2014 agustos gelinleride buradaa

onlar da bize diyolardır ne bu kız eviinden çektiğimiz diye ama ama amaaaa bizler masum tatlı gelincikleriz kiii

haha aynı muhabbet bizde de oldu kuyruksuz smokinler varmış

alırsınız canımm ya tektas evlilik tekliflerinde verilio bana daha evlnme teklifi edemedi ya

benimki de etmedi ve işin kötüsü biz nikahımızı da yaptık. ama evlilik teklifi etmezsen küserim sana dedim

Ohooo senin eşin işini garantiye almış bile ama seni kırmaz teklifi yapar herhalde :) hadi ya kuyruksuz smokin var mı araştırmam lazım hemen :)

aynn cnm ya nasıl oldu anlamadım ama cok guzeldi cok mutluydum bizimkiler dio 10 gündür burdaydıda hiç bu kadar mutlu degildi gözlerimn içi gülüodu resmen hazırlıklı olsam belki bu kadar mutlu olamazdım 8gün nasıl geçti hiç anlamadıkkk

nazar değmesin canım mutluluğuna :) çok güzel olmuş bence de benim çok uzadı artık ben bi an önce olsun bitsin istiyorum nişanı falan düşünmekten düğüne yoğunlaşamıyorum

ya benm bile aklıma gelmedi ewlenme teklifi baktm yuzuk takıldı basladm ben evlenme teklifi etmedin die oda bn edicem mrak etme bekldgine degecek dio ama D jadalozcm aynn katılıom sana onlarda bize dıomudur bilemicemde bana demeye hakları yokkk bişi yapmıolar bana ohh ne guzel valla ya bole gelin daha nerde bulacaklar masarfsz :)) cnm ayrıca teklifide eder eder merak etme ya bizde nişanlıyız nolmus sankii hersey zamannda olcak die bişi yokkk

nazar değmesin canım mutluluğuna :) çok güzel olmuş bence de benim çok uzadı artık ben bi an önce olsun bitsin istiyorum nişanı falan düşünmekten düğüne yoğunlaşamıyorum
amin cnmm insallahh kendi mutlulugum kadar sizlerinde mutlu olmasını çook istiorum az kaldı nişana nişan elbiseni falan ayarladnmı nişanın telası bitcek düğün baslıcak senn zamanın daha çabuk gececk emin ol :))

Ayyyy canım benim hepimiz mutlu olalım hep nişan elbisesine önümüzdeki hafta karar vericem artık :) çabuk geçiyor zaten zaman ama ben hem keyfini çıkarıyım bu telaşın hemde çok sıkılmadan bunalmayacak bitmesini istiyorum :)

Ohooo senin eşin işini garantiye almış bile ama seni kırmaz teklifi yapar herhalde :) hadi ya kuyruksuz smokin var mı araştırmam lazım hemen :)

valla aldı ama aile cüzdanını elime alır almaz evlilik teklifinden yırttım sanıyorsan yanılıyorsun daha düğüne zaman var dedim yapsın bi zahmet
google da çıkıyor smokin yazınca bi sürü. ben de dedim kuyruklu kuyruklu ne o be diye de eşim açıp gösterdi bana da böyle almak istiyorum diye

benim ilk günden beri aklımda sürekli diyordum ama olmayınca olmuyor
ben nişandan önce bekledim etmedi, ayrı yerlerdeydik o zaman. niye etmedin dedim nişandan sonra edilir diye düşündüm dedi. nişanın üstünden 1,5 yıl geçti hala ses yok. nikahı yaptık 4 ay oldu hala tık yok bakalım bekliyoruz
bana ne derlerse desinler valla hiiiiçç umrum değil. benim gibi mülayim bir hatunu canavar yaptılar

anammmm senin daha nişan da mı var, hem nişan hazırlığı hem düğün hazırlığı çok yorarr

anammmm senin daha nişan da mı var, hem nişan hazırlığı hem düğün hazırlığı çok yorarr

bende daha hiç bişey yok ki Şubat'ta daha isteme söz olcak Nisan'da nişan :) çok işim var çok şehirler çok uzak bi de iş güç çok aksadı herşey :) napalım kısmet böyleymiş artık düşünemiyorum bile nasıl olcak diye

iyi yanından bakalım o zaman :) hepsi bir anda olup bitecek kurtulacaksın :)

Ne acelen var diye olur mu hiç yaa akılsızlar ya güya dalgaya almaya çalışıyolar sinir şeyler...Kasım-aralık ayında yer tutmaya gidenler boş bulamamışlarki. Erkenden tutmak her zaman iyidir hem istediğimiz tarih olması açısından çok iyi oluyo. Atalay prens güzeldi canım bizde gitmiştik oraya bakmak için ben açık hava olmasını istiyordum. O yüzden tutmadık orayı ama çok güzeldi baya övgüler vardı. Goldu tuttuk bizde inşallah hakkımızda hayırlısı olur herşey çok çok güzer olur canım

benim daha almam gereken çok şey var fırın ocak aspiratör yemek takımı tancere takımı nevresim takımı bir sürü şeyler

Yemek takımı tencere takımı falan setler var çeyiz setleri o şekilde seçersin bişeyler :) nevresim falanda kolay hallolcak şeyler para olduktan sonra

Aynen öyle saçmalamışlar bende Kasım'da bakıp yer bulamayanlardanım hafta içi vardı ama bizim mecburen haftasonu olcak diye anca melodinin terasında yer bulabildik dolaşmadığımız yer kalmadı haftasonları tamamen doluydu. Aslında istasyon mu ne orayı çok beğenmiştim ben ama orda sadece 2 Ağustos boştu biz baktığımızda o tarihte de bi yakınımızın düğünü var çakışmaması lazım diye tutamadık erkenden halletmek en güzeli olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…