Bnm kayinvalidem.bekledgm.hic bisiyi yapmadi cnm durumlarida gayet iyi ama yokk yanii nisan yapmadilar bna daha ewlenck 2 oglm war die benim uzakta olmamda onlarin isine geliyo hic orali olmuolar buna uzuluyorum( kose takimin cok guzel cnm bnde kose takim alcam insallahh cok yastikli olanlar varya ona bayiliom ama ole almicam yerlerde gezsin istemiom yastiklar :) bizde mobilyalari ankaradan alcaz afra belki sizde ankaradan alirsiniz kirsehire yakin :)
Bnm kayinbabm cok cimri ya 5tane evi var arsalari war ama adam uc kurusun hesabini yapio ben gonlu zengin insanlari severimbenim ablamada nişan yapmadılar mayısta düğünü var o yüzden gıcık oluyorum onunkilere
bnm kayinbabm cok cimri ya 5tane evi var arsalari war ama adam uc kurusun hesabini yapio ben gonlu zengin insanlari severim
şu an evimi kurdum ama halılarla perdeleri henüz almadık. eskiden kullandığım halı ve perdelerle çok uyum sağlamasalar da eşyalarım bunlar :)
salon takımım
Eki Görüntüle 934206 Eki Görüntüle 934205
yatak odam
Eki Görüntüle 934210 Eki Görüntüle 934209 Eki Görüntüle 934208
beyaz eşyalarımı alalı bir seneden fazla oldu. mutfak eşyalarımı da tamamladım. çeyizlik diğer ıvır zıvırlarım da tamam.
Bnm kayinvalidem.bekledgm.hic bisiyi yapmadi cnm durumlarida gayet iyi ama yokk yanii nisan yapmadilar bna daha ewlenck 2 oglm war die benim uzakta olmamda onlarin isine geliyo hic orali olmuolar buna uzuluyorum( kose takimin cok guzel cnm bnde kose takim alcam insallahh cok yastikli olanlar varya ona bayiliom ama ole almicam yerlerde gezsin istemiom yastiklar :) bizde mobilyalari ankaradan alcaz afra belki sizde ankaradan alirsiniz kirsehire yakin :)
cnm nisanlımla uzaklıgımz dısında hiç bir sorunumuz yokkTakma kafana sakın kayınvalıdeyı falan. Esıne yogunlas cok sev onu. Zaten bu dunyada ıstedıgımız hersey olmuyor kı.. :/ canımm bende lacıvert kose takımı ıstıyorım ve cıceklı yastıklarııı :) hatta ankaradan alıcazz tahmının dogru :) hem cok uygunmus hemde cesıt cok :) bıde hasema konusuna degınıcem. Izmırde yasayan bırı olarak denız hastasıyımmm. Hasemam da cok guzel ve sık. Yuzmeyı cok sevıyorum ama benım hasemem ne dıkkat cekıyor nede sısıyor. Tunık gıbı dusunebılırsın. Bence hemen kotu dusunme :) bıde cıdaa sormustu balayını cıdaa ayarlamadık ama kapadokya olacak cok buyuk ıhtımalle. Nısanlım askerden geleydı :)
Eki Görüntüle 935681 kızlar bu işte
yok cnm oturma odasına salonum biraz klasik olsun istiıom ben beyaz düşünüom salonumu aslında ama oda cok kirlenir die korkuom bellonada nette pek model bulamadım bunu begendim renkliler daha cok hosuma gidio köse takımdaSalon için mi düşünüyosun canım bunu
yok cnm oturma odasına salonum biraz klasik olsun istiıom ben beyaz düşünüom salonumu aslında ama oda cok kirlenir die korkuom bellonada nette pek model bulamadım bunu begendim renkliler daha cok hosuma gidio köse takımda
ayyy cnmmm ilahi sen yaa güldürdün benii durakta beklermis gibiBende bayılıyorum köşe takımlarınabi an salon diceksin diye korktum canım salonda çok tuhaf oluyo durakta beklermiş gibi insanlar tek sıra oturuyo çok tuhaf :) bende oturma odama köşe alıcam ama daha küçük bu da güzelmiş ama bana büyük geldi :) arkadaşım böyle büyük almış oturma odasına sığmamış yatak odası yapması gereken odayı oturma odası yapmış ama bu seferde oturma odası çok sıkışık olmuş :) bende Eki Görüntüle 935709 Eki Görüntüle 935708 bunlar gibi bişey arıyorum :) ama çok şıkmış senn beğendiğin takımda
cnm insaallah istedigimz gibi dekore ederiz evimizi ben cok heyecanlanıom mobilya gelinlik konularındaaaÇok şık :) bayıldım
ayyy cnmmm ilahi sen yaa güldürdün benii durakta beklermis gibioturma odama düsünüom cnmm salona o attgm tarzı dusunuom insallah senin begendiklernde güzelmiss cnmm
ayy cnm en iyisini yapmıssın valla sıkısıga getirmeden ben daha hiç gelinlik magazasına bile girmedim bugun yorgundum nöbetten cktım aklımdaydı aslında yarın cıkıp bakacam modellere kına için ne giyseksm kızlar siz ne düşünüosunz kınanız için:) öyle görünüyor canım napıyım :) benim gelinliğim dikiliyor o yüzden tek heyecanım şu an için mobilya inşallah içimize sinen şirin sıcacık evlerimiz olur :)
ayy cnm en iyisini yapmıssın valla sıkısıga getirmeden ben daha hiç gelinlik magazasına bile girmedim bugun yorgundum nöbetten cktım aklımdaydı aslında yarın cıkıp bakacam modellere kına için ne giyseksm kızlar siz ne düşünüosunz kınanız içinbnm kınam evde olcak daha dogrusu evimizin avlusu geniş orda yapcaz ses sistemi filan kuralım dıom eglenelim gülelim DD
hıımm anladım cnmmmm :) bnmkine yakın akrabalar gelirr nişanlımda olcak bnde bindallı giyicem insallahhBen normal kına istemiyorum canım maksimum 100 kişinin olduğu eğlenceli bi ortam istiyorum :) küçük bi salon var 100 kişilik evin orda :) orda yapıcam ve sadece bindallı giymek istiyorum :) başka bi kıyafet daha alıp değiştirme yapmıcam :) zaten benimki daha çok bekarlığa veda tarzında olacak gençlerin çoğunlukta olduğu :)
bende mekan tutup tutmakta kararsız kaldım bazı yerlerde okul bahcelrnde oluormus bizim orda yok bnmde kuzenler arkadslar falan olcak onlar mekan tutmamızı cok istio ama bakalımBen normal kına istemiyorum canım maksimum 100 kişinin olduğu eğlenceli bi ortam istiyorum :) küçük bi salon var 100 kişilik evin orda :) orda yapıcam ve sadece bindallı giymek istiyorum :) başka bi kıyafet daha alıp değiştirme yapmıcam :) zaten benimki daha çok bekarlığa veda tarzında olacak gençlerin çoğunlukta olduğu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?