Kızlar,
Yarın gelinlik denemeye gidiyorum. 2.30da randevum var :)
Hayatımda ilk defa gelinlik giyeceğim. Kuzenleriminkini bile hiç denemedim ben.
Çoook heyecanlıyım. Tabiki nişanlım olmayacak yanımda.
kayınvalide ve elti ve gelincik olarak gideceğiz :)
Ben kesin hemen bir tane beğenir alırım :)
Ayy cok heyecanlıııı :) ben bıle su an heyecanlandıım :) allah gonlune gore versın ınsallah. Fotograflarını beklıyoruz meraklanıyoruz vallahı. Aklında varmı gelınlık modelı?
Evet cnm gorucu usulu oldu ama 1yila yakin nisan yuzuk olmadan gorustuk bulustuk hersey guzeldi ama nisan yaptiktan sonra tartismalar basladi nisanlimn bana tavirlari bazen cok guzel bazen cok sogukGunaydın canım. Neden mutsuzsun? Gorucu usulumu nısanlandınız? Belkı bu aralar yasadıgın bır strestır bazen karamsar olabılırız? Nısanlının sana tavırları nasıl. Belkı sen cok hasssassın.
Valla ıyı yere kapak atmısımm :) masallah ablalarıma :) nısanlın anlayıslıymıs yazık zaten nısanda pek bısey dıyemıyolar :) aysunn bende nısanlımı cokk sevıyoruumm ne yapsamda yazık kızamıyo :) evlenınce ogrenıcez gercek yuzlerınııııı :) ( klıse bence ama evlenınce degıseceklerını dusunmuyorum)
Hmm supermis cnm bende 17 agustos :)bende 17 Ağustos gelini olacağım :)
Ben minyonum biraz. Çok kabarık bir şey olmaz bana. Straplez de istemiyorum.
bende 17 Ağustos gelini olacağım :)
Beklıyoruz fotograflarını cok heyecanlı :)
Ben minyonum biraz. Çok kabarık bir şey olmaz bana. Straplez de istemiyorum.
Evet cnm gorucu usulu oldu ama 1yila yakin nisan yuzuk olmadan gorustuk bulustuk hersey guzeldi ama nisan yaptiktan sonra tartismalar basladi nisanlimn bana tavirlari bazen cok guzel bazen cok soguk( o benden bayagida buyuk ben 24 yasindayim o 32 yasinda sizce yas farkindanmidir
Bende dusunmuyorum ya bazen diorum bu kadar melek olma bizim sorunlarimiz uzakliktan kaynaklanio beraberken cok keyifli vakit gecirioz gercekten ama uzaklik olunca sorunlar oluo bazen gormezden gelioz onuda :)) paylastigim mobilyalar nasil cnmmm hic yorum yapmamssnn(
Ayy bızımde tek sıkıntımız mesafe :) ama soyle bır guzellık rabbım verdı. Askerlıgı bızım oraya dustu her hafta sonu gorusuyoruz :) eskıden askerden once ayda 1 keremobılyaları gordummm cok begendımm unutmusumm soylemeyıı :) alacakmısınız hemen ? Bızım tanısma hıkayemız cok karısık. Tanıstık 4. Ayımızda evlenmek teklıfı ettı 6.ayda nısanlandıık :) hayal gıbıydı hatta ımkansız.. Soyısımızlerımız aynı ve kızkardesıyle ısmımızde aynı :) tevafuklarımız o kadar cok kı.. Ama en guzelı soyısmım degısmıyor hemde akraba falanda degılız :)
Aslında yas farkını ben pek onemsemıyorum ama. Soyluyormusun pekı nıcın boylesın falan dıye? Tartısmalarınız ne yonde aıleler karısıyormu
Kızlar,
Yarın gelinlik denemeye gidiyorum. 2.30da randevum var :)
Hayatımda ilk defa gelinlik giyeceğim. Kuzenleriminkini bile hiç denemedim ben.
Çoook heyecanlıyım. Tabiki nişanlım olmayacak yanımda.
kayınvalide ve elti ve gelincik olarak gideceğiz :)
Ben kesin hemen bir tane beğenir alırım :)
kızlarr bugun bende gelinlikkk baktımm ama denemedim cok güzeldilerrrr kına içinde bişiler begendimmm pek kimse girmemiş sanırımm bıraktıgım yerdesiniz yahuu gelin hadiiibnm nisanlım 29 yas farkını hiç sorun bile saymıommm yasınıda hiç göstermıo cok bakımlı D
cnmm çok zevkli bişey ya ben ankarayada bakacam belki hazır alırımm miss defneye diktireyim diorum elazıgda diktirirsem ama ankarayı da gezmeden elazıgdan ne kınalık alırım ne gelinlikkk karısık ya benimkisiii :18:nasıl geçti canım günün :)
ne güzelbenim de son bir haftam bursaya gidicem. gelinliğime karar vericem inşallah :)
Ben yaş farkından olduğunu sanmıyorum canım düğün psikolojisinden bile olabilir. Ama açık açık konuşmalısın neden böylesin diye belki derdi sıkıntısı vardırEvet cnm gorucu usulu oldu ama 1yila yakin nisan yuzuk olmadan gorustuk bulustuk hersey guzeldi ama nisan yaptiktan sonra tartismalar basladi nisanlimn bana tavirlari bazen cok guzel bazen cok soguk( o benden bayagida buyuk ben 24 yasindayim o 32 yasinda sizce yas farkindanmidir
Hayırlı olsun :) hoşgeldin aramıza nerenin gelinisin :)bende 17 Ağustos gelini olacağım :)
nasıl geçti canım günün :)
ne güzelbenim de son bir haftam bursaya gidicem. gelinliğime karar vericem inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?