cnm napayım masa ortulerını dizayn edicem gideyimde ben uzaktaym ilgilnemıom onlarda kafalarına gore tasarlıo(nedir bu oğlan ailelerinden çektiğimizzz
ne guzell kızz espirili neseli bi eşin olcak bnm nişanlımda ole dıo esprili bi teklif olcak dıo ne hazırlıgı yapıosa meraklardayımD
Tatlım hepsi göbişli ya ne yapıcaz bilmiyorum bende papyon taksın istiyorum istemiyo beyfendi bide smokin giycekmiş dedim düğün salonunda piyano falan çalıcaksın herhalde diye ama dinlemiyokuyruklu koca istemiyorum
alırsınız canımm ya tektas evlilik tekliflerinde verilio bana daha evlnme teklifi edemedi ya
onlar da bize diyolardır ne bu kız eviinden çektiğimiz diyeama ama amaaaa bizler masum tatlı gelincikleriz kiii
haha aynı muhabbet bizde de oldukuyruksuz smokinler varmış
benimki de etmedive işin kötüsü biz nikahımızı da yaptık. ama evlilik teklifi etmezsen küserim sana dedim
aynn cnm ya nasıl oldu anlamadım ama cok guzeldi cok mutluydum bizimkiler dio 10 gündür burdaydıda hiç bu kadar mutlu degildi gözlerimn içi gülüodu resmen hazırlıklı olsam belki bu kadar mutlu olamazdım 8gün nasıl geçti hiç anlamadıkkkSorma düğüne değil piyano resitaline gidiyoruz zaten biz :) ben ona dedimki al normal bi takım başka zamanda giyersin :) diyorum smokini ne zaman giyeceksin bi daha evde sana giyerim diyo
cnm giymek istiosa bırak giysin ya kırma hevesini
Farklı olmuş azcık iki ayağın bir pabuca girmiştir ama hoş olmuş bence :) biz bi türlü denk getiremedik daha ya
aynn cnm ya nasıl oldu anlamadım ama cok guzeldi cok mutluydum bizimkiler dio 10 gündür burdaydıda hiç bu kadar mutlu degildi gözlerimn içi gülüodu resmen hazırlıklı olsam belki bu kadar mutlu olamazdım 8gün nasıl geçti hiç anlamadıkkk
amin cnmm insallahh kendi mutlulugum kadar sizlerinde mutlu olmasını çook istiorumnazar değmesin canım mutluluğuna :) çok güzel olmuş bence de benim çok uzadı artık ben bi an önce olsun bitsin istiyorum nişanı falan düşünmekten düğüne yoğunlaşamıyorum
amin cnmm insallahh kendi mutlulugum kadar sizlerinde mutlu olmasını çook istiorumaz kaldı nişana nişan elbiseni falan ayarladnmı nişanın telası bitcek düğün baslıcak senn zamanın daha çabuk gececk emin ol :))
Ohooo senin eşin işini garantiye almış bileama seni kırmaz teklifi yapar herhalde :) hadi ya kuyruksuz smokin var mı araştırmam lazım hemen :)
ya benm bile aklıma gelmedi ewlenme teklifibaktm yuzuk takıldı basladm ben evlenme teklifi etmedin die oda bn edicem mrak etme bekldgine degecek dio ama D jadalozcm aynn katılıom sana onlarda bize dıomudur bilemicemde bana demeye hakları yokkk bişi yapmıolar bana ohh ne guzel valla ya bole gelin daha nerde bulacaklar masarfsz :)) cnm ayrıca teklifide eder eder merak etme ya bizde nişanlıyız nolmus sankii hersey zamannda olcak die bişi yokkk
Ayyyy canım benim hepimiz mutlu olalım hepnişan elbisesine önümüzdeki hafta karar vericem artık :) çabuk geçiyor zaten zaman ama ben hem keyfini çıkarıyım bu telaşın hemde çok sıkılmadan bunalmayacak bitmesini istiyorum :)
anammmm senin daha nişan da mı var, hem nişan hazırlığı hem düğün hazırlığı çok yorarr
bende daha hiç bişey yok ki Şubat'ta daha isteme söz olcak Nisan'da nişan :) çok işim var çok şehirler çok uzak bi de iş güç çok aksadı herşey :) napalım kısmet böyleymiş artık düşünemiyorum bile nasıl olcak diye
iyi yanından bakalım o zaman :) hepsi bir anda olup bitecek kurtulacaksın :)
ben geldimhazırlıklar nasıl gidiyo
Hoşgeldin :) en sıkışık ben her türlü şeyle uğraşıyorum :) sende nasıl hazırlıklar
hoşbuldum :) beyaz eşyalar mobilyalar alındı tüller halılar filan kaldı. ben daha çeyiz filan pek bişey almadım şuaralar bişey yapmıyoruz
Pek bişey kalmamış büyük şeyler hallolmuş en azından :) :)
sivas suşehrinde oturucaz canım. ben düğün salonu ayarlamaya gittiğimde salondakiler bana gülmüştü çorumda, ne acelen var diye. arkasından ajanda çıkarıp bakalım boş mu istediğiniz gün demişlerdi. akıl olacak azıcık insanda. benim başka alternatifim de yoktu illa o gün olmak zorundaydı yoksa okul açılmadan işlerimiz yetişmezdi yarım yamalak yapardık her şeyi.
atalay prensi tuttum canım
benim daha almam gereken çok şey var fırın ocak aspiratör yemek takımı tancere takımı nevresim takımı bir sürü şeyler
Ne acelen var diye olur mu hiç yaa akılsızlar ya güya dalgaya almaya çalışıyolar sinir şeyler...Kasım-aralık ayında yer tutmaya gidenler boş bulamamışlarki. Erkenden tutmak her zaman iyidir hem istediğimiz tarih olması açısından çok iyi oluyo. Atalay prens güzeldi canım bizde gitmiştik oraya bakmak için ben açık hava olmasını istiyordum. O yüzden tutmadık orayı ama çok güzeldi baya övgüler vardı. Goldu tuttuk bizde inşallah hakkımızda hayırlısı olur herşey çok çok güzer olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?