valla pes yaatek ortak akrabamız amcamlar bizim hani var ama uzaktan akrabalar var onlar gitsin benim için önemli değil ama yengem amcam kuzenlerim gitmesin biz her düğünde birlikte oluruz. ilk duydugumda ben kıza dedim benle aynı tarihe almışsın diye facede yazmıs tarihini evet diyip sırıtmış bende yengemler benim dedim oda senin olsun dedi terbiyesiz evlenme meraklısı insan yengesini istemezmi düğününde al senin olsun dermi bnde dedim yengemlere ohh olsun
gold açık alan mıydıben de açık alan istiyordum aslında hatta prensin de var açık alanı ama beğenmedim, salonu daha güzeldi.
neyse hayırlısı :) orda da mutlu olurum ki ben
yani bence de daha 1 aylık tanıştığın biriyle evlenmek istemek ve evlenmek için gün belirlemek biraz tuhaf geldi bana
cnm yakın zamanlarda ev almayı düşünüyorsanız bikac sene içinde alma ama bi 5yıl almıcaksanz al o zamana kadar eskir zaten bizim ev alma durumumuz var subatta ama cok borclu olucaz die ben biraz kiradamı otursak diye düşüncelerdeyim.ew almazsakta ben tamamını alıcam canım ya cok cooook hewesliyim içimde kalsın istemiyorum...bekleyememde ew almayııısubat biran önce gelsin istiyorum yaaa dolu doluu günler bizi beklıo inşaALLAHHHHHH
Ayyy yuhhh yaniii aptal şeyy ... daha çok güzel iltifatlar etmek isterdim o kıza ama yeri değil şimdi ben kendı içimden ediyorum şuanbide sırıtmış yüzsüz yüzsüz tut saçına yapış valla fesat şey nolcak sen iyi sabretmişsin canım o kızın laflarına ben olsam bilmiyorum yani demediğimi bırakmazdım üstüne gider yediği her haltı biliyosam ortaya çıkarırdım hepsını o zaman evlenbiliyomu bakalım böyle fesat insanların sonu iyi olmuyo canım gördüm canlı örneklerını sen merak etme :)
yakın bi zamanda alıcaz inşallah canım evlenmeden önce borç içinde olucaz bizde o yüzden evlenmeden alamayız benim merakım yok köşeye kendi evimize uygun yaptırmak istiyorum herşeyi ona çok hevesim var canım
canım alma o zaman yakın bi zamanda alıcakmıssınz nasılsa kendi evini döşe heves ettiğin gibii
canım alma o zaman yakın bi zamanda alıcakmıssınz nasılsa kendi evini döşe heves ettiğin gibii
Ayy canim yaaa cook tatlisinzzzzz maasllahhhh :)))
maşallah canımmm çok yakışıyosunuzzz
noldu resimlerimizimi atıyoz siteye yaaa öyle bi kararmı alındı
Sağolasın canım benim :) Yok ben Aysuna demiştim fotoğraf koyamıyordum becerebilirsem koyucam diye nitekim yapabildim :) Koyun kızlar size en azından konuşurken gözümüzde canlanıyor :)
HAKLISIN AMA BEN ŞU AN İŞ YERİNDEYİM BULURSAM KOYAYIM BAKİM :d
ben profil resmi yapım ordan bakınnn bana kızlarr yada baska fikir bulalım
kızlar profilime koydumm askosumlada koyarım
ayy sizde cook tatlısınız yaaaahangi resmimizi koyacağımı şaşırdım yaa
bunu gezerken çekindiydik
Eki Görüntüle 947181
bunu bursada çekindikk
Eki Görüntüle 947182
buda nişanımdan
Eki Görüntüle 947183
ayy sizde cook tatlısınız yaaaamaasallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?