Aaaa topige bir erkek daha abla cok sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasib etsinn ya cok güzel bi duygu herkese yasatsin rabbim merak etme insallah güzel cikacak Allah in izniyleKizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize
Kizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize
Canim transferin hayirli olsun insallah bebisin siki siki tutunmustur Allah im hayirlisini nasib etsinnBende varım :) transferin 3.gunu bugün hadi hayırlısı bakalım :)
Gecer mi son gûnler bugûn kacinci gûnûn canim
transfer gününü sayarsak 10. gün :)Gecer mi son gûnler bugûn kacinci gûnûn canim
Himm transfer gününü saymior dok. Yani 9. Gûn valla ii dayanmisin kuzum kacinci gün embriyosuydu senintransfer gününü sayarsak 10. gün :)
3. gün canımHimm transfer gününü saymior dok. Yani 9. Gûn valla ii dayanmisin kuzum kacinci gün embriyosuydu senin
Hadi hayirlisi canim 5 gün sonra güzel hayirli haberlerle gel insallah3. gün canım
aminnn canım inşallah :)Hadi hayirlisi canim 5 gün sonra güzel hayirli haberlerle gel insallah
ayy cok sevindim erkkler oyle ya benimkide bacaklarni ackis oyle sere serpe yatiodu ☺ hayirli evlat olur ins. b3nce sonucta kotu cikmick kalbni ferh tut.Kizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize
yorucu bi hafta sonu oldu valla ravzacim ☺ havalar guzeldi bizim burda cinarla gezdik hep disarda azımız ayrildi valla.Canlar nasilsinizzz hayirli saglikli bol dinlenmeli huzurlu hafta sonlariniz olsun insallah
Ohhh sefa olsun cinarimin keyfine aman annesi nazarlardan korusun Allah im coookkk öp isir onuyorucu bi hafta sonu oldu valla ravzacim ☺ havalar guzeldi bizim burda cinarla gezdik hep disarda azımız ayrildi valla.
ayy canim benim cok sevindim senn adina kalp atisni duydunmu peki.insallah bundan sonrasi cok cok guzel olur.kanamn falan gectimi.Günaydinn canlar simdi ciktim dok. Kesem bos degil sükürler olsun ki 6+0 haftalik hamileyim bebegimide gördûm hersey yolunda Allah im isteyen herkese nasib etsin ve insallah sorunsuz gecer
Günaydinn canlar simdi ciktim dok. Kesem bos degil sükürler olsun ki 6+0 haftalik hamileyim bebegimide gördûm hersey yolunda Allah im isteyen herkese nasib etsin ve insallah sorunsuz gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?