Kızlar, dün benim günümdü resmen. Cok mutluyum.
Kayinvalidem ve eltimle gelinlik bakmaya gittik. Bu arada onlarla arkadaş gibiyizdir cok severiz birbirimizi.
Trabzonun en büyük en lüks gelinlikcisine gittik. 4 gelinlik denedim. İlk denedigimi aldım hemen. Ben minyon zayifca bi insanim. Tam hayalimdeki gelinligi buldum. Ustu inci tas alti tul. Etek uclari fransız dantel mis. Ama Straplez. Ben de Madonna kol yaptiriyorum fransız dantelden.
Fiyati da 2600.
Sonra kayinvalidem satenden yazlık yorgan ve iki yastık siparis vermisti onlari aldik.
Sonra ben cok Üsüdüm. Zaten adet olmustum. Eve donesim vardi. Bu arada benim evim ankarada. Ben nisanlimlarda bir haftaligina misafirlige geldim. Kayinvalidemler karı Koca olarak güne gideceklerdi.
Ben de eve gideyim istedim. Zaten adet olmustum karnim belim cok agriyordu. Beni saatlerce eve yollamadilar.
Sonra nisanlim mesaj atti. Ben isten ciktim eve gectim sen de gel dedi. Ve gittim. Ne göreyim.
Işıklar kapali. Salonda masada iki mum. Kadehler. Ortada kalpli bir hediye kutusu. Güzel bir müzik.
Hemen gözlerim doldu. Nisanlim beni oturttu masaya. Kalpli kutuyu actim. İçinde güller var ve bir de not:
"Gunesim, kizilgoncam. Ebedi huzura ve mutluluga benimle var mısın? Karım olmanı istiyorum zira. Cok hem de:)"
Yaziyordu. El yazisi ile.
Agladim. Sarildik. Benimle evlenir misin dedi
Sonra tekrar masaya oturttu beni. Yemek yapmis. Bu arada cok güzel yemek yapar.
Yemekleri getirdi, tabagimin üzerinde kapak var. Hadi başla dedi. Bir kaldirdim kapagi. Bir kutu var tabakta.
Tek taş almış bana.
Cok güzel oldu. Yemekler de cok lezzetli idi. Pasta da almış.
Sonra seçtiğimiz düğün dansini yaptik. Kanepede yattık uzandik.
Ayy cok güzel aksamdi.