Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç erkek istemiyorum kızkıza olcak gelmesin benim adamdahıımm anladım cnmmmm :) bnmkine yakın akrabalar gelirr nişanlımda olcak bnde bindallı giyicem insallahh bizim aılede cok genc yok ya arkadaslarmda her biri baska yerlerde
bende mekan tutup tutmakta kararsız kaldım bazı yerlerde okul bahcelrnde oluormus bizim orda yok bnmde kuzenler arkadslar falan olcak onlar mekan tutmamızı cok istio ama bakalım hemen gelseydi agustosss bizim kına sadece bayanlar arsında olcak sizdede olemi :
Eki Görüntüle 936060
kızlar sizce bu nasılll DD
Hoşgeldin aramıza ekliyorum senideKizlar bende 2 agUStOSSSSSSSS
evet canım ya daha güzel olabilirdiii oturma odasına bu tarz bisi mi alsam kızlarr ya :18:Renkleri çok hoş cıvıl cıvıl :) tekli koltuğu garip ama ya :)
Hoşgeldin aramıza ekliyorum senide
hatırladığım kadarıyla daha önceden liste yoktu. yeni mi başladınız liste yapmaya
Canımmm güle güle kullanın inşallah çok güzeller mutlulukla sevgiyle oturun evinizde
Bizde İnegöl'den bakıcaz inşallah bu tarz rahat koltuklar bulabilirim :)
Hayırlı olsun canım huzurlu mutluluklar kullan esyalarını. Ozellıkle salon takınını begendım allah bır yastıkta kocatsın :)
yok cnm oturma odasına salonum biraz klasik olsun istiıom ben beyaz düşünüom salonumu aslında ama oda cok kirlenir die korkuom bellonada nette pek model bulamadım bunu begendim renkliler daha cok hosuma gidio köse takımda
ayy cnm en iyisini yapmıssın valla sıkısıga getirmeden ben daha hiç gelinlik magazasına bile girmedim bugun yorgundum nöbetten cktım aklımdaydı aslında yarın cıkıp bakacam modellere kına için ne giyseksm kızlar siz ne düşünüosunz kınanız için bnm kınam evde olcak daha dogrusu evimizin avlusu geniş orda yapcaz ses sistemi filan kuralım dıom eglenelim gülelim DD
Kizlar bende 2 agUStOSSSSSSSS
Çok iyi olur canım bakıcaz önümüzdeki hafta senin dediğin mağazadan başlarım :)teşekkür ederim canım
bulursun inşallah canım ben baya gezdim umudumu kaybettiğim anda en son gittiğim yerden aldım koltuklarımı hem de bayıla bayıla aldım :) istersen mağazanın adını yazayım bakmak istersen oraya.
teşekkür ederm canım, evimin en sevdiğim odası salonum :)
beyaz çabuk tozlanıyor canım ama ferahlığı bi başka. insan bakınca huzur doluyor :)
Butun gelınlıklerı cok sevıyorum ben ya tabı cok suslu goz yoranlar harıc :) nısanlım dıyorkı senınle alısverıs yapmak cok zevklı alıp cıkıyoruz hemen gelınlıkte oyle olucak dıyor :) bakalım dıktırecekmıyım ya da hazırmı bakıcam. Kına gece elbısem hazır. Bız cok kız kardesız hepımız uzun ve zayıfız. En buyuk ablam evlenırken kendıne tasarım bır bındallık dıktırdı ama harıka. Bızde onu gelenesellestırdık kım evlenırse onu gıyıyor hatta o kadar guzel kı bızım aıleye gelın gelenler ya da kuzenlerım bıle gııyor :) bıde benım kınamda evde olucak 2 dugun oldugu ıcın. Izmırde dugunde gelınlık gıyıcem evdede bındallı ıste :)
Wuuu superr afra cok sanslisin ya sennn bi ablan fotografcin bi ablan bindallisini verio masllahhh :)))ben ole hemen begenemem ayy aliswerisim uzun surer biz yuzuk torenim icin alisverisi ankaradan yaptik kirikkaleden yaptik nisanlim diorki bnm alisverisim 3saat surdu senin alisverisi 3gun oldu hala bitiremedik ama Allahtan cok zevkli ya hani ole begendiysen al çık degil hadi hadi die asla skstirmaz kuzum o benm ayy :)))
Gunaydin kizlar hosbulduk sagolun benimde dugunum 2 agustos tabi olursa nisanlimla hic anlasamiyoruz mutsuzum bazen hersey cok guzel giderken bazen hic gitmiyor ne yapmaliyim kizlar akil verin bana beni umursamiyo bu aralar hic