- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
Merhaba hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin, Kızlarr bayramda istanbuldaydım nişanlım ve ailesiyle harika zamanlar geçirdikKınalığımı aldım, kayınpederim bayram hediyesi olarak aldı bakırköyden kırmızı bir tuvlet aldık komple payet işleeli balık model sırtı açık resim çekemedik amaaaa ve üzerim göre olması için tadilata gitdi Artık ağustosta gösteririrm inşallah Glinlikte ftihten baktık begendik bir tane gelinlikçiler çarşısından, komple fransız dantel çok güzeldi Ölçülerim alındı şimdiizmirden de modellere bakayım daha güzelini bulamazsam inşallah o benimdir Kına malzemelerinide kayınvalidem alıcak eminönünden maşallah pek zevklidir kendisi, benim begenebilcegim herşeyi kendisi hemen gösterir o yüzden ona güvenim tam iyiki benim kayınvalidem olmuş
Evet şimdiden toparlayalım dedik biraz şekillenmeye başlasın son aylarda bişey çıkar halledemeyiz Allah korusunSen şimdiden iyi sıvamışsın kolları ben 16 Ağustos'ta evleniyorum ama daha tık yokniye bekliyorum onu da bilmiyorum maşallah bu arada kv ile aran iyi sanırım Allah bozmasın
Evet şimdiden toparlayalım dedik biraz şekillenmeye başlasın son aylarda bişey çıkar halledemeyiz Allah korusun
Evet canım iyidir sessiz sakin fikrini belirten fakat önceliğin benim istedigim olduğunu düşünen zevkli herşeye karışıp kaynanalık yapmayan çok tatlı bir kv var Allah bozmasın :)
Amin tatlımm :) evet başlasanız iyi oluur, biz öbür ay kına için yeride tutalım dedik o da bitsin ki tarihler kesinleşsin , evet o da bişey neticedeAllah bozmasın :) benim bi kaynanam olmayacağı içinbizde başlamalıyız artık :) tek yaptığımız düğün salonu bakmak hiç yoktan iyidir ya
Amin tatlımm :) evet başlasanız iyi oluur, biz öbür ay kına için yeride tutalım dedik o da bitsin ki tarihler kesinleşsin , evet o da bişey neticede
Ahahah:) bizim tarihler belli de kına nikah bi şehirde düğün başka bi şehirde olcak her taraftan aynı anda bakamıyoruzbu gidişle günlük kıyafetlerle evde eşya olmadan evlencez
İki çıplak bi hamama yakışır hesabıoyy oyyyy
Merhaba hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin, Kızlarr bayramda istanbuldaydım nişanlım ve ailesiyle harika zamanlar geçirdikKınalığımı aldım, kayınpederim bayram hediyesi olarak aldı bakırköyden kırmızı bir tuvlet aldık komple payet işleeli balık model sırtı açık resim çekemedik amaaaa ve üzerim göre olması için tadilata gitdi Artık ağustosta gösteririrm inşallah Glinlikte ftihten baktık begendik bir tane gelinlikçiler çarşısından, komple fransız dantel çok güzeldi Ölçülerim alındı şimdiizmirden de modellere bakayım daha güzelini bulamazsam inşallah o benimdir Kına malzemelerinide kayınvalidem alıcak eminönünden maşallah pek zevklidir kendisi, benim begenebilcegim herşeyi kendisi hemen gösterir o yüzden ona güvenim tam iyiki benim kayınvalidem olmuş
Amin canım çok teşekkürleroo harika :)
mutlulukla giymek nasip olur inşallah canım benim
kedifatosBen de varım ki. 23 ağustosta düğünüm var. Epey var daha.
Merhabaa hoşgeldinnn :) Senide ekliyorum hemmenn ben gelinliğime karar verdim bile kızlar16 ağustos kısmetse benimki:) düğün salonu bakma aşamasındayız henüz.
Merhabaa hoşgeldinnn :) Senide ekliyorum hemmenn ben gelinliğime karar verdim bile kızlar
Çektirtmediler canımi nşallah agustosta gidicem tekrar o zaman :)fotosunu çektin mi canım görseydik biz de :)
Merhabaa , dış çekim düğün neredeyse orada olmalı diye düşünüyorum ben :)ciida67selam kızlarr benimde hem kına- hem düğünüm kdz ereğlide düğünüm bursada olucak salonlarımızı tuttuk nişanlım ordan ben burdan tuttuk ama henüz nikahı ve dış çekimi nerde yapacagımızı bilmiyorum ben dış çekim çok istiyorum :) sizce bursadamı yapmalıyım kendi yaşadığım yerdemi kızlarr
bide bi konu açtım kimse yazmamış bi bakabilirmisiniz aynı durumda olan biri yokmu :)))
Çektirtmediler canımi nşallah agustosta gidicem tekrar o zaman :)
Merhabaa , dış çekim düğün neredeyse orada olmalı diye düşünüyorum ben :)
düğün bursada ama benim yaşadıgım yerdede olucak yani burdada gelinlik giyicem aynı şey olucak :)) karar veremedim bi türlü
Evet canım o şekildede yapabilirsinİki şehirde de mekanları araştır, buna rağmen karar veremezsen ikisinde de çektir imkanın varsa. Güzel anı kalır neticede.
düğün bursada ama benim yaşadıgım yerdede olucak yani burdada gelinlik giyicem aynı şey olucak :)) karar veremedim bi türlü
ben de hem istanbul hem denizlide foto çektirmeyi düşünüyorum.Düşününce düğünden elde kalan tek şey fotoğraf ve videolar oluyor.Bence imkanın varsa iki yerde de çekim yaptırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?