ben bugün çamaşır& bulaşık makinama karar verdim, düğüne kadar evde çeyiz odasında bekliycek ama olsun :) bi arkadasımın annesi de hediye olarak çaycımı alıcakmış sevindimonun dışında arada bir gelinlik araştırması internetten o kadar siz neler yapıyosnuz ??
Valla daha gelinlik bakma aşamasındayım bayrama istanbulda olucam oradan bakmak istiyorum izmirde yaşıyorum ben bugün kemeraltına baktım hep aynı modeller varH.b canımmm neler yapıyorsunuz hazırlıklarınız ne aşamada ?
Bende 2014 Ağustos geliniyim inşallah
aynı gün evleniyoruz hayırlısıyla
ne güzel ya :) bi de aynı şehirde olsak ne güzel olur :13:
eveeetbenim hiçbir hazırlığım yok senin nasıl bu arada nerdensin
Benimde bi hazırlığım yok daha üzülme
Samsun'da yaşıyorum şimdi ama düğünüm bursada olcak sen
ben izmirde yaşıyorum nişanlım da öyle çeyizimde bile pek fazla bişey yok annemlerde seneye alırız diyolar hiç yetişmicek gibi geliyoor:2:
Yetişir ya sadece maddiyata bakıyor o işler bi de vaktiniz olcakki alışverişe çıkasınız :)
evet cok doğru gerçekten :) peki kendi eviniz mi kiraya mı gireceksiniz
Kira olcak napalım düğüne yakın tutucaz :) kendi evim olsa ne güzel olurdu inşallah bi gün o da olur
Senin ki nasıl olcak
benimkide kira olucak bizde düğünden 2 3 ay önce tutucaz bakalım dediğin gibi kendi evim olsa ahh napalım oda olur inşallah zamanla
Benimde bi hazırlığım yok daha üzülme
Samsun'da yaşıyorum şimdi ama düğünüm bursada olcak sen
nerde yapıyorsun canım düğününü benim de kınam bursada olacak :)
Ben de katılabilir miyimaranıza düğün tarihim 1 ağustos:)))
Merhaba hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin, Kızlarr bayramda istanbuldaydım nişanlım ve ailesiyle harika zamanlar geçirdikBen de katılabilir miyimaranıza düğün tarihim 1 ağustos:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?