• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

canlarım bu haftasonu istemem ve sözüm var :) 2 kıyafet giyicem ama saçıma karar veremiyorum :( bi de yazın kestirdim daha tam uzamadı düz fön çektirsem çok mu basit olur

canım senin orjinal halinde çok güzel fön falan çektirme bence :1:

kızlaar günaydın nasılsınızzz günler çok çabuk geçiyor gördüğüm kadarıyla 6 aydan düşenlerr varr hadi hayırlısııı :)

evett benimmm oo 6 aydan düştüm inanamıyorum hala ben evlenicemmi yaa :9:

$20140118_150407.jpg

Kizlar bu benim gelinliğim. Nasıl sizce?
Tabiki bana büyük. Bedenime göre dikilecek.
Bide etek uçlarındaki dantelden aski yaptircam.
Madonna kol dediklerinden.

Merhabaaa. Bende 2 Ağustos Izmir geliniyim ama almanyada yasiyorum. Düğünümüzü türkiyemizde istedik ♥♥

Eki Görüntüle 963925

ayy çok güzel canımmmm güle güleee giyyy :16: kiralıyomusun yoksa alıcakmısın

Merhabaaa. Bende 2 Ağustos Izmir geliniyim ama almanyada yasiyorum. Düğünümüzü türkiyemizde istedik ♥♥

aynı gün evleniyoruzzz :1: hoşgeldin aramıza canım :16:

canım senin orjinal halinde çok güzel fön falan çektirme bence :1:

evett benimmm oo 6 aydan düştüm inanamıyorum hala ben evlenicemmi yaa :9:
Ayyyy canım benim teşekkür ederim :) valla zaman hızla akıyor az kaldı :) evleneceksin mucizene kavuşacaksın canım :)
Eki Görüntüle 963925

Çok beğendim hayırlı olsun :)

Fatooşgelinlik çok kibar bayıldımmmm ya maşallah çok yakışmış mutlulukla giy canım:16:
Aylincim hoşgeldin aramızaa seni topiklerinden tanıyoruum :17::nazar:

Kizlaar bende durumlar hic iyi degil hiic :5: hep aileler arasi tartisma hepp... 3yildir askla yasadigimiz iliski bi kere kavga etmemisiz ne hale geldi :'( yuzuk atmalara kadr geldik ama bu seferde aileler izin vermiyo oluyo bitiyo herkes geri cekiliyo bide calisiyorm huzur muzr kalmadi yemeden icmeden kkesildim sizdedde aileler bu kadr sorun cikiyo mu bendemi anormallik:'( benm dugun tarihi one alinabilir degisebilir kizlar :31:

gelioommm bekleee :9: iyiyizzz canım sen nasılsın nasıl geçti bursa macerası bittimi :52:

iyiyim canım ben de koşturmaca işte :)
bitmedi daha, hala bursadayım pazar günü dönücem. bugün gelinliğimi alacağım yere karar verdim ama modeline hala karar veremedim :D

Ayyyy canım benim teşekkür ederim :) valla zaman hızla akıyor az kaldı :) evleneceksin mucizene kavuşacaksın canım :)

evet canım ya inşallahhh :16:

Kizlaar bende durumlar hic iyi degil hiic :5: hep aileler arasi tartisma hepp... 3yildir askla yasadigimiz iliski bi kere kavga etmemisiz ne hale geldi :'( yuzuk atmalara kadr geldik ama bu seferde aileler izin vermiyo oluyo bitiyo herkes geri cekiliyo bide calisiyorm huzur muzr kalmadi yemeden icmeden kkesildim sizdedde aileler bu kadr sorun cikiyo mu bendemi anormallik:'( benm dugun tarihi one alinabilir degisebilir kizlar :31:

canımm çok üzüldüm senin adına :26: ablamda nişanlı benim onlardada öyle ailevi problemler fazla düğün tarihi uzayabilir hakkınızda hayırlısı olsun canım benim dua et bol bol hayırlısını dile. çok zor bu işlerr yaa çok zor :31:

iyiyim canım ben de koşturmaca işte :)
bitmedi daha, hala bursadayım pazar günü dönücem. bugün gelinliğimi alacağım yere karar verdim ama modeline hala karar veremedim :D

nerde diktiriyosun canım gelinliğini hayırlı olsun :)

Canım kıyamam ya olur böyle şeyler üzme sen kendini :25:

Kizlar allah sükur duzelttik aramizi ailemle konustu tek tek herseyi anlastilar her konuda simdilk durumlar iyi :5: bu arada o kadar sinirlerm bozkki teyzesi yuzunden kavga ettik neymis efendim bizden once tarih alislarmismiiiiisss hemde inanrmisnz ayni gune ve birbirlerinden haberleri yok benm sinirlerim bozldu tabi onun yuzunden kavga ettik ben yaz tatilinde okullar acilmaasn isyiyodum ailemde tabi cunku baska illerden gelenlern cocuklarinin okullari var herks gelebilsin istiyodum evet dedigim oldu ama okullardan bi gun once ! Yani degisen tarih bizimki oldu hemde kucuk cocugun sunneti bizden onemli oldu :'( sinirlerm bozuldu ya of eylul 14olduu eylul gelini oldum ama ben sizi sevdim topikten ayrilmicam:'(

Kizlar allah sükur duzelttik aramizi ailemle konustu tek tek herseyi anlastilar her konuda simdilk durumlar iyi :5: bu arada o kadar sinirlerm bozkki teyzesi yuzunden kavga ettik neymis efendim bizden once tarih alislarmismiiiiisss hemde inanrmisnz ayni gune ve birbirlerinden haberleri yok benm sinirlerim bozldu tabi onun yuzunden kavga ettik ben yaz tatilinde okullar acilmaasn isyiyodum ailemde tabi cunku baska illerden gelenlern cocuklarinin okullari var herks gelebilsin istiyodum evet dedigim oldu ama okullardan bi gun once ! Yani degisen tarih bizimki oldu hemde kucuk cocugun sunneti bizden onemli oldu :'( sinirlerm bozuldu ya of eylul 14olduu eylul gelini oldum ama ben sizi sevdim topikten ayrilmicam:'(
Üzülme evremcim sen bizim için agustos gelinisin canım hayırlısı böyleymiş :)

yace
benim düğünümde 6 ağustosda :3:
Hoşgeldin aramızaa :17:

sağol canım :) nerma teks moda da diktiriyorum canım. sen karar vermiş mydin unuttum ben burdan uzak kalınca kim neye karar verdi diye :26:

bende bursada diktiricem canım aygün moda evinde inşallah memnun laırız ikimizde :16:

canım ailelerin anlaşmasına çok sevindim en önemliside bu geç olsun güç olmasın seni çok iyi anlıyorum hayırlısı böyleymiş de geç canım benim :16:

Back