How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2014 agustos gelinleride buradaa

ben bugün çamaşır& bulaşık makinama karar verdim, düğüne kadar evde çeyiz odasında bekliycek ama olsun :) bi arkadasımın annesi de hediye olarak çaycımı alıcakmış sevindim :D onun dışında arada bir gelinlik araştırması internetten o kadar ;) siz neler yapıyosnuz ??

Hayırlısı olsun..
Eve hiç getirtmeseydin, bayi bekletemezmiş mi..
Bende seçtim onları ama sadece beyaz eşya olarak ikisi alınmadı..

Gelinlik bakma olayını gene hiç sorma..
Kafamda az çok bir model vardı..
Gördüğüm her fotoda değişiyo isteklerim, beğendiklerim..
Seçmek kabus olacak.. :))

Selam kismasali..
Hayırlı olsun sana da.. :nazar:

Merhaba arkadaşlar bende 2014 31 ağustos gelini olucam inşş :) :17:

H.b canımmm neler yapıyorsunuz hazırlıklarınız ne aşamada ?
Valla daha gelinlik bakma aşamasındayım bayrama istanbulda olucam oradan bakmak istiyorum izmirde yaşıyorum ben bugün kemeraltına baktım hep aynı modeller var :31:daha bir hazırlığa girişmedik , dügün salonumuz tutuldu henüz

bende izmirde oturuyorum nişanlığımı madam burcudan almıştım cookk güzel gelinlik modelleri var oradan bakın derim ben öle yapmayı düşünüyorum
:21:

ben izmirde yaşıyorum nişanlım da öyle çeyizimde bile pek fazla bişey yok annemlerde seneye alırız diyolar hiç yetişmicek gibi geliyoor:2:

Yetişir ya sadece maddiyata bakıyor o işler bi de vaktiniz olcakki alışverişe çıkasınız :):21:

nerde yapıyorsun canım düğününü benim de kınam bursada olacak :)

Yer bakma aşamasındayız canım ya ben uzakta yaşıyorum gidip bakamadım daha :) sağolsun sevdiceğim her gün geziyo salonları o kafasında bi kaç tane belirledi ben haftaya gidip bakıncam artık karar vericez:16: beğendiği salonların 16 Ağustos'u boş o yüzden elimizi çabuk tutucaz:16:

kızlar merhaba :16: topiğinzi görünce kalp atışlarım hızlandı:16: bende aynı sizin gibi 2013 ağustos gelnler topiğinde yazıyordum bide asker bekledimm 5 ay :) çok şükür hepsi bitti gitti. beklemek çok zor oluyo sabır gerektiriyo maddi açıdan yıpratıyo ama dönüp bakınca o kadar güzel günler kii:16: kıymetinibilin bu günlerinn:16: ailenize evinize yatağınıza iyice bakın:18: çünkü ben annemlere gittiğimde o günleri özlüyorum bazen :( hepinize kolay gelsinn :nazar: :54:

Ben de katılabilir miyim :21:aranıza düğün tarihim 1 ağustos:))):16:
Merhaba hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin, Kızlarr bayramda istanbuldaydım nişanlım ve ailesiyle harika zamanlar geçirdik:16:Kınalığımı aldım, kayınpederim bayram hediyesi olarak aldı bakırköyden kırmızı bir tuvlet aldık komple payet işleeli balık model sırtı açık resim çekemedik amaaaa ve üzerim göre olması için tadilata gitdi:31:Artık ağustosta gösteririrm inşallah:17:Glinlikte ftihten baktık begendik bir tane gelinlikçiler çarşısından, komple fransız dantel çok güzeldi:16:Ölçülerim alındı şimdiizmirden de modellere bakayım daha güzelini bulamazsam inşallah o benimdir:16::16:Kına malzemelerinide kayınvalidem alıcak eminönünden maşallah pek zevklidir kendisi, benim begenebilcegim herşeyi kendisi hemen gösterir o yüzden ona güvenim tam iyiki benim kayınvalidem olmuş:16:

Back