- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 42
Hamileyim de hala çok tuhaf hissediyorum kendimi, bugün çok az modem bulandi öyle hoşuma gittiki anlatamam, delimiyim neyim benHAMILEYIM DIYEBIRSIN ARTIKBRAHAT RAHAT KUZUMMMM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileyim de hala çok tuhaf hissediyorum kendimi, bugün çok az modem bulandi öyle hoşuma gittiki anlatamam, delimiyim neyim benHAMILEYIM DIYEBIRSIN ARTIKBRAHAT RAHAT KUZUMMMM
Vay bee cok sukur duyduk sonunda senden, bize hep sonucunu acikliyodun bebisin varligini hissetmek hosuna gitti dimiiiii......Hamileyim de hala çok tuhaf hissediyorum kendimi, bugün çok az modem bulandi öyle hoşuma gittiki anlatamam, delimiyim neyim ben
Canım benim bana buz tankıyla getirdiler hep ama ben başka yerden aldım biliyorsunInsallh cnmmm bnmm yaaa aklima.simdi gelsi.. bu soguk zincir ilclarini faln hastaneden.alvam ya eewde uzak.. nasil getrcem.. diye duaunuyrum varmi onun buzlu birseyler.. koycak.. acaba bir yontemi vardr heehelde.. 50dkka yol.. ayy cnm yaa cok dua et olurnu hayrlisyla basliycam insallh.. bni unutmadigin icinde ayrica teskkur eserimm bitanemmmm
Canım inşallah sende 2 gün sonra burada hamileyim yazarsin, ama su çok önemli sende kendin için çok dua et, ben burada bizimde olur diyen herkes için duamı ediyorum allahın izniyle senin sonucunda pozitif olsun insallahcanım çok güzel değer kötü değil yani rabbim bu mutluluğu bizerede nasip etsin benim son 2 gün kaldı dua at canım hamilelerin duası kabul olur
evet o fantazinden bansediorum canm :) ben keseyi gordukten sonra ahtim vardi 4 tane test aldim aldm yapip guldum ontek cizgyi gormkten gınaa gelmistiFantazimizdenmi bahsediyosun kuzum
Ben dayanamadım hep kan verdim hastanede çalışıyorum çünkü, siz benim gibi yapmayın ama her şekilde bi bekleyiş içinde oluyor insan çünkü bende artarmi acaba diye bekledim hep, 13. Güne gore birde benim 5. Gün embriyosuydu o yüzden 7. Gün yapmaya başladım dayanamadım yaniHadi bakalım hayırlısı kuzum çok sevindim senin adına ben yalnız anlamıyorum 7.gün şu kadar 8.gün bu kdr demişsin onu nasıl öğreniyoruz ki
Canım öğlende olsa ilkini orada vuracaklar, bundan sonrakileri her aksam 8 de yap diyecekler:)Cok tesekkur ederimm bitanemm allh razi olsun..ben oglen giycem ozamn igneyi vurmazlar sanirim.. gosterrler vurmazlar.. bende aksama vurrum kndim.. insallh.. tamm ttlim o buzlar buzluga ignelerde.. buzdolabina.. ya allhhim sonuclarimizi guzel yapsin.. insallh bnde ilk denemmde hamile kalirim da.. yazisirz yine hber veriim .. bilgilndirdigin icin tesekkur ederimm canimm bnmm
Ohhh rahatlamisisindir bizim haysllerimiz umutlarimiz baskalarinin beyninde fantazilere donusuyo... bakis acisi galibaa... enterasan...evet o fantazinden bansediorum canm :) ben keseyi gordukten sonra ahtim vardi 4 tane test aldim aldm yapip guldum ontek cizgyi gormkten gınaa gelmisti
Ohhh rahatlamisisindir bizim haysllerimiz umutlarimiz baskalarinin beyninde fantazilere donusuyo... bakis acisi galibaa... enterasan...evet o fantazinden bansediorum canm :) ben keseyi gordukten sonra ahtim vardi 4 tane test aldim aldm yapip guldum ontek cizgyi gormkten gınaa gelmisti
Hayirli olsun darisi bekleyenlere o mide bulantilarindan bende istiyorumHamileyim de hala çok tuhaf hissediyorum kendimi, bugün çok az modem bulandi öyle hoşuma gittiki anlatamam, delimiyim neyim ben
Gitmezmi beta m her yükseldiğinde buyuyo diyorum kendime:) arkadaşlarım soruyor bebis nasıl diye buyuyo diyorum, çok güzel bi duygu ya allah sizlere de nasip etsinVay bee cok sukur duyduk sonunda senden, bize hep sonucunu acikliyodun bebisin varligini hissetmek hosuna gitti dimiiiii......
İnşallah canım allah sanada isteyen herkese de nasip eder insallahHayirli olsun darisi bekleyenlere o mide bulantilarindan bende istiyorum
Amin kuzum yaa.... insallah senin icinde hersey yolunda gider saglikla kucagina alirsin bebisiniGitmezmi beta m her yükseldiğinde buyuyo diyorum kendime:) arkadaşlarım soruyor bebis nasıl diye buyuyo diyorum, çok güzel bi duygu ya allah sizlere de nasip etsin
Amin canimAmin kuzum yaa.... insallah senin icinde hersey yolunda gider saglikla kucagina alirsin bebisini
Ben dayanamadım hep kan verdim hastanede çalışıyorum çünkü, siz benim gibi yapmayın ama her şekilde bi bekleyiş içinde oluyor insan çünkü bende artarmi acaba diye bekledim hep, 13. Güne gore birde benim 5. Gün embriyosuydu o yüzden 7. Gün yapmaya başladım dayanamadım yani
Ben dayanamadım hep kan verdim hastanede çalışıyorum çünkü, siz benim gibi yapmayın ama her şekilde bi bekleyiş içinde oluyor insan çünkü bende artarmi acaba diye bekledim hep, 13. Güne gore birde benim 5. Gün embriyosuydu o yüzden 7. Gün yapmaya başladım dayanamadım yani
Amin canım, sen bekle derim ben sonuna kadar, hem anladimki bu is hep bekleme ve sabir isiymis, simdi kese için bekliyorum, sonra kalp atışı, testler, cinsiyet bekle bekle bekle ....İşte o biraz sıkıntılı ya ben de olsaydım herhalde aynı şeyi yapardım Allah'ım bize sabır versin ne diyeyim