2014 agustos gelinleride buradaa

Bende tebrik ederim darısı başıma :) aldığın modelleri gösterme imkanın olur mu ben çok bocalıyorum

Hepimiz çok çok mutlu mesut gelinler oluruz inşallah :) İiyiyim canım bende gün sayıyorum :) bi yandan KPSS çalışmaya başladım onun stresi var hayırlısı olur inşallah :) sen neler yapıyosun?
Yalnız değilmişim hem kpss ye hazırlanıp hem düğün telaşında olan :) kolay gelsin hangi bölümden gireceksin

Hepimiz çok çok mutlu mesut gelinler oluruz inşallah :) İiyiyim canım bende gün sayıyorum :) bi yandan KPSS çalışmaya başladım onun stresi var hayırlısı olur inşallah :) sen neler yapıyosun?

amin canım inşallah :))
bende napimm iş güç kpss çalışamıyorum maalesef hem iş hem ders çok zor oluyo
şu an fotografcı arayışındayımm ben :)) hummalı bi şekiilde :))

gösterimm tabi canımm ne demek

5276 nfiy A++ buzdolabım inox

8103 çamaşır makinem

6243 l bulaşık makinem inox

fırınımmm

ve sett üstümm

Pek güzeller maşallah set üstüne ayrıca bayıldım tam benim istediğim gibi ama aldırmıyor annem öylesini temizlemesi zor olur diye herşeyim beyaz olcak galiba Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah

Pek güzeller maşallah set üstüne ayrıca bayıldım tam benim istediğim gibi ama aldırmıyor annem öylesini temizlemesi zor olur diye herşeyim beyaz olcak galiba Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah

teşekür ederim canımm ben kimseyi dinleyemem valla seçtim begendim herkeste begendi ben gride sorun çıkıyo diye biliyorum siyahta problem yaşayan görmedim hiç bugune kadar :)

teşekür ederim canımm ben kimseyi dinleyemem valla seçtim begendim herkeste begendi ben gride sorun çıkıyo diye biliyorum siyahta problem yaşayan görmedim hiç bugune kadar :)

Kendi akrabalarımda sorun yaşayanları gördüm ama arçelik değildi belki ondan da farkeder :) sen aldıklarını koymak yer bulabildin mi mağaza da mı tutuyolar

Kendi akrabalarımda sorun yaşayanları gördüm ama arçelik değildi belki ondan da farkeder :) sen aldıklarını koymak yer bulabildin mi mağaza da mı tutuyolar

hmm bilmiyorum canım yaa inşallah sorun yaşamayız :) biz nişanlımla seçtik begendik 1-2 ay içinde peşin ödeyip alıcaz hepsini alcagımız yerle konuştuk. aldıgımız yerde durucak koycak yerimiz yok malesef canımm.

aynen fikir varda nerede yaptıracağımı bulamadım. üstelik coğu paylaşım siteleri sayesinde fiyatlarını çok arttırmış

max. 1500 civarı diktirebileceğim bir yer bulmam lazım

Vakit var. Ben de karar vermedim, bakmadım bile henüz.
Ama az buçuk nasıl bir şey istediğimi biliyorum.

Yalnız değilmişim hem kpss ye hazırlanıp hem düğün telaşında olan :) kolay gelsin hangi bölümden gireceksin

Hazır vakit varken çalışalım canım, hem ders çalışırken zaman geçiyor. Benim telaşım ocak ayından sonra başlıyor düğün alışverişi, gelinlik, çeyizlerin kutulanması felan Allah hepimizin yardımcısı olsun canım :) Ben önlisans - bilgisayar programcılığı bölümünden giricem cnm sen ? Bu arada çalışmalar nasıl gidiyor :)

amin canım inşallah :))
bende napimm iş güç kpss çalışamıyorum maalesef hem iş hem ders çok zor oluyo
şu an fotografcı arayışındayımm ben :)) hummalı bi şekiilde :))

Sanada kolay gelsin canım. İş yorucu olunca haliyle insanın içinden akşam eve gelince ders çalışmak fazla gelmiyor ama mecbur cnm işte :) Senin düğünün 2 yerde olacaktı sanırım. Hangi şehirde çektirmeyi düşünüyosun fotoğrafı?

merhaba kızlar benim de 10 ağustosta düğünüm :)

hala gelinliğe karar veremedim

hayırlı olsun canım şimdiden aramıza hoşgeldin :) bende bakmadım hiç ama az çok fikrimm var ne begeneceğime dair çok şükür :)

aynen canım yaa benim çalışma saatlerim uzun bide hiç canım almıyo ders çalışmayı aöfyi bile yarıda bıraktım iş yüzünden...
ben 2 yerdede dış çekim yapıcam canım hem nişanlımla kendi memleketimiz olan ilçede hemde bursada çok güzel mekanlar oldugunu bildiğimden ikisindede istiyorum ama işte fiyat önemli iki çekim olacağı içinnn

Son düzenleme:
İyi ya aldığın yerde duruyorsa sorun yok o zaman bizde bakmaya başlayalım ben hep yeri sorun ediyordum :) inşallah yaşanmaz bi sorun canım
merhaba kızlar benim de 10 ağustosta düğünüm :)

hala gelinliğe karar veremedim
Hoşgeldiiiin aramıza :) mutluluklar şimdiden. Ben de daha bakmadım ama benim daha öncesinde nişan var :) şu an nişanlık bakıyorum ama gelinlik için kafamda bi modelim var çok zorlanmam sanırım

Benim Nisan'dan sonra başlıcak telaşım o zamana kadar rahatlama düşüncesindeyim dersaneye gidiyorum b grubundan giricem canım ben inşallah başarılı oluruz çocukta yaparız kariyer de

İyi ya aldığın yerde duruyorsa sorun yok o zaman bizde bakmaya başlayalım ben hep yeri sorun ediyordum :) inşallah yaşanmaz bi sorun canım
:

inşallah canım ben sorun olacagını düşünmüyorum olmaz sıkıntı falan bak bence çıksın aradan bu iş :)

selam kızlaar bişey sorcam. arkadasımın birine gelinliğim çok kabarık olcak bi ona karar verdim dedim o da cok kabarık kısa gosterır dedii oyle mi olur ( boyum 165) ???

selam kızlaar bişey sorcam. arkadasımın birine gelinliğim çok kabarık olcak bi ona karar verdim dedim o da cok kabarık kısa gosterır dedii oyle mi olur ( boyum 165) ???

Boyun kısa değilki canım bi de topuklu giymicek misin zaten :) sen takma insanların söylediklerini kuzenim evlendi daha yeni prenses etek giydi gelinliğini oldukça kabarık hiçte kısa görünmüyordu

de mi bencede takmiyim cok da kısa değilim o uzun olunca benı kucumsedi heralde
ayyhh neyse hadi herkese hazırlıklarında kolaylıklaaar

Merhaba kızlar,

Bikaç zamandır beyaz eşya bakıyoruz nişanlımla, bugün seçeneklerimizi ikiye indirdik. Bu hafta alıcaz artık inşallah birine karar verip. Size de fikir olsun diye yazayım dedim.

Paket toplam fiyatı alıyoruz biz her yerden. Ve nakit fiyatları bunlar nakit alıcaz çünkü. Çamaşır makinası hariç diğerleri inox. Buzdolabı tamamen aynı, aynı serinin aynı ürünü. Ancak low-frost, baya araştırdık no frost ve low frost farkını ve fiyat farkına değmeyeceğine karar verdik. Çamaşır m. ve fırın-set üstü aynı ürünler değil ama hemen hemen aynı ayarda, bir tek bulaşık makinasında baya fark var. Boschtaki; 3 sepetli, çelik taban, 6 programlı. Siemensteki; 2 sepetli, polinox taban, 4 programlı.

Siemens: 4700
Bosch:5250

Son düzenleme:

Anladım canım. Bursa'da çok güzel mekanlar var evet özellikle deniz kenarında resim istiyorsan Mudanya harika :) bende bayağı bi araştırma yaptım gerçekten bu işi profosyonel olarak yapan fotoğrafçılar var ama tabi fiyatları uçuk biraz.

Benim Nisan'dan sonra başlıcak telaşım o zamana kadar rahatlama düşüncesindeyim dersaneye gidiyorum b grubundan giricem canım ben inşallah başarılı oluruz çocukta yaparız kariyer de

Ohh ne güzel Nisana kadarda bayağı ders çalışırsın o zaman canım :) Tabiside yaparız çocuğuda kariyeride bizim diğer hatunlardan neyimiz eksik ayy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…