How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2014 agustos gelinleride buradaa

Hoşgeldin canımm merhabaaaaa :46:

H.b canımmm neler yapıyorsunuz hazırlıklarınız ne aşamada ?[/QUOTE]
Valla daha gelinlik bakma aşamasındayım bayrama istanbulda olucam oradan bakmak istiyorum izmirde yaşıyorum ben bugün kemeraltına baktım hep aynı modeller var :31:daha bir hazırlığa girişmedik , dügün salonumuz tutuldu henüz

sonbuse
Bende 7 Ağustos gelinciğiyim inşallah :16:
Hadi bkalımm hoşgeldinnnnnnnn:nazar::46:

H.b canımmm neler yapıyorsunuz hazırlıklarınız ne aşamada ?
Valla daha gelinlik bakma aşamasındayım bayrama istanbulda olucam oradan bakmak istiyorum izmirde yaşıyorum ben bugün kemeraltına baktım hep aynı modeller var :31:daha bir hazırlığa girişmedik , dügün salonumuz tutuldu henüz

Hadi bkalımm hoşgeldinnnnnnnn:nazar::46:[/QUOTE]

kızlaar beni de aranıza alın düğünüm 24 ağustosta ben de izmirde yaşıyorum ;)

Hadi bkalımm hoşgeldinnnnnnnn:nazar::46:

kızlaar beni de aranıza alın düğünüm 24 ağustosta ben de izmirde yaşıyorum ;)[/QUOTE]
Hoşgeldin aramıza hemen senide kaydediyoruuuuuuum :nazar: İzmirin nresindensinnn :26:

kızlaar beni de aranıza alın düğünüm 24 ağustosta ben de izmirde yaşıyorum ;)
Hoşgeldin aramıza hemen senide kaydediyoruuuuuuum :nazar: İzmirin nresindensinnn :26:[/QUOTE]

izmir buca :) salon nereyi tuttunuz canım hazırlıklar ne aşamada? ben biraz ağırdan alıyorum galiba bu işleri :(

Hoşgeldin aramıza hemen senide kaydediyoruuuuuuum :nazar: İzmirin nresindensinnn :26:

izmir buca :) salon nereyi tuttunuz canım hazırlıklar ne aşamada? ben biraz ağırdan alıyorum galiba bu işleri :([/QUOTE]
Bende bucadayımmm :46:Salon fuar golf gazinosunu tutduk canım dügün mekanlarımda resimli bir şekilde konum var bakabilirsin oradan :17:diğer hazırlıklar beklmede şuan gelinlik bakıyoruuz gelinlik ve damatlık halloldumu gerisi kolay, agustosta istanbula gidicez evimiz tutulcak eşyalarda oradan alacagmz için mobilya işine hiç girmedik

tarihi nasıl belirliosunuz ya :/ taa bi sene sonrası. biz de ağustos eylül fln diyoruz da tam gün olarak belli değil. siz neye göre seçtiniz tam bir tarih

izmir buca :) salon nereyi tuttunuz canım hazırlıklar ne aşamada? ben biraz ağırdan alıyorum galiba bu işleri :(
Bende bucadayımmm :46:Salon fuar golf gazinosunu tutduk canım dügün mekanlarımda resimli bir şekilde konum var bakabilirsin oradan :17:diğer hazırlıklar beklmede şuan gelinlik bakıyoruuz gelinlik ve damatlık halloldumu gerisi kolay, agustosta istanbula gidicez evimiz tutulcak eşyalarda oradan alacagmz için mobilya işine hiç girmedik[/QUOT

biz buca ve çevresinden bi salon düşünüyoruz canım yaa var mı bi tavsiyen? yedigöllerdeki salona falan güzel diyolar ama... şubatta tutcaz inşallah bulabiliriz istediğimiz gibi bi yer. sen çook iyi yapmışsın hazırlıklara ne kadar erken başlarsan o kadar iyi :)

tarihi nasıl belirliosunuz ya :/ taa bi sene sonrası. biz de ağustos eylül fln diyoruz da tam gün olarak belli değil. siz neye göre seçtiniz tam bir tarih

canım biz nişanlımla 24 ağustos diye belirlemiştik (nişanlanma yıldönümümüz olduğu için, aynı gün olsun istedik) sonra ailelere bildirdik durumu, onların da onayını aldık. geriye salon bulması kaldı :) o şekilde oldu bizim :)

Bende 2014 Ağustos geliniyim inşallah :16:
Hoşgeldin aramıza :16:
Tarihi nişanlımla ikimiz karar verdik ,annemle babamın evlilk yıldönümü, pazara denk geliyor seneye bizde hafta sonu istiyorduk güzel denk geldi:16:Temmuz ramazan olduğundan heryer dolmuş kızlar acele edin derim, buca taraflarında kaynaklarda var kır düğün slonları amaiyatlar bize biraz fazla geldi açıkçası 5.550 den başlıyor haftasonu

Hoşgeldin aramıza :16:
Tarihi nişanlımla ikimiz karar verdik ,annemle babamın evlilk yıldönümü, pazara denk geliyor seneye bizde hafta sonu istiyorduk güzel denk geldi:16:Temmuz ramazan olduğundan heryer dolmuş kızlar acele edin derim, buca taraflarında kaynaklarda var kır düğün slonları amaiyatlar bize biraz fazla geldi açıkçası 5.550 den başlıyor haftasonu

Hoşbuldum :) bende 16 Ağustos ta evlenicem ama benimki çok sıkışcak çünkü nişanım daha Nisan'da sizin ne güzel aradaki zaman kısıtlı değil bir de daha hiç bir hazırlığa başlamadık önce nişan için uğraşcaz zaten inşallah altından kalkabilirim :44:

Hoşbuldum :) bende 16 Ağustos ta evlenicem ama benimki çok sıkışcak çünkü nişanım daha Nisan'da sizin ne güzel aradaki zaman kısıtlı değil bir de daha hiç bir hazırlığa başlamadık önce nişan için uğraşcaz zaten inşallah altından kalkabilirim :44:
Senide listemize ekliyorum o halde :nazar:
Bizim 2 sene dolmuş olcak nişanla düğün arasında, merak etme tatlımm tatlı telaşlar bunlar halledersiniz:16:

Senide listemize ekliyorum o halde :nazar:
Bizim 2 sene dolmuş olcak nişanla düğün arasında, merak etme tatlımm tatlı telaşlar bunlar halledersiniz:16:

İnşallah :) şehirlerimiz uzak yoksa sorun etmem de :) siz hazırlıklarda ne aşamalardasınız bide nişanı nasıl yaptınız ben nişanlık arıyorum da tam içime sinen bişeye rastlamadım

İnşallah :) şehirlerimiz uzak yoksa sorun etmem de :) siz hazırlıklarda ne aşamalardasınız bide nişanı nasıl yaptınız ben nişanlık arıyorum da tam içime sinen bişeye rastlamadım
Bizimde şehirler uzak :) Evde yaptık biz nişanı istanbuldan geldiler, 40-50 kişi kadar vardık, nişanlıktada uzun dar tuvalet giydim ben

canım biz nişanlımla 24 ağustos diye belirlemiştik (nişanlanma yıldönümümüz olduğu için, aynı gün olsun istedik) sonra ailelere bildirdik durumu, onların da onayını aldık. geriye salon bulması kaldı :) o şekilde oldu bizim :)

biz de galiba düğün salonu belirleyip önce boşluk durumuna göre seçicez :D sonra ben de yazıcam tarihimi buraya

İyi bayramlar kızlar..
Ben sıkıntıdan patlamak üzereyim, siz ne alemdesiniz, neler yapıyorsunuz.. :)

ben bugün çamaşır& bulaşık makinama karar verdim, düğüne kadar evde çeyiz odasında bekliycek ama olsun :) bi arkadasımın annesi de hediye olarak çaycımı alıcakmış sevindim :D onun dışında arada bir gelinlik araştırması internetten o kadar ;) siz neler yapıyosnuz ??

Selam kızlar!! Hep bu topiği takip ederdim sanırım artık banada nasip oldu:) bende katılabilirim aranıza 2 Ağustos'ta düğünüm olcak hayırlısıyla☺️

Back