• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Bnm kayinvalidem.bekledgm.hic bisiyi yapmadi cnm durumlarida gayet iyi ama yokk yanii nisan yapmadilar bna daha ewlenck 2 oglm war die benim uzakta olmamda onlarin isine geliyo hic orali olmuolar buna uzuluyorum :(( kose takimin cok guzel cnm bnde kose takim alcam insallahh cok yastikli olanlar varya ona bayiliom ama ole almicam yerlerde gezsin istemiom yastiklar :) bizde mobilyalari ankaradan alcaz afra belki sizde ankaradan alirsiniz kirsehire yakin :)

benim ablamada nişan yapmadılar mayısta düğünü var o yüzden gıcık oluyorum onunkilere :5:

şu an evimi kurdum ama halılarla perdeleri henüz almadık. eskiden kullandığım halı ve perdelerle çok uyum sağlamasalar da eşyalarım bunlar :)

salon takımım

Eki Görüntüle 934206 Eki Görüntüle 934205

yatak odam

Eki Görüntüle 934210 Eki Görüntüle 934209 Eki Görüntüle 934208

beyaz eşyalarımı alalı bir seneden fazla oldu. mutfak eşyalarımı da tamamladım. çeyizlik diğer ıvır zıvırlarım da tamam.

Hayırlı olsun canım huzurlu mutluluklar kullan esyalarını. Ozellıkle salon takınını begendım allah bır yastıkta kocatsın :)

Bnm kayinvalidem.bekledgm.hic bisiyi yapmadi cnm durumlarida gayet iyi ama yokk yanii nisan yapmadilar bna daha ewlenck 2 oglm war die benim uzakta olmamda onlarin isine geliyo hic orali olmuolar buna uzuluyorum :(( kose takimin cok guzel cnm bnde kose takim alcam insallahh cok yastikli olanlar varya ona bayiliom ama ole almicam yerlerde gezsin istemiom yastiklar :) bizde mobilyalari ankaradan alcaz afra belki sizde ankaradan alirsiniz kirsehire yakin :)

Takma kafana sakın kayınvalıdeyı falan. Esıne yogunlas cok sev onu. Zaten bu dunyada ıstedıgımız hersey olmuyor kı.. :/ canımm bende lacıvert kose takımı ıstıyorım ve cıceklı yastıklarııı :) hatta ankaradan alıcazz tahmının dogru :) hem cok uygunmus hemde cesıt cok :) bıde hasema konusuna degınıcem. Izmırde yasayan bırı olarak denız hastasıyımmm. Hasemam da cok guzel ve sık. Yuzmeyı cok sevıyorum ama benım hasemem ne dıkkat cekıyor nede sısıyor. Tunık gıbı dusunebılırsın. Bence hemen kotu dusunme :) bıde cıdaa sormustu balayını cıdaa ayarlamadık ama kapadokya olacak cok buyuk ıhtımalle. Nısanlım askerden geleydı :)

Takma kafana sakın kayınvalıdeyı falan. Esıne yogunlas cok sev onu. Zaten bu dunyada ıstedıgımız hersey olmuyor kı.. :/ canımm bende lacıvert kose takımı ıstıyorım ve cıceklı yastıklarııı :) hatta ankaradan alıcazz tahmının dogru :) hem cok uygunmus hemde cesıt cok :) bıde hasema konusuna degınıcem. Izmırde yasayan bırı olarak denız hastasıyımmm. Hasemam da cok guzel ve sık. Yuzmeyı cok sevıyorum ama benım hasemem ne dıkkat cekıyor nede sısıyor. Tunık gıbı dusunebılırsın. Bence hemen kotu dusunme :) bıde cıdaa sormustu balayını cıdaa ayarlamadık ama kapadokya olacak cok buyuk ıhtımalle. Nısanlım askerden geleydı :)
cnm nisanlımla uzaklıgımz dısında hiç bir sorunumuz yokk :D ailesi ile de yok ama canım sıkılıo işte bole olunca :) afra seninle cogu düşüncelerimiz aynııı ayy insallah zaman hemen gecerde bir an önce bizimde evimizi kurdugumz zaman glir bellonanın senfoni serisi var köşe takımı biz onu ölece düşünüoduk tv ünitesi halısı sehpası vs sonra ankaradan bakarız die düsündk bide renkli istiom ben:)
2Q==

yok cnm oturma odasına salonum biraz klasik olsun istiıom ben beyaz düşünüom salonumu aslında ama oda cok kirlenir die korkuom bellonada nette pek model bulamadım bunu begendim renkliler daha cok hosuma gidio köse takımda:1:

Bende bayılıyorum köşe takımlarına :16: bi an salon diceksin diye korktum canım salonda çok tuhaf oluyo durakta beklermiş gibi insanlar tek sıra oturuyo çok tuhaf :) bende oturma odama köşe alıcam ama daha küçük bu da güzelmiş ama bana büyük geldi :) arkadaşım böyle büyük almış oturma odasına sığmamış yatak odası yapması gereken odayı oturma odası yapmış ama bu seferde oturma odası çok sıkışık olmuş :) bende $image.jpg $image.jpg bunlar gibi bişey arıyorum :) ama çok şıkmış senn beğendiğin takımda

Bende bayılıyorum köşe takımlarına :16: bi an salon diceksin diye korktum canım salonda çok tuhaf oluyo durakta beklermiş gibi insanlar tek sıra oturuyo çok tuhaf :) bende oturma odama köşe alıcam ama daha küçük bu da güzelmiş ama bana büyük geldi :) arkadaşım böyle büyük almış oturma odasına sığmamış yatak odası yapması gereken odayı oturma odası yapmış ama bu seferde oturma odası çok sıkışık olmuş :) bende Eki Görüntüle 935709 Eki Görüntüle 935708 bunlar gibi bişey arıyorum :) ama çok şıkmış senn beğendiğin takımda
ayyy cnmmm ilahi sen yaa güldürdün benii durakta beklermis gibi :1::1: oturma odama düsünüom cnmm salona o attgm tarzı dusunuom insallah senin begendiklernde güzelmiss cnmm

ayyy cnmmm ilahi sen yaa güldürdün benii durakta beklermis gibi :1::1: oturma odama düsünüom cnmm salona o attgm tarzı dusunuom insallah senin begendiklernde güzelmiss cnmm

:) öyle görünüyor canım napıyım :) benim gelinliğim dikiliyor o yüzden tek heyecanım şu an için mobilya inşallah içimize sinen şirin sıcacık evlerimiz olur :)

:) öyle görünüyor canım napıyım :) benim gelinliğim dikiliyor o yüzden tek heyecanım şu an için mobilya inşallah içimize sinen şirin sıcacık evlerimiz olur :)
ayy cnm en iyisini yapmıssın valla sıkısıga getirmeden ben daha hiç gelinlik magazasına bile girmedim bugun yorgundum nöbetten cktım aklımdaydı aslında yarın cıkıp bakacam modellere kına için ne giyseksm kızlar siz ne düşünüosunz kınanız için :D bnm kınam evde olcak daha dogrusu evimizin avlusu geniş orda yapcaz ses sistemi filan kuralım dıom eglenelim gülelim :DDD:21:

ayy cnm en iyisini yapmıssın valla sıkısıga getirmeden ben daha hiç gelinlik magazasına bile girmedim bugun yorgundum nöbetten cktım aklımdaydı aslında yarın cıkıp bakacam modellere kına için ne giyseksm kızlar siz ne düşünüosunz kınanız için :D bnm kınam evde olcak daha dogrusu evimizin avlusu geniş orda yapcaz ses sistemi filan kuralım dıom eglenelim gülelim :DDD:21:

Ben normal kına istemiyorum canım maksimum 100 kişinin olduğu eğlenceli bi ortam istiyorum :) küçük bi salon var 100 kişilik evin orda :) orda yapıcam ve sadece bindallı giymek istiyorum :) başka bi kıyafet daha alıp değiştirme yapmıcam :) zaten benimki daha çok bekarlığa veda tarzında olacak gençlerin çoğunlukta olduğu :)

Ben normal kına istemiyorum canım maksimum 100 kişinin olduğu eğlenceli bi ortam istiyorum :) küçük bi salon var 100 kişilik evin orda :) orda yapıcam ve sadece bindallı giymek istiyorum :) başka bi kıyafet daha alıp değiştirme yapmıcam :) zaten benimki daha çok bekarlığa veda tarzında olacak gençlerin çoğunlukta olduğu :)
hıımm anladım cnmmmm :) bnmkine yakın akrabalar gelirr nişanlımda olcak bnde bindallı giyicem insallahh :D bizim aılede cok genc yok ya arkadaslarmda her biri baska yerlerde :D

bende mekan tutup tutmakta kararsız kaldım bazı yerlerde okul bahcelrnde oluormus bizim orda yok bnmde kuzenler arkadslar falan olcak onlar mekan tutmamızı cok istio ama bakalım :16::16: hemen gelseydi agustosss :34::34: bizim kına sadece bayanlar arsında olcak sizdede olemi ::34:

Back