ben geldimhazırlıklar nasıl gidiyo
Ne acelen var diye olur mu hiç yaa akılsızlar ya güya dalgaya almaya çalışıyolar sinir şeyler...Kasım-aralık ayında yer tutmaya gidenler boş bulamamışlarki. Erkenden tutmak her zaman iyidir hem istediğimiz tarih olması açısından çok iyi oluyo. Atalay prens güzeldi canım bizde gitmiştik oraya bakmak için ben açık hava olmasını istiyordum. O yüzden tutmadık orayı ama çok güzeldi baya övgüler vardı. Goldu tuttuk bizde inşallah hakkımızda hayırlısı olur herşey çok çok güzer olur canım
benim daha almam gereken çok şey var fırın ocak aspiratör yemek takımı tancere takımı nevresim takımı bir sürü şeyler
Rica ederim tatlım ne demek eklerim hemen :)anladım canım. 30 ağustos 2014 teşekkür ederim bu arada
biz nikahı yaptık, nüfusa gittik nüfus cüzdanlarını değiştirmek için. ordaki memur ikimize de baktı eşime döndü. sen ilk eşinden neden boşandın dedi. ben aptal aptal baktım eşime ne diyo bu yaa der gibi. öyle bişey olmadığını biliyorum ama zaten aklın bi karış havada oluyoreşim de bu üçüncü abi dedi güldü ben daha bi aptallaştım
memur eğlendi ama baya. damat sağlam çıktı kandıramadık dedi. allahtan hiç sesimi çıkarmadım yoksa iyice rezil olacaktım
genelde yapıyorlarmış böyle tuhaf şakalar, kendilerince.
Yemek takımı tencere takımı falan setler var çeyiz setleri o şekilde seçersin bişeyler :) nevresim falanda kolay hallolcak şeyler para olduktan sonra
hoşgeldin canım :)
zaten kendini baskı stres altında hissediyorsun bir de böyle ilginç insanlarla karşılaşınca uyuz oluyor insan. bende açık hava istiyordum arya parka baktım ilk, ilgilenmediler sinir oldum. sonra babam gel buraya bi bak diye götürdü. mırın kırın ederek gittim ağzım kulaklarımda çıktımorganizasyonları çok güzel. daha göremedim ama vaad edilenler çok güzel en azından
size bişey anlatayım başınıza gelirse benim gibi kalmayın
biz nikahı yaptık, nüfusa gittik nüfus cüzdanlarını değiştirmek için. ordaki memur ikimize de baktı eşime döndü. sen ilk eşinden neden boşandın dedi. ben aptal aptal baktım eşime ne diyo bu yaa der gibi. öyle bişey olmadığını biliyorum ama zaten aklın bi karış havada oluyoreşim de bu üçüncü abi dedi güldü ben daha bi aptallaştım
memur eğlendi ama baya. damat sağlam çıktı kandıramadık dedi. allahtan hiç sesimi çıkarmadım yoksa iyice rezil olacaktım
canım yemek tk, nevresim tk onlar bir günlük iş. cebinde para varsa hepsini bir anda alıp çıkıyorsun.
bursadaysan sen de, yer söyleyim hatta bakabileceğin, mutfak eşyaları için
oooha böyle şaka mı olur be
hmm evet doğru söylüyosun bide burası çok küçük yer fazla seçenek yok. doğru düzgün bişeyde yok
hoşbuldum canım. şakaya bak yaaynen para olduktan sonra öylede bide burda bi gariplik var merkeze gittim bardak alıcam bana setleri gösterdiler hep kadehli takımmış ne yapıyım ben kadehi 650 filan demişti çay bardağı çay tabağı setmiş 45 lira biri kırılsa takım bozulur doğal olarak almadım ben bursa da değilim ama bursaya yakınım bursa terminal burdan 1 saat 15 dakika
Hahahoşgeldin canım :)
zaten kendini baskı stres altında hissediyorsun bir de böyle ilginç insanlarla karşılaşınca uyuz oluyor insan. bende açık hava istiyordum arya parka baktım ilk, ilgilenmediler sinir oldum. sonra babam gel buraya bi bak diye götürdü. mırın kırın ederek gittim ağzım kulaklarımda çıktımorganizasyonları çok güzel. daha göremedim ama vaad edilenler çok güzel en azından
size bişey anlatayım başınıza gelirse benim gibi kalmayın
canım yemek tk, nevresim tk onlar bir günlük iş. cebinde para varsa hepsini bir anda alıp çıkıyorsun.
bursadaysan sen de, yer söyleyim hatta bakabileceğin, mutfak eşyaları için
Hahaşakaya bak adamların canı sıkılıyor heralde otur otur ben bişey demesemde suratım düşerdi ya asık suratla eğlence konusu olurdum canım dikey süpürgen ne marka bi de memnun musun
bi de ben deli kıskanç biriyim şaka falan da anlamam yani normaldeadamdaki iyi cesaret nelere sebep olacağını dşünemiyor
nerdesin canım sen? tek tek alınca pahalı oluyor. ben bi yerden topluca aldım. sayayım hatta neler aldığımı
korkmaz eva hiper set tencere seti(tavsiye etmiyorum, kulpları ocağa çok yakın yandı yarısının kulpu)
üçlü cem seramik tencere
12 kişilik narin çay seti
12 kişilik kadeh ve su bardağı kristal + sürahisi (diğer parçalarını almadım)
12 kişilik kütahya porselen yemek takımı
6 kişilik kahvaltı takımı
12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı
baharat takımı
kahve makinesi
başka yoktu galiba hatırlayamadm :) bunların hepsini 2500 tlye aldım. hatta fotolarını da koymuştum buraya bulayım da göstereyim
Eki Görüntüle 939968 Eki Görüntüle 939970 Eki Görüntüle 939966 Eki Görüntüle 939972 Eki Görüntüle 939967 Eki Görüntüle 939974 Eki Görüntüle 939969 Eki Görüntüle 939973 Eki Görüntüle 939971 Eki Görüntüle 939980
işte benim aldıklarım bunlar :)
dikey süpürgeyi de sonradan aldım 60 tlye. benim süpürgem sulu, her zaman açılmıyor. bi şey dökülse suyunu hazırla süpür sonra temizle uzun iş. dikey süpürgeyi hmen açıyorum mis gibi :)
hmm hem güzeller hemde uygun fiyat güle güle kullan. burda yemek takımı tencere takımı çatal bıçak takımı markalı olanlar 2000 liradan başlıyo
ben bikaç yer gezdim dediğin gibi 2000 tlye sadece yemek tk ve çatal kaşık bıçak tk alabiliyosun. denk geldi bana da öyle hmen aldım :)
bi de aldığım yer kırık garantisi de veriyor. kendin yanlışlıkla bile kırsan değiştirirz yenisini veririz diyolar. nitekim yemek takımımı yerleştirirken kahve fincanını elimden düşürdüm kırıldı değiştirdiler
Eki Görüntüle 939968 Eki Görüntüle 939970 Eki Görüntüle 939966 Eki Görüntüle 939972 Eki Görüntüle 939967 Eki Görüntüle 939974 Eki Görüntüle 939969 Eki Görüntüle 939973 Eki Görüntüle 939971 Eki Görüntüle 939980
işte benim aldıklarım bunlar :)
dikey süpürgeyi de sonradan aldım 60 tlye. benim süpürgem sulu, her zaman açılmıyor. bi şey dökülse suyunu hazırla süpür sonra temizle uzun iş. dikey süpürgeyi hmen açıyorum mis gibi :)
iyiymişbu arada yazmayı unutmuşum ben yalovadayım
Cnmm gule gule kullan yemek takimn benimkisine benzior bende kutahya yemek takimi hisar celik seti hisar teflon seti taç seramik set nehir 12kisilik cay bardagi takimi kutahya kahvalti seti hisar catal bicak set biee seramik tava seti 3000tlye aldim bu ay sukur taksiti bitio onumuzee ay gittgmde kucuk ew aletlerini alcm ya ewlenmekte ne masrafli yahuu :))
benimde 30 ağustos inşallah
kızlar su takımı alıp almama konusunda arada kaldım bana yardımcı olurmusunuz?
Cnm ben alcam ama sadece aksesuar su takimi suslu bayada pahali pek kullanmam gibime gelio cnm ben yemek takimininkini al ozel zamanlarda kullanrsn ben alcm :)kızlar su takımı alıp almama konusunda arada kaldım bana yardımcı olurmusunuz?
Hosgeldin cnmmbenimde 30 ağustos inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?