2014 agustos gelinleride buradaa

hıımm anladım cnmmmm :) bnmkine yakın akrabalar gelirr nişanlımda olcak bnde bindallı giyicem insallahh bizim aılede cok genc yok ya arkadaslarmda her biri baska yerlerde
Ben hiç erkek istemiyorum kızkıza olcak gelmesin benim adamda

Bizimki mekan sayılmıyo canım ya oturduğumuz yerin lokali :) ben hiç yaşlı çağırmıcam zaten kuzenler arkadaşlar falan en yaşlı annem olur o derece o da olsun ağlarken sarılırız normalde karışık oluyo bizim kınalar ama ben sadece bayanlar olsun istiyorum kameraman bile kadın ayarlıcam :) gel ağustooooooos gel

Bizimki mekan sayılmıyo canım ya oturduğumuz yerin lokali :) ben hiç yaşlı çağırmıcam zaten kuzenler arkadaşlar falan en yaşlı annem olur o derece o da olsun ağlarken sarılırız normalde karışık oluyo bizim kınalar ama ben sadece bayanlar olsun istiyorum kameraman bile kadın ayarlıcam :) gel ağustooooooos gel [/QUOTE]
canım bn cagırmasamda bnm halamlar filan gelir evde olacagı içinn kadın kameraman filan super fikirrrr

Canımmm güle güle kullanın inşallah çok güzeller mutlulukla sevgiyle oturun evinizde

teşekkür ederim canım

Bizde İnegöl'den bakıcaz inşallah bu tarz rahat koltuklar bulabilirim :)

bulursun inşallah canım ben baya gezdim umudumu kaybettiğim anda en son gittiğim yerden aldım koltuklarımı hem de bayıla bayıla aldım :) istersen mağazanın adını yazayım bakmak istersen oraya.

Hayırlı olsun canım huzurlu mutluluklar kullan esyalarını. Ozellıkle salon takınını begendım allah bır yastıkta kocatsın :)

teşekkür ederm canım, evimin en sevdiğim odası salonum :)

beyaz çabuk tozlanıyor canım ama ferahlığı bi başka. insan bakınca huzur doluyor :)

Butun gelınlıklerı cok sevıyorum ben ya tabı cok suslu goz yoranlar harıc :) nısanlım dıyorkı senınle alısverıs yapmak cok zevklı alıp cıkıyoruz hemen gelınlıkte oyle olucak dıyor :) bakalım dıktırecekmıyım ya da hazırmı bakıcam. Kına gece elbısem hazır. Bız cok kız kardesız hepımız uzun ve zayıfız. En buyuk ablam evlenırken kendıne tasarım bır bındallık dıktırdı ama harıka. Bızde onu gelenesellestırdık kım evlenırse onu gıyıyor hatta o kadar guzel kı bızım aıleye gelın gelenler ya da kuzenlerım bıle gııyor :) bıde benım kınamda evde olucak 2 dugun oldugu ıcın. Izmırde dugunde gelınlık gıyıcem evdede bındallı ıste :)

Çok iyi olur canım bakıcaz önümüzdeki hafta senin dediğin mağazadan başlarım :)

Wuuu superr afra cok sanslisin ya sennn bi ablan fotografcin bi ablan bindallisini verio masllahhh :)))ben ole hemen begenemem ayy aliswerisim uzun surer biz yuzuk torenim icin alisverisi ankaradan yaptik kirikkaleden yaptik nisanlim diorki bnm alisverisim 3saat surdu senin alisverisi 3gun oldu hala bitiremedik ama Allahtan cok zevkli ya hani ole begendiysen al çık degil hadi hadi die asla skstirmaz kuzum o benm ayy :)))

Gunaydin kizlar hosbulduk sagolun benimde dugunum 2 agustos tabi olursa nisanlimla hic anlasamiyoruz mutsuzum bazen hersey cok guzel giderken bazen hic gitmiyor ne yapmaliyim kizlar akil verin bana beni umursamiyo bu aralar hic

Kızlar,

Yarın gelinlik denemeye gidiyorum. 2.30da randevum var :)

Hayatımda ilk defa gelinlik giyeceğim. Kuzenleriminkini bile hiç denemedim ben.

Çoook heyecanlıyım. Tabiki nişanlım olmayacak yanımda.

kayınvalide ve elti ve gelincik olarak gideceğiz :)

Ben kesin hemen bir tane beğenir alırım :)

Valla ıyı yere kapak atmısımm :) masallah ablalarıma :) nısanlın anlayıslıymıs yazık zaten nısanda pek bısey dıyemıyolar :) aysunn bende nısanlımı cokk sevıyoruumm ne yapsamda yazık kızamıyo :) evlenınce ogrenıcez gercek yuzlerınııııı :) ( klıse bence ama evlenınce degıseceklerını dusunmuyorum)

Gunaydin kizlar hosbulduk sagolun benimde dugunum 2 agustos tabi olursa nisanlimla hic anlasamiyoruz mutsuzum bazen hersey cok guzel giderken bazen hic gitmiyor ne yapmaliyim kizlar akil verin bana beni umursamiyo bu aralar hic

Gunaydın canım. Neden mutsuzsun? Gorucu usulumu nısanlandınız? Belkı bu aralar yasadıgın bır strestır bazen karamsar olabılırız? Nısanlının sana tavırları nasıl. Belkı sen cok hasssassın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…