Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiçeğe bende bayildim, çok güzel gözüküyor, ben tembelim galiba daha gelinlik çiçek vs secmedim su ara sadece balayi nerede güzel olur onu arastiriyorum
Dugunum de nasipse agustosta olucak, ramazan olmasaydı aslında daha erken olucakti
Oohhh süperr ben doyamadımm benide götürrr:)))
Olur gel :) bilgisayarim bozuldu giremiyorum nete nasilsiniz kizlar
merhabaaaa bende agustos geliniyim:) herkese coookk güzel neşeli mutlu dügün dileklerimlee....
Merhabaa tugcecim ayın kaçı senide ekliyim listemizemerhabaaaa bende agustos geliniyim:) herkese coookk güzel neşeli mutlu dügün dileklerimlee....
Hayırlı olsun canım bnde akşamdan akşama giriyorumkızlar işe girdiğimden beri buraya giremiyorum eve yorgun geliyorum bide grip oldum galiba hapşırıp duruyorum şu durumda çalışmam çok zor olucak
Merhabaa tugcecim ayın kaçı senide ekliyim listemize
Çiçek buketi çok güzelmiş ya bayıldım
kızlar işe girdiğimden beri buraya giremiyorum eve yorgun geliyorum bide grip oldum galiba hapşırıp duruyorum şu durumda çalışmam çok zor olucak
Kızlar çok ayrı kaldım buralardan :) hepinizi çok özledim :) Cumartesi isteme ve söz olcak onun heyecanını yaşıyorum :) geri kalan bütün işlerimi de hallettim ama mobilyaları yaptırıyoruz o yüzden bizim yaptırdığımız renklere fotoğrafı yok.
maşallah kız isteme söz olmadan herşeyi hallettiniz mobilyalarını merak ediyorum farklı renk olsada göstersene beeee
Merhabaa tugcecim ayın kaçı senide ekliyim listemize
Çiçek buketi çok güzelmiş ya bayıldım
gelioommm bekleee iyiyizzz canım sen nasılsın nasıl geçti bursa macerası bittimi
hoşgeldin canım aramıza aminnnn inşallah hepimizin düğünü güzel geçer