• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Çiçeğe bende bayildim, çok güzel gözüküyor, ben tembelim galiba daha gelinlik çiçek vs secmedim su ara sadece balayi nerede güzel olur onu arastiriyorum

Dugunum de nasipse agustosta olucak, ramazan olmasaydı aslında daha erken olucakti

teşekür ederim canım benim :16:hayırlısı neyse o olsun üzülme. balayı için düşündüğünüz bi yer varmı peki. biz karlık evine gidiyoruz fikir olur belki size :16:

Aslında bende ilk önce karadenizde ahşap güzel bi otel yada kapodakya olsun demiştim. Nisanlim bi hafta yurtdisi sonra birkaç günde bodrum yapsak diyor, karar veremedik yani..(

Olur gel :) bilgisayarim bozuldu giremiyorum nete :( nasilsiniz kizlar

gelioommm bekleee :9: iyiyizzz canım sen nasılsın nasıl geçti bursa macerası bittimi :52:
merhabaaaa bende agustos geliniyim:) herkese coookk güzel neşeli mutlu dügün dileklerimlee....

hoşgeldin canım aramıza :16: aminnnn inşallah hepimizin düğünü güzel geçer :16:

kızlaaaaaaar nişanlığımı begendimmm gri istediğim içinn diktirmyee başladımmm cgsnin bi firmasının gelinliğinin modelini nişanlığa uyarladım diktiriyorum o kadr güzelki fotoğrf çekmek yasak olduğu için çekemedim teslim aldığımda atıcam size inşallah :)

biz kemer Acacia Hotel hotele rezervsyn yaptırdıkk kızlar balayı için fikir olur belki dicemde bizde buraya ilk kez gidicez memnun kalmama durumumuz da var o yuzden hemen tavsiye edemiyorm /:

konumu çok hoşuma gitti bide araba kiralayıp şehrin her yerini gezmeyi düşünüyoruz :)

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 37
kızlar işe girdiğimden beri buraya giremiyorum eve yorgun geliyorum bide grip oldum galiba hapşırıp duruyorum :50: şu durumda çalışmam çok zor olucak :14:

Merhabaa tugcecim ayın kaçı senide ekliyim listemize :17:
Çiçek buketi çok güzelmiş ya bayıldım :nazar:

Teşekür ederim canımmm:)) daha güzeli senin olur inşallah..

kızlar işe girdiğimden beri buraya giremiyorum eve yorgun geliyorum bide grip oldum galiba hapşırıp duruyorum :50: şu durumda çalışmam çok zor olucak :14:

Geçmiş olsun canım :*

Kızlar çok ayrı kaldım buralardan :) hepinizi çok özledim :) Cumartesi isteme ve söz olcak onun heyecanını yaşıyorum :) geri kalan bütün işlerimi de hallettim ama mobilyaları yaptırıyoruz o yüzden bizim yaptırdığımız renklere fotoğrafı yok.

Kızlar çok ayrı kaldım buralardan :) hepinizi çok özledim :) Cumartesi isteme ve söz olcak onun heyecanını yaşıyorum :) geri kalan bütün işlerimi de hallettim ama mobilyaları yaptırıyoruz o yüzden bizim yaptırdığımız renklere fotoğrafı yok.

maşallah kız isteme söz olmadan herşeyi hallettiniz :1: mobilyalarını merak ediyorum farklı renk olsada göstersene beeee :52::52:

maşallah kız isteme söz olmadan herşeyi hallettiniz :1: mobilyalarını merak ediyorum farklı renk olsada göstersene beeee :52::52:

L koltuğumun orijinal haline hiç bişey yok koyu renk bişey :) ben onu krem rengi yaptırıyorum yastıkları da gökkuşağı gibi olcak :) salon takımıyla yemek masasını falan paylaşabilirim fotoğraflarını bulursam :) benim için en güzel şey nişanlığı ve alyansı halletmek oldu :)

Back