar veremezsen ikisinde de çektir imkanın varsa. Güzel anı kalır neticede.

Evet canım o şekildede yapabilirsin

ben de hem istanbul hem denizlide foto çektirmeyi düşünüyorum.Düşününce düğünden elde kalan tek şey fotoğraf ve videolar oluyor.Bence imkanın varsa iki yerde de çekim yaptırabilirsin

sana katiliyorum bence en onemlisi elinizde kalan fotograflar. Video yarin birgun degisen teknolojiyle calismayabilir ama elinizdeki resimler asla ve asla yok olmaz sadece belki renkleri solar, okadar ..ve tabikide guleryuz ve sabir gerek o stresli heyecanli ve hizli gun icin:)

nişanlımla konuştum benim yasadıgım yerde profesyonel çekim yapıcaz bursadada kendi profesyonel makinemizle kendimiz çekicez inşallah güzel olurr :))

selam kızlarr benimde hem kına- hem düğünüm kdz ereğlide düğünüm bursada olucak salonlarımızı tuttuk nişanlım ordan ben burdan tuttuk ama henüz nikahı ve dış çekimi nerde yapacagımızı bilmiyorum ben dış çekim çok istiyorum :) sizce bursadamı yapmalıyım kendi yaşadığım yerdemi kızlarr

bide bi konu açtım kimse yazmamış bi bakabilirmisiniz aynı durumda olan biri yokmu :)))

Merhaba canım benimde düğünüm Bursa'da olacak kısmetse inşallah :) siz hangi düğün salonunu tuttunuz acaba ?
Birde eğer bence resimlerini çektirmek istiyorsan Bursa'da çektirmelisin Mudanyada deniz manzarası ve kumsalda çekilen bir kaç düğün resmi görmüştüm o kadar şahanelerdi ki :) ben şahsen orda çektirmeyi düşünüyorum çok güzel mekanlar var araştır biraz internetten istersen :16:

Maşallah canım hızlı giriş yapmışsın...Gelinlik modelini netten beğendim,kafamda bir şeyler oluştu fakat üzerimde görmeden evet bu demek zor:/ocak ayından sonra deneyeceğim daha erken diye düşünüyorum.Kınalık olarakta muhteşem yüzyıldaki o kıyafetleri çok beğeniyorum öyle bir şey bulabilirsem veya diktirirsem çok hoş olur ve öyle saça takılan aksesuarlar çok hoş:))))bunları yazarken bile kalp atışlarım hızlandı:)))

Sevgili LoadegGun,ben de izmirliyim ve istanbulda yaşıyorum sanırım sen de öylesin. Kayınvalidenin de kıymetini bil okuyunca vay be dedim,maalesef benimki daha 'kızım sana şunu beğendim aldım 'demiş insan değil:////:26:

Ben Van Başkale'de doktorluk yapıyorum. Aranızda bu taraftan olanlarınız varsa bilirler. Buradaki kadınların giydiği yöresel kıyafetler var. Genç kızlar özellikler bayramlarda düğünlerde giyiyormuş. Hürrem kıyafeti diyorlar hatta. Güzel kadife kumaştan aynı Hürreminki gibi uzun yelek gibi hayal et göğüs kısmı dar olsun. İçine de güzel tüllerden elbiseleri var. Pek tarif edemedim ama aynı Hürrem gibi işte. Kırmızı,bordo,turkuaz gibi gene Hürremin giydiği renklerde. Kumaşı,terzisi en fazla 150 liraya denk geliyor. Tam bir kına kıyafeti. Ben de düşündüm diktirmeyi. Hem hatıra olur bana burada, hem de kınamda giyerim diye. Ama henüz karar vermiş değilim.

Merhaba canım benimde düğünüm Bursa'da olacak kısmetse inşallah :) siz hangi düğün salonunu tuttunuz acaba ?
Birde eğer bence resimlerini çektirmek istiyorsan Bursa'da çektirmelisin Mudanyada deniz manzarası ve kumsalda çekilen bir kaç düğün resmi görmüştüm o kadar şahanelerdi ki :) ben şahsen orda çektirmeyi düşünüyorum çok güzel mekanlar var araştır biraz internetten istersen :16:

meraba canım biz poyraz düğün salonunu tuttuk sizz nereyi tuttunuz ?

istiyorum canım iki yerdede çektirmek istiyorum inşallah :)) araştırıyım dediğin gibi..

meraba canım biz poyraz düğün salonunu tuttuk sizz nereyi tuttunuz ?

istiyorum canım iki yerdede çektirmek istiyorum inşallah :)) araştırıyım dediğin gibi..

Kesinlikle araştırmalısın canım fikirlerin değişebilir :) Bizda Gold Düğün Salonunun teras katını tuttuk canım, dört gözle beklemekteyiz o günleri :)

Kesinlikle araştırmalısın canım fikirlerin değişebilir :) Bizda Gold Düğün Salonunun teras katını tuttuk canım, dört gözle beklemekteyiz o günleri :)

tam tarih ne zaman sizin ağustosun kaçı??

bursadamısın yoksa gelinmi gideceksin:)

tam tarih ne zaman sizin ağustosun kaçı??

bursadamısın yoksa gelinmi gideceksin:)

7 Ağustos canım sizinki ne zaman olacak
Doğma büyüme Ankaralıyım ve Ankarada yaşıyorum. Bursaya gelin gidiceğim kısmetse inş. sende mi Bursaya gelin gideceksin yoksa :)

OOo siteye girmeyeli sayımız epey artmış..
Gelin olmuuş giiyoruuz... :16:

LoadedGun valla seni gördükçe ben bir şeyi yetiştiremeyeceğim gibi hissediyorum..
Daha netten gelinlik bakma aşamasındayken İstanbul'dan gelinlik, kınalık halletmiş dönmüşsün..
Ben anca tencere tava alayım.. :D
Hayırlı olsun canım benim.. :nazar:

OOo siteye girmeyeli sayımız epey artmış..
Gelin olmuuş giiyoruuz... :16:

LoadedGun valla seni gördükçe ben bir şeyi yetiştiremeyeceğim gibi hissediyorum..
Daha netten gelinlik bakma aşamasındayken İstanbul'dan gelinlik, kınalık halletmiş dönmüşsün..
Ben anca tencere tava alayım.. :D
Hayırlı olsun canım benim.. :nazar:
Valla halletdim kafamdakini buldummu sağolsun nişanlım ve kayınvalidem çok iyi insanlar kaçırmak istemedik ,bn çeyiz olayını bitirdim sayılır :1:Sağol tatlımmm :17:

ben de kısmetse 15 ağustos gelini olucam, ama hala balayımızı nerde yapacağız karar veremedik, ben 10 gün balayımızı deniz kıyısında geçirmek istemiyorum, zaten yüzmeyi de becerdiğim söylenemez, ha bir iki gireriz tabi eğlenmek maksatlı, ama ya diğer gübler, üfff düğün stresi bunun kadar yormamıştı

7 Ağustos canım sizinki ne zaman olacak
Doğma büyüme Ankaralıyım ve Ankarada yaşıyorum. Bursaya gelin gidiceğim kısmetse inş. sende mi Bursaya gelin gideceksin yoksa :)

evet bende bursaya gelin gidicem canım zonguldak ereğlide yaşıyorumm :) nişanlımda buralı ama orda yaşıyor nasipse inş bir olacağız :)

benim burda 31 temmuz kına- düğün
bursada 2 ağustos düğünüm olacak canım :)

düğün salonunu ne kadara tuttunuz canım?

Bende Bursa'ya gelin gidicem geçen hafta salon gezdik :) her yeri gördüm ama gold çok güzel :) bizim istediğimiz tarih doluymuş :) hayırlı olsun

Back