• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Kızlar,

Yarın gelinlik denemeye gidiyorum. 2.30da randevum var :)

Hayatımda ilk defa gelinlik giyeceğim. Kuzenleriminkini bile hiç denemedim ben.

Çoook heyecanlıyım. Tabiki nişanlım olmayacak yanımda.

kayınvalide ve elti ve gelincik olarak gideceğiz :)

Ben kesin hemen bir tane beğenir alırım :)

Ayy cok heyecanlıııı :) ben bıle su an heyecanlandıım :) allah gonlune gore versın ınsallah. Fotograflarını beklıyoruz meraklanıyoruz vallahı. Aklında varmı gelınlık modelı?

Ayy cok heyecanlıııı :) ben bıle su an heyecanlandıım :) allah gonlune gore versın ınsallah. Fotograflarını beklıyoruz meraklanıyoruz vallahı. Aklında varmı gelınlık modelı?

Ben minyonum biraz. Çok kabarık bir şey olmaz bana. Straplez de istemiyorum.

Gunaydın canım. Neden mutsuzsun? Gorucu usulumu nısanlandınız? Belkı bu aralar yasadıgın bır strestır bazen karamsar olabılırız? Nısanlının sana tavırları nasıl. Belkı sen cok hasssassın.
Evet cnm gorucu usulu oldu ama 1yila yakin nisan yuzuk olmadan gorustuk bulustuk hersey guzeldi ama nisan yaptiktan sonra tartismalar basladi nisanlimn bana tavirlari bazen cok guzel bazen cok soguk :(( o benden bayagida buyuk ben 24 yasindayim o 32 yasinda sizce yas farkindanmidir

Valla ıyı yere kapak atmısımm :) masallah ablalarıma :) nısanlın anlayıslıymıs yazık zaten nısanda pek bısey dıyemıyolar :) aysunn bende nısanlımı cokk sevıyoruumm ne yapsamda yazık kızamıyo :) evlenınce ogrenıcez gercek yuzlerınııııı :) ( klıse bence ama evlenınce degıseceklerını dusunmuyorum)

Bende dusunmuyorum ya bazen diorum bu kadar melek olma bizim sorunlarimiz uzakliktan kaynaklanio beraberken cok keyifli vakit gecirioz gercekten ama uzaklik olunca sorunlar oluo bazen gormezden gelioz onuda :)) paylastigim mobilyalar nasil cnmmm hic yorum yapmamssnn :((

Cnmm maasallah senin nisanlini cok sevdigin belli :) siz nasil tanistiniz ay biz ikimizde kirikkaleliyiz bulduk birbirimizi:))

öylemi çok iyi yaaa 17Ağustos depremin yıdönümü diyolar ama napim anmca ozmana boş yer bulabildim :)
Hayırlsıı olur inşallah canım zamanda su gibi akıp geçiyor bu ayın sonunda nişanım var :)

Ben minyonum biraz. Çok kabarık bir şey olmaz bana. Straplez de istemiyorum.

Evet cnm gorucu usulu oldu ama 1yila yakin nisan yuzuk olmadan gorustuk bulustuk hersey guzeldi ama nisan yaptiktan sonra tartismalar basladi nisanlimn bana tavirlari bazen cok guzel bazen cok soguk :(( o benden bayagida buyuk ben 24 yasindayim o 32 yasinda sizce yas farkindanmidir

Aslında yas farkını ben pek onemsemıyorum ama. Soyluyormusun pekı nıcın boylesın falan dıye? Tartısmalarınız ne yonde aıleler karısıyormu

Bende dusunmuyorum ya bazen diorum bu kadar melek olma bizim sorunlarimiz uzakliktan kaynaklanio beraberken cok keyifli vakit gecirioz gercekten ama uzaklik olunca sorunlar oluo bazen gormezden gelioz onuda :)) paylastigim mobilyalar nasil cnmmm hic yorum yapmamssnn :((

Ayy bızımde tek sıkıntımız mesafe :) ama soyle bır guzellık rabbım verdı. Askerlıgı bızım oraya dustu her hafta sonu gorusuyoruz :) eskıden askerden once ayda 1 kere :( mobılyaları gordummm cok begendımm unutmusumm soylemeyıı :) alacakmısınız hemen ? Bızım tanısma hıkayemız cok karısık. Tanıstık 4. Ayımızda evlenmek teklıfı ettı 6.ayda nısanlandıık :) hayal gıbıydı hatta ımkansız.. Soyısımızlerımız aynı ve kızkardesıyle ısmımızde aynı :) tevafuklarımız o kadar cok kı.. Ama en guzelı soyısmım degısmıyor hemde akraba falanda degılız :)

Ayy bızımde tek sıkıntımız mesafe :) ama soyle bır guzellık rabbım verdı. Askerlıgı bızım oraya dustu her hafta sonu gorusuyoruz :) eskıden askerden once ayda 1 kere :( mobılyaları gordummm cok begendımm unutmusumm soylemeyıı :) alacakmısınız hemen ? Bızım tanısma hıkayemız cok karısık. Tanıstık 4. Ayımızda evlenmek teklıfı ettı 6.ayda nısanlandıık :) hayal gıbıydı hatta ımkansız.. Soyısımızlerımız aynı ve kızkardesıyle ısmımızde aynı :) tevafuklarımız o kadar cok kı.. Ama en guzelı soyısmım degısmıyor hemde akraba falanda degılız :)

Ayyy cnm ya ne guzel kismet ddikleri bu heralde nisanlimin tayini temmuzda cikacak bende hemen es tayini islemlerini halletcm temmuzdan agustosa kadarda aliriz yerlestirirz insaallahh tayinimizin ankara oldugu kesin gibi subatta evi alalim dioz bakalim :)

Aslında yas farkını ben pek onemsemıyorum ama. Soyluyormusun pekı nıcın boylesın falan dıye? Tartısmalarınız ne yonde aıleler karısıyormu

Cnm konusuyoruz da anlamiyor iletisim sorunumuz var senin nisanlin kac yasinda cnmm :)

kızlarr bugun bende gelinlikkk baktımm ama denemedim cok güzeldilerrrr kına içinde bişiler begendimmm pek kimse girmemiş sanırımm bıraktıgım yerdesiniz yahuu gelin hadiii :D bnm nisanlım 29 yas farkını hiç sorun bile saymıommm yasınıda hiç göstermıo cok bakımlı :DD

Kızlar,

Yarın gelinlik denemeye gidiyorum. 2.30da randevum var :)

Hayatımda ilk defa gelinlik giyeceğim. Kuzenleriminkini bile hiç denemedim ben.

Çoook heyecanlıyım. Tabiki nişanlım olmayacak yanımda.

kayınvalide ve elti ve gelincik olarak gideceğiz :)

Ben kesin hemen bir tane beğenir alırım :)

nasıl geçti canım günün :)

kızlarr bugun bende gelinlikkk baktımm ama denemedim cok güzeldilerrrr kına içinde bişiler begendimmm pek kimse girmemiş sanırımm bıraktıgım yerdesiniz yahuu gelin hadiii :D bnm nisanlım 29 yas farkını hiç sorun bile saymıommm yasınıda hiç göstermıo cok bakımlı :DD

ne güzel :16: benim de son bir haftam bursaya gidicem. gelinliğime karar vericem inşallah :)

ne güzel :16: benim de son bir haftam bursaya gidicem. gelinliğime karar vericem inşallah :)
cnmm çok zevkli bişey ya ben ankarayada bakacam belki hazır alırımm miss defneye diktireyim diorum elazıgda diktirirsem ama ankarayı da gezmeden elazıgdan ne kınalık alırım ne gelinlikkk karısık ya benimkisiii :18:

Ben yaş farkından olduğunu sanmıyorum canım düğün psikolojisinden bile olabilir. Ama açık açık konuşmalısın neden böylesin diye belki derdi sıkıntısı vardır
bende 17 Ağustos gelini olacağım :)
Hayırlı olsun :) hoşgeldin aramıza nerenin gelinisin :)

Bende salı günü gidiyorum Bursa'ya :) çoooook özledim sevdiceğimi cida kavuştu bile sanırım :):16:

Bugün 2.30 da gelinlik bakmak için randevum var :)

Begenirsem Trabzon'a provalara gel git yaparım artık.

Back