Olsun kuzumm hakketten ne kibende gerçek adımı yazayım düzelteyim dedim bi türlü beceremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun kuzumm hakketten ne kibende gerçek adımı yazayım düzelteyim dedim bi türlü beceremedim
Aynen canim nede güzel anlamisin yûregimi ya tabiat mi dogustan mi bilmem ama Allah in en gûzel lûtfu bence aminn canim insallah sizinle yasayacam tek tek tecrubelerinizi yazacaksiniz hepinizanliyorum seni canim benim biz bu bebeklere zor kavusuyoruz kiz erkek farkwtmez tabi ama hepimizin icinde gonlunde bi cinsiyt vardr bende hep dedim Allahim sen neyi takdir ettiysen seve seve kabulum ama ilkonce hayrli sonrada saglikli bi erkek nasip et once dedim dilek kapim ackmis insllh sennde gonlne gore olsn hepsi sonucnu heycnla bekliorum annelik bence kadinlara verilen dogustan yetenek ya ve cidden farklilastirio insallah sende yasicaksin bunlari.
Hayrlisi olsun insallh.. CnmCan dostlarim sabahan gittim kan vermeye veremedim damar bulunamadi diye ise gec kalcagimdsn is cikisi gel dedi hemsire bir bucukta verdim yarin 10 gibi arayin dedi normelde simdi ögrencektim hayirlisi buymuss yarina kaldik ama dok. Pozitif dedim idrar testi sasirmadi bekliomus sanki kendinden emin konustu hayirlisi olsun
Aminn canim insallahHayrlisi olsun insallh.. Cnm
Can dostlarim sabahan gittim kan vermeye veremedim damar bulunamadi diye ise gec kalcagimdsn is cikisi gel dedi hemsire bir bucukta verdim yarin 10 gibi arayin dedi normelde simdi ögrencektim hayirlisi buymuss yarina kaldik ama dok. Pozitif dedim idrar testi sasirmadi bekliomus sanki kendinden emin konustu hayirlisi olsun
Kizlar az önce ögrendim degerim 12. Gûn 680 insallah pazartesi nasibse gitcem cagirdi doktor
Hayirli ugurlu olsun cnm gozun aydin cok sevindim hadi bakalim inatci bebis gelicek bukezKizlar az önce ögrendim degerim 12. Gûn 680 insallah pazartesi nasibse gitcem cagirdi doktor
Aminn canim benim insallah bu sefer de nasib neyse hayirlisiyla o olsun gûzel dualarliniz icin Allah razi olsunCanim cok sevindim busefer kesede bebeğini de göreceksin inşallah dualarimiz seninle. Hayirli ugurlu olsun gözlerin aydın
Canimm insallahh vakti zamani gelmistir insallahHayirli ugurlu olsun cnm gozun aydin cok sevindim hadi bakalim inatci bebis gelicek bukez
Canımmmm hayırlı olsun... Rabbim tamamına erdirsin inşallaahhhhKizlar dualariniz desteginiz icin Allah razi olsunn hepiniz cansiniz
ravza 12.gun icin cok guzel bi deger ikizmiki acep tek embriyo transfer edilmsti demi ama kendi icindede bolunmus olabikir sonrdan ☺ hayirlisi olsun insallah canim benim cok sevindim.Rabbim tamamna erdrsin insallah.Kizlar az önce ögrendim degerim 12. Gûn 680 insallah pazartesi nasibse gitcem cagirdi doktor
Aminn insallah canim arkadasimCanımmmm hayırlı olsun... Rabbim tamamına erdirsin inşallaahhhh
Aminn canim insallah valla bilmiom biz cok yalvardik ikisi transfer olsun die embriyolog dediki koyamam ikiz degil ücûz dördûz olma sansi var öyle gòsterio cogul gebelik olur riske atamam yasi cok genc yasak hem dedi valla bilmiom olabilir saglikli olsunda tekde olsa olur hayirlisiylaravza 12.gun icin cok guzel bi deger ikizmiki acep tek embriyo transfer edilmsti demi ama kendi icindede bolunmus olabikir sonrdan ☺ hayirlisi olsun insallah canim benim cok sevindim.Rabbim tamamna erdrsin insallah.
Kuzummmmmmm benimmmm cokkkk sewindimmmm... 1hafta sonra falan keseyi gorrusun sonra pit pitlar insallh.. Canm bnmmm allhim saglikli. Sihhtli kucagina almayi nasip etsin..Kizlar az önce ögrendim degerim 12. Gûn 680 insallah pazartesi nasibse gitcem cagirdi doktor
aaaaa canım çok sevindim gözün aydın hayırlı uğurlu olsun devamı gelsin inşallah çok sevindim ya ne güzel bi haber buAminn insallah canim arkadasim
Aminn canim arkadasim insallah pazartesi gitcem nasibse insallah kese pit pitlar derken nebileyim bunlari görmeden endisem geiyecek kucagimiza almakta nasib olur insallah hepimizinKuzummmmmmm benimmmm cokkkk sewindimmmm... 1hafta sonra falan keseyi gorrusun sonra pit pitlar insallh.. Canm bnmmm allhim saglikli. Sihhtli kucagina almayi nasip etsin..