Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
L koltuğumun orijinal haline hiç bişey yok koyu renk bişey :) ben onu krem rengi yaptırıyorum yastıkları da gökkuşağı gibi olcak :) salon takımıyla yemek masasını falan paylaşabilirim fotoğraflarını bulursam :) benim için en güzel şey nişanlığı ve alyansı halletmek oldu :)
sevindim canım benim senin adına
tamam canım ekliyorum, hepinize iyi akşamlar kızlaaaragustos 16 canım tesekkur ederimm..:)))
Hayırlı olsun canım bnde akşamdan akşama giriyorum
Geçmiş olsun canım :*
teşekkür ederim canım :) ne çok şey konuşmuşsunuz :) hepsini okuyamadım daha ama buketin gerçekten çok hoş :)
canlarım bu haftasonu istemem ve sözüm var :) 2 kıyafet giyicem ama saçıma karar veremiyorum bi de yazın kestirdim daha tam uzamadı düz fön çektirsem çok mu basit olur
Limonuuummmm canııımmm :) Ayy yaklaştı mı o günlerdee :) Çok heyecanlı değil mi? Ne hissediyorsun? Fön çektir canım basit olmaz kii.
cumartesi geliyorlar bakalım :) çok fazla heyecanlıyım elim ayağıma dolaşıyo :) canım benim orjinal halim kıvırcık o yüzden ne yapcağımı bilemedim. kahveleri dağıtırken bi elbise giycem siyahlı kırmızılı bide yüzükler takılırken dantelli bi elbise giycem ikisiylede hoş dursun istiyorum :)
Ayy çok heyecanlı amaaa :) Keşke o günümü tekrar yaşasam. Nolur o anların tadını çıkar. İnsan o an anlamıyor ama sonradan ne güzelmiş diyor.. Fıstık gibi olursun hiç merak etme :) Hangi saç modelinde kendini rahat hissediyorsan onu yap. 3,5 yıl sonra fotoğraflara baktığında pişman olma
:) herkes öyle diyorda ben heyecandan bişey anlıcağmı sanmıyorum canım ya :)senin çok zaman oldu mu isteme olalı
O heyecanlar başkadır başka.. :) Benim 8 ay olmuş şuan hesapladım da :) Anneeem ne çabuk geçmiiişşş :) Benim isteme ve nişan aynı gün oldu. Arada 12 saatlik mesafe olunca böyle yaptık. Ama çook güzeldi Kayınvalidem ilk defa beni o gün gördü. Resimlerimi falan görüyordu ama canlı başka tabi. Ayy bak yine o güne döndüm. Maşallah yaa..
benimkilerde 12 saatlik mesafeden geliyolar canım ya :) ama sadece isteme söz olcak :) nişan nisanda :) bizde daha önce tanışma oldu aileler 2 kere bir araya geldi tanıştılar :) maşallah size nazar değmesin :)
Evet cnm sade isteme olsa olurduda söz olunca basit olur föncanlarım bu haftasonu istemem ve sözüm var :) 2 kıyafet giyicem ama saçıma karar veremiyorum bi de yazın kestirdim daha tam uzamadı düz fön çektirsem çok mu basit olur